Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
tisztaszesz
üzenetére
Nézz szét a deus ex fórumán, a technikai részben. Hátha írnak ugyanilyen vagy hasonló gondokról
[link] -
proci985
MODERÁTOR
válasz
tisztaszesz
üzenetére
stabil a rendszer? prime95 smallFFT+furmark kombót bírja együtt 15percig stabilan? ez lehet furán hangzik, de a játék nálam 60-80%on terheli általában a procit (q6600@3.0, gyakorlatilag q9550 teljesítmény) úgy, hogy durván GPU limites vagyok valszeg.
próbáld meg alacsonyabb beállításon, aztán ha úgy megy, akkor lehet növelni a dolgokat, ameddig kiderül, hogy min is akad ki.
memóriát nagyon nem terhel (szerintem giga alatt van), viszont cpu és gpu intenzív.
automata beálítás fura, nekem is felajánlotta az 1080pt olyan beállításokkal,hogy még 720pben is szaggatott

-
polonic
félisten
válasz
tisztaszesz
üzenetére
A géped több, mint elég a játéknak.
Minden driver a legfrissebb, nem csak a vga? -
tisztaszesz
csendes tag
válasz
tisztaszesz
üzenetére
Na szóval:
Újraraktam az egészet, most ezzel bosszant.
.Ne akarjátok nekem beadni hogy nem futna normálisan ezekkel a beállításokal a konfigomon.
Kezdek tőle 1 kicsit kiakadni. Igaz, tavaly márciusban lett feltéve a rendszer, de pl az SC2 minden gond nélkül fut kb hasonló beállításokkal, akár 4v4ben is.Valakinek valami 5let?
-
válasz
tisztaszesz
üzenetére
Ha bármi segédprogram fut a háttérben kapcsold ki (ATT, RadeonPro, Fraps, stb), vagy ha tuningolsz valamit, tedd alapállapotra.
-
válasz
tisztaszesz
üzenetére
Próbáltad adminként futtatni? Azon a gépen próbálod, ami az adatlapodon van? Win7?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest