- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Tegnap nekiálltam a Missing Linknek, és láttam, hogy van benne egy olyan achievment, hogy: Complete the game without using praxis kits, weapons and explosives. A kérdésem az, hogy a praxis kitnél mi számít használatnak? Már az is, hogy felveszem a földről (pl. amikor megtalálod az elkobzott cuccaidat), vagy csak az, hogy rárakod a pontokat az skilltreeben? Nem szeretném a végén megtudni, hogy rosszul csináltam, mint az alapjátéknál a Pacifist esetében.
-
vhunor
őstag
A Missing Link DLC megér 5,5 eurót?
-
vhunor
őstag
Azt sajnáltam, hogy a második ázsiai kiruccanásnál már nem tudtam megcsinálni azt a küldetést, amit az elsőnél félbehagytam, mert épp nem volt 5000 kreditem kifizetni a csaj adósságát. Gondoltam majd lesz alkalmam később befejezni, de meglepődve tapasztaltam, hogy nincs. Összességében nagyon tetszett (a Dragon Age óta nem kattantam rá másra ennyire), még legalább egy végigjátszás benne van, de a sztori végét igazán megoldhatták volna kicsit kreatívabban is, ez a zombi rush nagyon nem illett bele. Viszont egészen elképesztő, mennyi megoldási lehetőség van benne. Nálam abszolút GOTY.
-
vhunor
őstag
Ráadásul lőszert sem kell cipelni magaddal
. A cloak+reflex szerintem nagyon erős lett, a játék közepétől akár hármas csoportokat is pillanatok alatt le lehet kapni. Főleg, ha be lehet ugrani közéjük Icarusszal
. Nekem amúgy is jobban fekszik ez a "tactical espionage" típusú játékmenet, mint a lövöldözős.
-
vhunor
őstag
válasz
proci985 #1230 üzenetére
Én egyből az extra nehézséget kerestem, szerinted miért ugrottam neki elsőre hardon és pacifistként?
No mindegy, most már így fogom végigtolni mert az augmentek nem igazán támogatnak tűzharcban, normális fegyóim se nagyon vannak. Mondjuk én az Metal Gear-eket is mindig így toltam végig. De sokszor tényleg hiányzik, hogy látom a mesterlövész puskát, typhoon-t stb., és nem használom. Majd a következő végigjátszásban ledarálok mindenkit
.
-
vhunor
őstag
Köszönöm az együttérzést, bár sokkal boldogabb nem lettem tőle
-
vhunor
őstag
Baszki, most esett le, hogy az "intro" alatti katonákat kinyírtam, és csak a Zeke-es küldetéstől lopakodok. 22 óra van benne, f*szkivan.
-
vhunor
őstag
Vasárnap reggel én is feltelepítettem, tegnap este jutottam vissza Hengsha-ba (másodszorra). Egyből Give me Deus Ex fokozaton álltam neki, pacifist+stealth. Eddig pont megfelelőnek tűnik a nehézségi szint, az
SPOILER
első két boss pár perc alatt lement (Barretnek elég volt 3 robbanós hordó, Fedorovát meg stunlockba lehetett fogni stun gun + gránát kombóval), kíváncsi vagyok a többi nehezebb lesz-e, ennél szivatósabbakra számítottam az itt leírtak alapján. SPOILERTetszik, hogy jópár helyen próbáltam megkeresni a legegyszerűbb megoldást (mármint pacifist létemre), aztán amikor megoldottam az ügyet láttam, hogy még egyszerűbb is van
.
Eddig nagyon tetszik, 3k-t mindenképp megért
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest