- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én az elmúlt 5 frissítést appcrash-el abszolváltam.
Semmilyen hard-bug-al nem találkoztam, soha nem fagyott, nem voltak töltés gondjaim, nem omlott össze, csak amikor frissítés jött le...
Letölti a Steam a frissítést, és 99-100%-nál, szinkronizálás előtt megdöglik a játék, ha fut...
Sejtem, hogy nem kéne, főleg itt. Még jelentősége sincs, hogy mindenki egy verzión legyen és SOS de azonnal...
-
TESCO-Zsömle
titán
Kicsit felkaptam a vizet.
Ki az a degenerál barom a steam-nél, aki kitalálta, hogy menet közben frissüljön a játék?
Mert nekem eddig csak futás közben frissítette. (Program-Crash)
SPOILER
Most épp Zhao-t készültem kilőni a Hyron magban, mikor közölte, hogy menjek anyámba, me' update van...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato #908 üzenetére
Nincs olyan raktár Detroit-ban, ami alapból tele van gázzal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #905 üzenetére
Sikerült, sikerült, csak épp nem lett meg a Pacifist...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #903 üzenetére
HÁTSÓ LESZORÍTÓSZÁRNY
Már túl vagyok rajta...
Volt mikor annyira lőttek engem, hogy a húzott embert is megölték...
Am meg, ha a robot feláll, Malik halott... Többet oszt, mint a 2 Heavy együttvéve...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Ha a két Heavy-t mindjárt az elején kikapom, akkor a jobboldali ott esik hanyatt a kábulattól, ahol később ledobják a kockát. Emellett 2 őr szintén ott van fedezékbe egy betonkocka mellett.
De találtam már hullákat az emeleten is, szóval nem tudom mitől döglenek, csak hogy megtörténik.
Am végre sikerült, de volt para itt is... Mikor már a robotnak is vége*, csak a két sniper van hátra, mindenki csak alszik, semmi gáz...
* - A baloldali egy szál gépfegyverest félúton a visszaszámláló robot fele lőttem le, és kezdtem el az ellenkező irányba vonszolni, miközben sniperrel lőttek... Mert hogy simán tol egy sprintet a robbanni készülő gépsárkány felé...
...nyomok egy nonlethat takedown-t a magasabban levőre, mire Adam egyetlen ütéssel beküldi a mélybe...
Szerencsére túlélte, vagy legalábbis a HUD azt mutatta...
-
TESCO-Zsömle
titán
SOILER
Rájöttem, vazz.. A robot... Az a k*va robot...
Mikor Malik megmentésénél lenyomom, a robot önmegsemmisítője öli meg az elkábított embereket...
-
TESCO-Zsömle
titán
Meg lehet menteni. Elsőre a két gépágyúst kell megölni lent a földön, aztán folytatod a gépfegyveresekkel. Mikor ledobják a robotot már relative késő, de még kocka állapotában be kell dobni mellé egy EMP gránátot, hogy kicsomagolni se legyen ideje, nemhogy lőni...
Én (és még páran) non-lethal fegyókkal lenyomtuk párszor.
Próbáltad nem nV oldalról leszedni? Pl Filehippo, techpowerup, stb...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
A piros hordó nem jó fedezék...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #852 üzenetére
Ha van gránátvetőd, nem az.
Egy tár se kell neki és megdeglett Hard-on.
-
TESCO-Zsömle
titán
Darth_Revan: Had kérdezek rá. Tényleg azért nem veszed meg, mert nem lehet kapni japán nyelven PC-re?
SPOILER
proci985: Ha lecseréled a chip-et, sokkal izgibb lesz a harc Namir ellen, ugyanis előtte Zhao kikapcsolja az összes Augmentációdat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Vannak (fegyver)raktárak amik kifosztásra várnak, de minden városban van két fegyver díler is.
Az árukészlet viszont korlátozott.
Cella- és élettöltőt a LIMB klinikákon lehet venni, valamint minden városban (látogatásonként) adnak 2-2 Praxis-t is, darabját 5000 pénzért.
Cellatöltőt venni nem érdemes, mert amit adnak az 4 helyet foglal, nem halmozható és csak 3 cellát tölt.
Legjobb a darabos, mert abból egy helyre 5 fér.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #841 üzenetére
És ezt még meg lehet fejelni falon átlátással...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato #825 üzenetére
Valaki írta, hogy a hátán vitte el az egyiket a pálya végéig meghackelve ... az is egy megoldás.
Na, az már beteg...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato #808 üzenetére
Összehasonlítás végett:
HD4730/MHD2600
700MHz -/- 500MHz GPU
900MHz GDDR5 -/- 400MHz DDR2
640:32:8 -/- 120:8:4
5.6 -/- 2 GP/s
22.4 -/- 4 GT/s
57.6 -/- 12.8 GB/s
896 -/- 120 GFLOPSNa ennyivel gyengébb...
Mukorka: Különben is , HD2900 a minimum vga a játék dobozán található gépigény szerint.
És akkor az asztali, ez meg ugye mobil...
polonic: Javítva.
-
TESCO-Zsömle
titán
Bug-ot találtam.
Próbálok a Row-on úgy átosonni, hogy senki se riasszon be. Mikor az egyik sarok mellett elmegyek (kint a felszínen) akkor mégis beriaszt...
...az egyik alagsori bandatag...
...miközben 2 konténer van köztünk...
-
TESCO-Zsömle
titán
Javítsatok ki, ha tévedek, de mintha a lopakodásnak 2 szintje lenne.
Ha senki sem indítja be a riadót, akkor "Smooth Operator".
Viszont ha abszolút senki se vesz észre (senki se sárgul be alarmed felirattal) akkor Ghost.Utóbbi elég szépen fizet...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #761 üzenetére
SPOILER
A végénél csak az a lényeg, hogy legyen nálad elég csoki.Aztán csak nyomkodni kell. Átvezető alatt nem tudnak sebezni, csak várnak a sorukra kimerevedve...
És úgy toltam. Kettesével altattam őket, mert sokkolóhoz nem volt nálam annyi muníció...
Nagyon hiányzott a P.E.P.S.... Egy magaslatra felállva ott nyüzsögtek van 20-an a lábamnál egymást taposva, tépve.
Ezúttal ki fogom próbálni. Azokkal a lényekkel a Zero Kontakt nem játszik.
Mukorka: Nekem már sikerült Icarus-szal is ölni. nem tudom... Valaki belehalt valamibe...
Ha elkábítok egy embert, nem jár érte "Man Down" bónusz, és az biztos nem a fejlövésért van, mert az a "Marksman".
Amennyire tudom, a Man Down-ért ölni kell...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
proci985 #748 üzenetére
SPOILER
Jah, eléggé érdekes ez...
Kezdetnek az is elég lett volna, ha konzisztensek a korábbi részekkel. IW-be már nem volt külön Multitool és Lockpick. Oké, haladunk a korral. De ez korábban van, itt még lockpicknek is lennie kéne...
A kis csoki tényleg jobb, mint a többi, csakhogy azt nem lehet venni, max találni...
Igen, az mókás, hogy a pisztolyok és a sokkoló is annyi helyet foglalnak, mint pl a vadászpuska. Ráadásul aránytalanok a többihez. Én ki is dobtam a francba... Minek? Mit tud a pisztoly, amit az Assault Rifle nem?
Tulajdonképp a DER (lézer) lenne a játék (egyik) legjobb fegyvere, ha volna hozzá muníció. Feltuningolva egy töltésre 900 egység, egy cella 2 helyet foglal és 5000 egységet tárol, és falon át is müxik, tehát fedezék mögül lehet vele irtani. Nekem összesen 6000 löszert sikerült találnom hozzá, de ebbe benne van az is, amit a Hydron-ba lehet felvenni. Bár cefetmód nem értem, hogy annak ott mi értelme...
Ami még nagyon jó lenne, az a Linebecker (Gránátvető), csak sajnos nagyon későn kapjuk meg, és kevés lőszerrel... Összesen 20-25 gránátot lehet hozzá összekaparni, ami lófötty...
Boss-ok ellen legjobb a gránátvető. Nincs ellene védelem. Sorozatot lő, akár egy gépfegyver, becsapódáskor robban, és maximális sérülést okoz, mint bármely más robbanószer. Sajna csak Namir ellen vethető be, de ott átütő sikerrel.
A két korábbi Boss-nak meg ott a távirányítású bomba. Piece of Cake...Kábítópuskára erősen ajánlott a lekövető rendszer valamint Aug-ból a stabilizátor. Gyak folyton kirajzolja a becélzott ember mellé a kört, hogy hova kell lőnöd a biztos találathoz.
Panchea-hoz nélkülözhetetlen a P.E.P.S. és jó sok muníció. Sajna azok a dögök még álcázva is meghallanak, és még másfél ember magas ládák tetején is képesek halálra karmolni Jensen Vas lábait...
...mindezt úgy, hogy a doboz tetejét se éri el a kezük...
Távkarmolás... Újfajta Aug...
A másik... Elvileg azok a dinkák mind chippeltek, mégse hat rájuk az EMP gránát...
Minigunosok simán Heavy-k. Illetve van az OGRE OPS.
Azon szakadtam...
Én mindenkit kábítónyíllal lőttem le. Lekövetéssel és annak megszokásával gyorsan lehet végezni mindenkivel. A lemenetellel az a baj, hogy könnyen kereszttűzbe kerülhet az ember...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
proci985 #746 üzenetére
SPOILER
Persze, meg lehet csinálni.
Én amondó vagyok, hogy első a két heavy, aztán a gázgránátot dobó, mert ha eldobja a gránátot, a gáz megöli azokat, akiket addig elaltattál és akkor ugrik a Pacifista achi.
Simán give me deus exben meg Heavy Rifle-al lekaszálni mindenkit és csókolom...
ui: Harvester nincs a csapatban, mind Belltower-es.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ja... Nem tudom hogyan gondolták ezt kivitelezni...
A Deus Ex -szvsz- túl lineáris ahhoz, hogy csak úgy beletoldjanak a sztoriba. Van egy eleje és van egy vége. A kettő közt nincs átjárási lehetőség, nincs free roam. Nem csak egy új épület jelenik meg új küldetésekkel, mint a GTA-ban...
-
TESCO-Zsömle
titán
BUG:
Az előbb Pritchard-nak nagyon viszkethetett a háta, mert benyúlt a lapockája alá megvakarni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
proci985 #739 üzenetére
SPOILER
Nem, nekem sikerült úgy lelőnöm a tagot Malik védésekor, hogy pont a gránátdobás pillanatában esett össze. Így ő, és a többiek, akiket utána kábítottam, belehaltak a gázgránátba...
Aztán persze rájöttem, hogy a kábítónyíl fejbe gyorsabban hat, ami az
OGRE OPS ellen nem volt rossz dolog... -
TESCO-Zsömle
titán
Közérdekű közlemény, nyomokban SPOILER-t tartalmazhat:
A Pacifista Achi-hoz Senki, ismétlem, SENKI nem halhat meg.
Itt egy lista, mire kell vigyázni, mert halált eredményez:
-Fejlövés a kábítónyíllal
-Némely esetben a testet ért lövés is... (Bug?!?)
-Gyenge fal átütése közbeni likvidálás (cutscene/nyaktörés)
-Ellenfél lehajítása/lökése magaslatról
-Ellenfél aknára lökése (hogy robbanjon)
-Kábítófogás, ha az alvó ellenfél káros hatásnak van kitéve (mérges gáz, elektromos víz)
-Túl sok morfium (a nyomozó)
-Robotok, tornyok átállítása kikapcsolás helyettNekem volt szerencsém ebből 3-ba is belefutni...
A legjobb, ha kerülünk minden konfrontációt. Foxiest of the Hounds-al együtt érdemes nekifogni.
-
TESCO-Zsömle
titán
HARD-SPOILER
Végigvittem...
...és csalódtam...
Sokan azt mondják, hogy a HR méltó utódja a Deus Ex-nek. Hát nem az. A lényege elveszett az IW-nál és nem szerezték vissza.
Hiába minden választás, hiába mondtam végig ellent Taggert-nek és támogattam Sarif-et. Végül csak ott volt minden végkimenetel lehetősége.
Nekem pedig csak annyit kellett tennem a Deus Ex Machina achi-hoz (Experience all the different endings that Deus Ex: Human Revolution has to offer.), hogy háromszor visszatöltöttem a választás előtti mentést és mindig másikat választottam...
Ennyi. Ennyit értek a 'súlyos' döntések, amiket meg kellett hozni...
Pedig a játékmenetet jól eltalálták. Megcsinálhatták volna rendesen is...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Egy kérdés...
Golyóálló vagyok, a végtagjaim, és a testem fele fémből van.
Miért is állok meg, ha az egyik ilyen nyomoronc megcsap?
Persze, tudom. Hogy a többi is utolérhessen...
sz: Nincs annyi lőszarom, hogy minddel végezzek...
Másik...
Falat át tudok ütni, de egy üveg ablakot nem... Azt csak lőni lehet...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Kiszabadultak...
Most kéne csak igazán egy jó kis gumibot...
Nagyon mókás, ahogy jönnek a parasztlengőkkel...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #700 üzenetére
Ááá, ne hidd.
Pajzs meg ilyenek helyett rágyúrsz a némaságra meg láthatatlanságra, fegyók helyett meg viszel cellatöltőket. Nem para. Én feltérképeztem minden területet 100%-ra, annyi kerülő van, hogy öröm nézni.
Pl első küldetésnél a legelső lépcső alatt van egy szellőző, amin át a túszok szobájába lehet jutni az őrök teljes megkerülésével, meg ilyenek.
Egyébként valahol azt olvastam, hogy csak a riasztó rendszerekre kell vigyázni.
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Elértem Panchea-ra. Innentől kicsit horror fíling van.
proci985: Az is jó, ha van nálad rakétavető, vagy gránát. Egy löketre mind megvan.
Ha nem akarsz lopakodni, a riadó még jól is jöhet, mert mindenhonnan a nyakadra húzza az ellent. Nem kell mindenkit külön-kölön elkábítani/kivégezni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #685 üzenetére
Majd meglátjuk.
Most vagyok Megan-nél.
proci985: Nem tudom mire gondolsz. Rerelict Row-ban a legnagyobb csoportosulás is csak 2 fős. Ha nem mentél körbe, hanem átbújsz a konténer mögötti garázsajtó alatt, akkor szépen odaosonhatsz ahhoz az 5 fős csoporthoz. Miután végighallgattad a beszélgetésüket, ki-ki megy a maga dolgára. 2-en (párban) őrködnek a tűznél, ketten külön-kölün járőröznek hátul, egy meg marad ott, ahol volt...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Megöltem Namirt.
Ki kell jelentenem, hogy az Explosive Mission Pack-kal az összes Boss-fight gyerekjáték.
Namirnak egy 6-löketes sorozat kellett a gránátvetőből Hard-on. Az pont egy tár. Ugyanaz a helyzet, mint Fedorovával. Gyak meg se tud mozdulni.
polonic: Alul a BELL-ből vett számsor 13/3/11, akár a következő DeusEx is lehetne...
2013.03.11. Az másfél év. Reális volna...
-
TESCO-Zsömle
titán
2. NEM steamezek
Tehát warez.
Köszönjük szépen, a viszont látásra.
proci985: Nekem Barrett egy poroltóba és egy tár sörétesbe került, legnehezebb fokozaton, egy maximumra fejlesztett sörétessel. Egy 12 golyót jelent közvetlenül az arcába, hogy ne legyen éhes.
A luvnya 5 sokkolóba és 4 UR-DED töltetbe fájt, gyak lőni se tudott, mert már az első rohamnál megfogta a bizsera... Alátettem 4 zacsit, kapott még egy utolsót, majd elrohantam és bumm. Jött a videó...
Most gőzerővel megyek Jason felé, de fel vagyok ám készülve. Továbbra is van nálam 6 zacsi kék, 6EMB gránát, egy maxig fejlesztett Heavy 3 tár golyóval (600), valamint egy-egy szinte maxig fejlesztett Lézer és gránátvető.
Nem félek a farkastól. Felvágom lézerrel, majd telerakom a hasát ólommal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #648 üzenetére
A régi jobb... Mármint az új... Szóval a régebbi...
A sárga, na...
Szebb. De a szürke félelmetesebb. Az nem egyszerűen a kezében tartja a világot, hanem fölé magasodik, már-már birtokolja.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #646 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Megkaptam a gránátvetőt.
Nagyon brutális.
Mukorka: Te még sose felejtettél el semmit?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #636 üzenetére
Lehet, hogy a zselé egy részét és a sörétest lecserélem a gránátvetőre.
A lényeg úgyis az, hogy a robbanások kontrollálva legyenek, ami gránátok/aknák esetén nem megoldott.
Majd elválik. Tetszik ez a lézerágyú is, de a fogyasztása szinte használhatatlanná teszi. Annyit meg nem öl, hogy egy tár elég legyen. Kb 2-4 emberre elég az 500 egység Hard-on, és akkor azok nem is Boss-ok, csak sima Harvester-ek. Viszont a falon átlövés nagyon adja.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #633 üzenetére
Nem tudom, még sose harcoltam Namir ellen.
Azért kérdezem, hogy mit vigyek magammal.
Szereztem 12 zselébombát, és körbe akarom rakni vele, mint a luvnyát...
-
TESCO-Zsömle
titán
Van olyan fegyver, ami ha csak időlegesen is, de megbénítja Namir-t?
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Vajon az elszúrja a pacifista Achi-t, ha egy elkábított katonát a saját elejtett gázgránátja, vagy a kockabot önmegsemmisítője öl meg?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato #617 üzenetére
Megesik.
Én ott tartok, hogy van 2 praxis-om és nincs semmi, amit érdemes lenne fejleszteni...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #612 üzenetére
Nem találtam lejárót...
Majd holnap megnézem jobban...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #610 üzenetére
SPOILER
Én bejártam minden csatornát, de csak egy Harvester bandát találtam, akik amint megláttak, tüzet is nyitottak rám...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #601 üzenetére
SPOILER
Mit keresgéljek ott?
Ez nem a Matter of Discretion, amiben a Green pod melletti csatornából kell elhozni az adatchipet.
Ez a Talion A.D., ahol egy Harvester bandát kellene likvidálni. A könyvecske szerint a csatornába mentek. Meg is találtam őket, és likvidáltam, de utána is csak azt írja, hogy olvassam el azt a sz@rt... Egyszerűen nem képes továbblépni...
ollie: Azzal én is megszenvedtem... Settenkedni kell, nincs mese...
-
TESCO-Zsömle
titán
Lehet, most leszek bajban.
SPOILER
Talion A.D.: Már többször is elolvastam, de még mindig ott tartok, hogy "Read the pocket secretary"
Már visszafele is olvastam, meg 2-soronként, de semmi...
Ahogy látom, steam épp update-el.. Tolok egy restartot, hátha...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #593 üzenetére
Nekem is.
Írtam is, hogy tévedtem...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #589 üzenetére
Tévedtem...
(#582) czundermák: Shoti közelről tud meggyőző lenni.
De szvsz ez a kék távirányítású robbanózselé a legjobb. Akkorát üt, mint egy gránát, nem pattog össze-vissza, ha eldobod, és pont akkor robban, amikor kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
Most érkeztem el a legnehezebb küldetéshez.
Mentsem meg Malik-et 1 perc alatt, nem halálos fegyverekkel...
Mission impossible...
Walkthru-ban írják, hogy robbanófejes revolver, rakétavető, EMP gránát...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #571 üzenetére
Én most dobtam ki a P.E.P.S.-t. Lopakodni nem volt jó, boss-okat meg ölni kell, nem kábítani.
Helyére jött egy upgrade-elt Heavy.Lézerágyút már nagyon várom, de nem tudom mit dobok ki érte... Hőkövető-rakéta elég jó, csak lassú, mint a dög...
zsiga_667: Hard-on?
-
TESCO-Zsömle
titán
Most vagyok túl a második Boss-harcon.
Harcon...
Inkább kivégzés volt, mint harc...
Sokkolóval megküldtem, majd aládobtam egy kék zacsit. Megint sokkoló, megint kék zacsi.
A negyedik után elfutottam és aktiváltam a tölteteket... Jött is a videó...
Csórikám egyet sem tudott lőni...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #543 üzenetére
SPOILER
Példaként a Benzinkútnál letelepedett fegyverkereskedő shopjának tetején lévő mesterlövész puskát csak most találtam meg.Én meg lefizettem a csöves öregasszonyt, aki megmondta, hogy ott van.
A vénasszony egyébként ismeri az összes bejáratot az őrsre kódokkal együtt.
Megéri azt a 7k-t, amit lenyúl tőletek. Már, ha van annyi nálatok...
-
TESCO-Zsömle
titán
Pontosan.
Én most a felfedezések miatt szinte minden fegyverest altatok és rengeteget mászkálok. Már ismerem az összes elkerülőutat, és mondhatom, nagyon kézenfekvő mind.
A 'Foxi' achi-t csak úgy lehet abszolválni, ha kerüli az ember a konfrontációt. Másodjára ez lesz a cél.
Mellékküldetések off.
Harmadjára meg hentelek...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#65675776 #534 üzenetére
Én megtartottam egy Shotit, és "ne vesszen kárba" alapon, amit találtam modot rátoltam.
Barrett egyetlen tártól megfeküdt. A többiekig még nem jutottam.
Van rajta 2 Rate of Fire, 3 Damage, 3 Ammo Capacity és egy Burst Round System.
A sokkolót és és a P.E.P.S.-t nem lehet moddolni, a kábítónyílra meg csak az újratöltés és a célzás-segítő megy, szóval kellett valami, amire rakom.
Jó lehet az Assault Rifle is a célkövetővel. Csak bebújsz a fedezékbe és lősz ki oldalra...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FehérHolló #527 üzenetére
Csatornához se kell aug...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #515 üzenetére
Bizony...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PowerBuldog #512 üzenetére
Azon se lesz több infó, ráadásul még hiányos.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudom észre vette-e valaki, hogy a kis rádiók Deus Ex soundtrack-et játszanak. Ezt például már rengetegszer hallottam: Deus Ex - UNATCO
Witya: Kereső -> Volt már...
-
TESCO-Zsömle
titán
Átértem Kínába, voltam a klinikán. Most van 9 praxis-om.
Hol találok én itt fegyverkereskedőt?
-
TESCO-Zsömle
titán
De.
És az is 'AAA Title'-ként van vezetve, valamint a játék menete és felépítése sorban hasonlít a Deus Ex-ére, (FPS-RPG) csak párszáz évvel a múltban játszódik.
Az már keményebb dió lesz, mert míg a Deus Ex a maga nemében egydülálló, modhatni hiánypótló játék, középkori akció-RPG-bűl van doszt... Lásd: Dragon Age, Assassin's Creed, Witcher...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák #484 üzenetére
Az elmondások alapján sokkal keményebbre számítottam...
Kapott egy piros kapszulát, aztán (közelről) egy tárat a tuningolt sörétesből (arcba) és jött is a videó...
Viper26: Azért betehette volna a videóba a mail-t* is...
SPOILER
* - A computeren ugyanis ott a beszállító levele, hogy ez az utolsó figyelmeztetés, ha nem veszi át a tükröt, visszaküldik a gyártónak...sz: Bezzeg az inventory-ból nem lehet betenni semmit, mert elé esik a földre...
-
TESCO-Zsömle
titán
Örömmel konstatáltam, hogy a robot 5mp-re megfekszik a sokkolótól.
sz: Viszont 3 robbanás teríti csak le... (UR-DED és Rakéta próbálva)
polonic: Hiába olcsó, ha nem lehet kapni, nem igaz? (De ha valakit ez tesz boldoggá, kidirdettetik hogy nálam, most, egy különleges akció keretén belül 2000Ft-ért nincs.)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato #466 üzenetére
Én konkrétan arra gondolok ahogyan lépked.
Ugyanaz a mozgáskultúra elevenedik meg előttem. Relative lassú a gép, de a lábait nagyon gyorsan elemi fel és rakja le a földre. Ettől maga a mozgása kiegyensúlyozatlan, mert a gyors vertikális mozgáshoz lassú, imbolygó horizontális párosul.
Persze én még nem láttam a Kockabot-ot futni, de a két Gatling-gel nem hiszem, hogy nagyon szaladnia kéne bárhova is... Lecövekel és ledarálja, amit lát...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én a rakétavetőt hagytam Seurat hálójában egy küldetés erejéig.
Ott volt, mikor visszamentem eladni a begyűjtött szajrét...
sz: De addig a pontig én is mindent eladtam. Egyszer még a számszeríjat is... Néztem is, mikor a csaj kérte, hogy hol van...
Vadászpuskát és a néma snipert azonnal. De nem volt értelme megtartani őket... Most heverjen ott két -relative- gyenge fegyver, amit nem is használok, mert megyek a Pacifistára?
Semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest