- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Azt hiszem a Cyberpunk 2020-ban, de lehet a Shadowrun-ban van ilyen nevű járgány. Helikoptenek nem hívhatom ha nincs ir rotorja, nem?
Méhecskének meg azért neveztem, mert vagy 2 méteres betűkkel fel van festve az aljára, hogy "bee".
Nem mellékesen én 8 órányi játék után kezdtem elölről. Eredetileg a nulla gyilok miatt, de közben egy csomó dolgot leltem amit előszór kihagytam. Kapásból a kezdő jelenetben érdemes megnézni Meg arcát miután elolvastad a kanapén a jelentést és az emailjeit. -
Komplikato
veterán
Ehhh. Ha tudnád mennyit szívtunk boltban a webkamerákkal, vevőnek egyik sem volt jó, nem ment ... mondtuk hozza már be a gépet. persze fent volt Asus okos progija, ami kiteszi az arcod a webkamerán keresztül a játszótársaknak. Letöröltük a francba és hopp összes kamera működni kezdett. Persze tudnék mesélni a Logitech saját szoftveréről is ami összeakadt szinte minden mással, szóval a gyártók ilyen"extra" programjait elvből nem teszem fel.
-
Komplikato
veterán
Nekem valószínűleg a kilencedikei Steam update óta nem megy, ezért gyanakszom a Steam-re. Driver meg a Steam által leszedett (legfrisebb?) van fent. Bár gyanús, hogy a control panel nem akar bejönni. Viszont a játékhoz kijött két utolsó patchet nem szedte le vagy én nem láttam. Most 1.2.630.0 a verziószámom.
-
Komplikato
veterán
Valakinek van ötlete, hogy a Detroiti nagyobbik fegyverraktárban mit kéne kezdeni a gázzal? Biztos lenne re augmentációs megoldás, de most vagyok ott a nyitott raktárnál és nem félmillió XP-vel késöbb
-
Komplikato
veterán
válasz
Remus389 #893 üzenetére
Nekem HD5830-al fullra állítva nem szaggat*, pedig egy elég gyenge (bár 4 magos) AMD proci van alatta 2.6GHz-en. Nem lehet, hogy te is a berángatás hibába botlottál mint olya' sokan? Mert olyankor a világ legjobb procijával és egy marék videókártyával is szaggatni fog.
*Igaz én csak ilyen 1280-ban tolom. Lehet ma tesztelem Detroitot valami brutális felbontásban megnézni szaggat e?
-
Komplikato
veterán
Szerintem, tévedés jogát fenntartva, a HDR-t leszámítva ennél RONDÁBB volt a DX10 változat nálam maximumra állítva. Ez meg ugye DX9-es(!) tuningja, ami nem piskóta. Nyilván aki DX11-ben tolja max. részletességgel meg teszelálva (mint most már én is), azt nem fogja izgatni a videó. De mondom lehet tévedek és DX9-ben is ilyen vagy jobb az eredeti ... ráadásul ez még ugye egy eléggé kezdeti változat.
-
Komplikato
veterán
Deus Ex Human Revolution Extreme graphics 2 (ENBSeries)
http://www.youtube.com/watch?v=zf5udWlr14Y
És ez az "orosz csoda" DirectX9-es verzió!A fenti videó az "intro",ez meg itt a bevezető pálya eleje:
http://www.youtube.com/watch?v=Utq5NBdQ6Q8&NR=1 -
Komplikato
veterán
válasz
czundermák #841 üzenetére
Na most a rejtett tárgyakat pont nem mutatja. Szóval berejtett jegyzetek, elhagyott hitelkártyák és társai pont nem látszanak. Ahhoz keresni kell és pakolászni.
-
Komplikato
veterán
válasz
proci985 #822 üzenetére
Szerintem nem nehézség függő. Ezt az Augmentáció csinálja a szemedben és options-ban ki/be kapcsolható. Ennek hiányában meg megtalálni a falban a hajszárepedést, vagy a kismillió tárgyat amit dobozok alá rejtettek kissé nehezebb. Megkockáztatom a pixelvadász kattintgatós kalandjátékban órákig egy helyszínen folyatott szem is lófütty ahhoz képest.
Amúgy én sajnálom az arany blure kiszedését, simán betehettek volna egy kapcsolót a jelenlegi, az arany és a sokak által várt kék verzióra. Az aranynak is volt egy feelingje ...
-
Komplikato
veterán
válasz
czundermák #820 üzenetére
DLC benyögés is ütött.
-
Komplikato
veterán
válasz
FehérHolló #814 üzenetére
Tegnap egy sima leütést nyomtam ellenfélnél, erre Jensen combon szúrta a delikvenst, majd fordulatból elvágta a nyakát. Az egy dolog lehet rosszul értelmezte a gombokat, no de játék elején ilyen kombót csinál?
-
Komplikato
veterán
-
Komplikato
veterán
Nekem a HD4730-al ment 800x600-ban Dx10 módban fullon. Úgy saccolom, hogy AA és AF nélkül meg postprocessing nélkül menne neki 1024-ben és lehet még nem is kéne mindent minimumra vennie.
-
Komplikato
veterán
Érdekes hibát leltem. Mivel első küldetés első harmada, ezért nem teszem spoilerbe. Pusztán XP szerzés okán elkezdtem elkábítani minden "hátramaradt" katonát. A raktár részből két felől (igazából 3) lehet bejutni, az alsó ajtó egy kis irodába vezet, ahol két Puritán Harcos éppen egy biztonsági lövegtornyot vagy robotot szerelget.
Na most ha belépek és mindkettőt elkábítom, akkor bárkit nyugatozók be elsőnek, az meghal ...(!)
Ha felcserélem a sorrendet, akkor is az hal meg, akit először kábítok el. Több tucatszor kipróbáltam.
Egy féle képen tudtam megoldani, ebből látszik ez bug, odaálltam mögéjük, lenyugtatóztam az egyiket és azonnal leütöttem a másikat. Az első delikvens megpróbálta rám fogni a stukkert ... de elaludt közben.
Érdekes módon így, de csakis így maradt életben.
Mindegy, első és nulladik küldetést megcsináltam gyilok nélkül és elmentettem. Csak van pár érdekes bug ami megnehezíti a játékot. Fejlövés nyugtatóval nem volt, se többszörös adag, még is bekrepáltak. -
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #736 üzenetére
Kábított és leütött ellenfélnél abba is belehalhat ha túl sokat rángatod(!) és/vagy becipeled a szellőzőbe.
Valahol a kórházban találtam valami tégelyt, valami Cyber Energy ... ami nem csoki volt. Nem tudja valaki az mire jó, mert kidobtam és Ditroitban máshol még nem találtam? Mondjuk most akarom újrakezdeni nem halálosként, csak az a bajom, hogy összes videó és tutorial után SE jöttem rá a fedezékhasználatra ... Lehet röhögni
-
Komplikato
veterán
válasz
czundermák #737 üzenetére
"Többinél már nem kiabál veled Sarif, igazából a játékmenetre ott sincs hatással, csak kb. 5 percenként egyre jobban kiabál."
Ööö, szerintem "csak" kipusztulnak a túszok. Ugyan is ahogy belépsz az első hackelhető laborajtón egy női hang szép napot kíván és aktiválja a gázbombát. Szóval ott pont számít. A többit passzolom. -
Komplikato
veterán
válasz
czundermák #552 üzenetére
Nekem valaki azt mondta, hogy a nyanya kedvenc sörét csak Montreálban lehet beszerezni. Azt ne tudom, hogy akkor még el lehet e vele jutni hozzá? Mert ha nem akkor ez az infó sem sokat ér. Bár kinézem a készítőkből, hogy valahová Detroitba berejtettek egy doboz sört, ahol marha nehéz megtalálni
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #456 üzenetére
OFF: "Am ezeknek a kocka-robotoknak kísértetiesen hasonlít a járásuk a DARPA-kutyákéhoz..."
A Big Dog-ra gondolsz? Nézd meg a koncept képeket a Boston Dynamics oldalán az LS3-ról, utána kis kereséssel találsz LS6-ról is. Előbbi a Big Dog harci verziója felfegyverezve, Utóbbi meg egy hatlábú aranyos kis háziállat
Mondjuk keresgélés közben találtam olyan videót, ahol taiwanban a tengerparton próbálgattak egy Big Dog-ot, miközben ki be mászkált a csúszós parton a vízbe és vissza.
Ha valaki ezeket megnézi, és realizálja, hogy nem annyira sokára bevethető eszközök lesznek, akkor lehet kiveri a víz. Ami még érdekes lesz az a Project Cheetah. 40 mérföldes futó sebesség, felmászik fára és sziklára, felderítő és elfogó egység. Én befosnék tőle az biztos. Az meg az LS3 2012 elején lesz tesztelve.LS3 - [link]
LS6 és AMP - [link] Itt az LS3 képe nem valós
SquisBot - [link] Ez meg ijesztőbb mint a különvélemény felderítő pókjai. -
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #447 üzenetére
Egyébként ha PEPS-el lelövöm a kamerákat az nem alapból automatice riadó?
-
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #348 üzenetére
Az nincs az alapjátékban
-
Komplikato
veterán
Nincs és nem is lesz ... hivatalosan. Nem hivatalosan az újságírói béta demo van, ami a játék első kb. 30%-át tartalmazza. De ott pl. a grafika ilyen arany blur-os még, meg annyira legális mint a játék lopott verziója.
Szerk.: Pár hete megnéztem pár nagy és jelentős játékoldalt, mert a kedvenc oldalamon gyakorlatilag már tavaly ősz óta alig vannak demó. Nem adnak ki demót szinte semmihez. Utolsó nagyobb érdeklődésű demó a Crysis2 MP volt, meg most a szolid 4.3GB-os a Heroes 6 demo.
-
-
Komplikato
veterán
"Még alig fél órát sikerült játszani, de eddig a lopakodás nagyon bejött. Hihetetlen jó hangulata van az egésznek."
Igen? Akkor a rendőrőrs nagyon tetszeni fog, ha riadó és balhé nélkül akarod végigcsinálni. A füleden folyik ki az adrenalin amikor olyan szoba mellett lopakodsz, ahol 20 felfegyverzett rendőr van és közben némelyik kimászkál cigizni. -
Komplikato
veterán
Újrakezdtem a játékot tegnap. Mondom nem ölök, hát persze nem jött be. Az első küldetésnél volt egy nagy terem agresszív tökig fegyveres arcokkal ... a hent után kiderült, hogy simán kikerülhetőek lettek volna egy alternatív útvonalon
Aztán detroitban volt, hogy valami tetőkön való körbeugrálásokkal eljutottam egy felrobbant(!) lakóházhoz, lemásztam egy tűzlétrán és kiderült, hogy valami gang területén vagyok. Mire kettőt pislogtam már tucat számra hullák vettek körül ...
Most újra kezdem hét óra után, mert nem akarok ennyire gyilok lenni, másrészt kiismertem pár dolgot a játékban, harmadrészt meg lehet másra fejlesztek.
Pl. lopakodós stílushoz kellhet a nehéz súly emelése fejlesztés, mert ahogy nézem az alternatív utak jó része erre épül, másrészt a rejtekhelyek jó része pl. hűtőszekrények mögött van
Nekem ilyen stílusban lesz vagy 40+ óra.
A hackelés meg vicces, mert LVL4 és mellé az analízis azt hiszem LVL2, ehhez képest minden második LVL2 hackelés megszívat, de nem is kicsit. A fegyvercsempész jóarcoknál meg ennél sokkal nehezebb zárak vannak.A rendőrségen a barna ruhás nyomozóval miként lehet beszélni, mert én udvarias voltam vele, még is elküldött a p*csába. Persze a boncterembe alulról így is be tudok jutni, meg rendőrség nagy részén meghackeltem szinte minden gépet, csak egyik mellékszálat pont nem tudom befejezni.
Ja igen, az informátor csajnak milyen összegeket érdemes kifizetni?
És sört kell neki vinni? -
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #174 üzenetére
Sajnos érthető, hogy a magyar piac ennyire másodlagos, ilyen dolgokért nincs honosítás se. Vicc, hogy a cseheknél 5-10x annyit eladnak pedig kisebb ország. Érdekes módon ott van is sok lokalizált program, még konzolokra is ...
Helyes megfogalmazás az lett volna részemről, hogy "Kit érdekel az Úr 2011-ik évében mit lehet itthon kapni, barátod az internetes vásárlás."
Ahogy nézem sokan lecsaptak az 5500 forint körüli digitális verziókra, amit egyik oldalon árultak. Persze az csak a "sima" DX:HR.
-
Komplikato
veterán
válasz
Wolverine #172 üzenetére
Érdekes, a GamStart fórumon is azt írták, hogy csak szürke import lehet. Ezek szerint ha valamit nem a "két nagy" cég hozz be, akkor az nem lehet legális? Mindegy én és sokan mások megvettük itthon. Amúgy is meg lehet venni online digitális verziókat ... meg rendelni is lehetett kintről. Azt is sokan már napokkal ezelőtt megkapták.
-
Komplikato
veterán
válasz
Scholes9 #101 üzenetére
Szerintem gyakorlatilag CSAK steames verzió van. Ott figyel a doboz hátulján, hogy aktiváláshoz és játékhoz kell Steam account ha nincs és nem is akarsz csinálni, akkor vidd vissza bontatlanul a boltban. Sőt ez szerintem összes verziónál egyezik. Ha Augmented vagy Explosion verziót veszel, akkor van mellé másik serial, amivel majd a plusz cuccokat és küldetést tudod aktiválni.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #75 üzenetére
És ezek szerint lesz benne Montreal.
Az emeletes város meg Hengsha? -
Komplikato
veterán
Egész konkrétan csak az hangzik el, hogy az "Óceán másik partján, Ázsiában a Tai Yong Medical cégnél ..." és előtte mutatják az emeletes várost.
Detroit és Hong Kong biztosan lesz benne, meg ha jól sejtem Area 51 is. Kérdés az mi lesz még benne? (Párizs? Kairó? Egyéb ázsiai helyszínek?) -
Komplikato
veterán
Valamiért 1000% biztos voltam benne, hogy a Human Revolution is Unreal motoros játék, történetesen 3.0-ás, erre kiderül, hogy a Square Enix féle Crystal Engine megy alatta (Final Fantasy XIV!), igaz cserében lesz benne sok jóság. Tényleg, nem tud valaki screenshotokat tesszelált karakterekről?
-
Komplikato
veterán
[link]
Ez alapján az egyik kiemelt partner a GameStop és a linkelt oldal hozzájuk tartozik. Érthető módon ha 100.000 példányt rendelsz egy progiból és nem 2-3.000-et (magyar eladások), akkor pöttyet olcsóbban kapod és adod.
Mondjuk vicces, mert a 59.99 USD picit több mint a magyar ár. -
Komplikato
veterán
válasz
#65675776 #61 üzenetére
Ami altató lövedéket lő ki. Sose értettem, pedig egyszerű, csak felsőtestre hat és hiába dől meg az ellen, ha van a közelben valaki aki "felébreszti". Na ezekre a dolgokra csak most jöttem rá. Rémlik volt még altató gáz is, meg a sokkoló, de az nagyon nem jött be az első részben ...
-
Komplikato
veterán
válasz
#65675776 #59 üzenetére
Nekem is megvan a DX, DX IW, sőt még az überf*s Project Snowblind is, de azt hagyjuk. Ahhoz képest még az IW is mestermű. Nem tudom, nekem az OST lemez tetszik, nyilván akinek nem kell, az minek adna érte plusz pénzt ugye? Az Artbook is tetszik. Tudod te mennyiért adnak manapság egy teszem azt film vagy anime artbookot? 5-10K. A plusz küldetés, fegyver és felszerelés nem motivált volna magában vásárlásra. De így együtt igen.
Ja, ha akar valaki röhögni: Ma jöttem rá, hogy miért nem tudtam soha rendesen a kábítófegyvert használni a DX sorozatban. Végül is éppen ideje volt. Ezért mindig ilyen felemás lopakodós/gyilkolós stílusban nyomtam, pedig nem tetszett úgy. Lenne végtelen időm, akkor a megjelenésig nekiülnék a DX részeknek, meg a Thief sorozatnak ...
-
Komplikato
veterán
válasz
#65675776 #51 üzenetére
Nos, a plusz küldetés és felszerelés enyhén olyan gondolatot fogalmazott meg bennem, hogy ezek az első DLC kellékei, ergo lesz hozzá DLC és talán nem is egy. Most nem tudom ennek örülni kell e vagy sem? Anno pl. Oblivionban egy csomó ember fizetett egy spéci páncélért vagy lóért ... azóta mindenki rákattant ezekre.
De nekem a Soundtrack CD, és az Artbook megéri a difit, meg is rendeltem.
Az más kérdés, hogy lesz belőle elég? Mert ha nem, akkor simán lehet a bolt a simát ajánlja fel helyette. Én viszont a gyűjtői verzióért nem fizetnék pluszt. -
Komplikato
veterán
Nem tetszik a videó. Legkönnyebb fokozatban és az összes felszedhető extra meg bővítés megvan nekik, szét van cheatelve. Jó persze így tudja bemutatni miket lehet majd ... viszont érdekes, hogy az összes videó az első küldetésből van, meg arról a bizonyos pályáról, amiből még az első in-game videók voltak. Vagy nagyon titkolják a történetet és a pályákat, vagy még sok minden nincs készen. Minden esetre abból ami eddig tudható róla, valószínűleg előrendelem következő fizunál ... az Augmented Editiont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest