- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
polonic #1188 üzenetére
En Detroit 1-et jol elszurtam, nem tudtam, hogyan lehet kerulo uton bemenni a rendororsre *, igy nagy naivan bementem a fobejaraton.
Persze egybol belemkotottek, hogy mit keresek bent, ugyhogy kenytelen voltam terminator modra kapcsolni, aztan az egesz orsot likvidalni. **
Hurra -1 rendor, F5, klikkklikkklikkklikk-katt-katt, 'sszameg, mar megint akkor fogy ki a tar, amikor meg harman jonnek shotgunnal.
Aztan load last save hegyek...*: megfelelo augmentaciokkal ugye be lehet jutni hatulrol is, de az akkor meg nem allt rendelkezesemre, vagy ott a csatorna.
**: emiatt nem is tudtam teljesen befejezni az egyik mellekkuldit, amikor az ors bejaratanal allo rendort kell szembesiteni a gepen talalt bizonyitekokkal.
Addigra hulla volt. -
nyunyu
félisten
válasz
Cray Tyler #1183 üzenetére
A súlyemelésre majdnem ugyanez vonatkozik. Kb. 3 helyen van értelme (rejtett szoba, csináld-magad-létra, ilyesmik). Lelkesen pakolgattam a cukorkaautomatákat, de alig kettő-három mögött volt bármi.
Odasettenkedsz egy security tower moge, megemeled, aztan amig vegigcipeled a palyan, lehenteli helyetted az ellent.
-
nyunyu
félisten
válasz
polonic #1174 üzenetére
Mert az nekem sikerült. Akkor ezt a Pritchardos dolgot hol bambulhattam be? El kellett volna menni valahova?
Mielott elmentel volna a Convention Centerbe, akkor ajanlotta fel Pritchard, hogy keress meg egy nyomozot.
Convention Centerbol kijovet kaphattal egy masik mellek kuldetest is. (Smash the state)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest