Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Kitartó vagyok. Mikor múlt évben megjelent a torrenteken akkor már lehúztam a véglegest, MS-ost (angol). Nem volt bejövős. Azóta vagy 2x megpróbáltam, uaz. Most összeomlott a gép (én hibám Gyuri, nem az Intelé
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.kva szarul vok. Folyamatosan zsibbad a bal kezem. Alig élek most is. Pedig..Reggel 9kor keltem, elkezdtem főzni, picit takarítottam Krisztiánnal (felvételi szünete van ma)..
Meghalok. Engusz is beteg, nem kicsit, a cuccaim se jönnek meg 1hamar. Ha sokat kell várni, nem is kell, nem érem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.