- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #19625 üzenetére
jahh itt vagyok egy ideje.
adjál nekik 1600-os ramot.
kicsipapucs : nem akarlak én szidni,csak megállapitottam a tényeket
hát egyik sem volt megfelelő lap a Q9550 alá.
az UD3P nem csúnya,
márcsak azért sem,mert 650-es FSB-t csináltam vele léggel
és a legjobb lap a Q9550 alá.
már bánom,hogy eladtam,mert minden proci nagyon ment benne.
nem válogatott. de még lehet beszerzek egyet.
általában el szokták fogadni amit mondok tuninggal kapcsolatban,
nem is értem miért -
echterion
nagyúr
válasz
hackeeeee #15894 üzenetére
Minek kell feltenni a CCC-t, mielőtt belövöd az órajeleket? Amúgy én annak idején nem szarakodtam ezekkel, 700/1000-et nagyjából mindegyik 4830 tudja, így a bios-t egy mozdulattal átírtam, aztán már csak a tesztelés maradt. Mivel stabil lett, így maradt, nekem ennyi tuning elég (egyenlőre). A 2D-t meg kis finomhangolással állítottam be, csakúgy, mint a feszt a tuninghoz. Nem tartott egy óráig sem az egész, és nincs külön a háttérben futó progi, ami csak ezért kell.
De mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
-
Kazaaaan
csendes tag
válasz
hackeeeee #15041 üzenetére
Én cnc programozó,gépbeállító vagyok,és számítástechnikával is foglalkozom! Gépeket rakok össze,telepítek és adom tovább,vagy szervízbe hozzák hozzám! Nah szal és vannak kérések,hogy aluminiumból,rézből csináljak nekik ilyen egyedi hűtőbordákat,ventitartókat,szoktam jókat csinálni! Pl egy ilyen is volt,hogy 12 centis ventinek csináltam közbetétet,amihez hozzá lett illesztve az általam készített hűtőborda! Mivel nagyon benne vagyok a számítástechnikába,bár nem mondom hogy mindent tudok,de van ihletem és gondolatom,hogy mégis milyen legyen,hogy azt a teljesítményt lehűtse megfelelően! Egyelőre nagyon meg vannak elégedve! kegyetlen milyen húzásokat csinálnak! Volt egy srác,AMD x2 procival,órajel 400Mhz,szorzó 15,5! És meghúzta a maxot,ami 12,4Ghz vol ta 2 magon! El sem hittem,hogy nem égett le neki! Ti gondolom tapasztaltabbak vagytok a húzásnál,én nem húzok,inkább veszek egy nagy procit,mindennél nagyobbat,ami elég! Főleg hogy nem olcsó egy réztömb,amiből megcsinálom! Teljesen egyedi, 0,001mm pontosan tudok dolgozni a marógéppel,még a ramok köré is megcsinálom! Csak le kell méretezni a házat meg mindent! VGA-ra is csinálok hűtést,aki azt is húzza,rendelhet tőlem!
-
Arkar
aktív tag
válasz
hackeeeee #15662 üzenetére
Na igen , vannak belőlük nagyon jó fajták ez valimi újabb szérias low volt, 1,8v 1000-en, de még koránt sem biztos hogy ezek lesznek, volt CSX-em is 2X2 GB-os 1066-os ebben a lapban 1000-ret se ment, haveroméba meg 1150-et lazán, amire fáj a fogam az egy Super Talent (MSI szereti) 2X1 GB-os 800-as, 1200-at megy 2,25v-on 5-5-5-15-be, régebben próbáltam Team-et is beszerválni de nem jártam sikerrel.
Jó a G.Skill is de 1100-körül kifullad. 1000-et 1,95volton megy 2.1volt helyet!
Holnap reggel megprószálom 1-rammal hátha tovább jutok! -
krammerka
őstag
válasz
hackeeeee #15377 üzenetére
a ramokkal nem tudsz mit kezdeni sajnos,mint ahogy én sem............,így nem tudom,hogy a procinak+lapnak van-e vége,vagy a ramnak
Kell hogy szerezzek egy 1600-as ramotÉn blendet nyomtam,mert a ramokat is tesztelni akartam,345x10 simán lefutott..........
[link]
Most keresem a végét alapfeszen,ami nállam 1,4V sajnos.........
3700MHz-t képtelen vagyok kihozni belőle,folyton eldobja magát a prime...... -
Csaszykj
aktív tag
-
kop8
őstag
válasz
hackeeeee #14865 üzenetére
Nagy buli volt és jó kedvem volt
Ekkor értem hazaDe ez nem ide tartozik....
Egy kérdés:
Mi van ha az alap proci beálításom 1,4Volt és a listán van 1,35Volt is az alap után, de így lehet hogy az alap feszes erdeményem jobb lesz mint a 1,35-ös, ez nem baj?
Vagy ne is csináljak 1,35-ös tesztet? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #14802 üzenetére
alapfeszen megnéztem már én is...1.35Vhoz nem lesz sok javítás...az 1.5Val meg az a gondom, h a lap hamarabb kihal, mint amit a proci tudna...szal most egy kis max RC emelésen töröm az agyam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Házi hangfal építés
- Zelda Játékok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest