- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
fntastic #29962 üzenetére
Én, amikor eladom a kulcsokat, mindig, a pénz beérkezése után adom a kulcsokat! Magyaroknak érdemes eladni, ők nem szórakoznak a paypalos csalásokkal
(#29975) Sztrego Nálam működik, de egyébként is próbáld ki a Mirillis Action! videófelvevőt, ezerszer testreszabhatóbb!
-
csaba951
veterán
válasz
fntastic #29962 üzenetére
Banki átutalásnál arra kell figyelned, hogy csak banki nyitvatartási időben dolgozzák fel a kéréseket. Itt az a csapda, hogy valaki este, zárás után utal neked. Beadja az átutalást, és elküldi neked erről a nyugtát. Te odaadod az árút azonnal. Emberünk visszavonja a megbízását, és jól járt.
Egyébként korábban PH-n is voltak photoshop artisták, akik teljesen korrektnek kinéző telebankos visszaigazolásokat rajzoltak/kollázsoltak össze. Persze pénz az soha nem jött...
Tehát banki utalásnál/PayPal-nál soha nem szabad megbízni a másiktól kapott nyugtában, screenshot-ban. Csak akkor add át az árut amikor a pénz beérkezett a számládra! Amint megérkezett a pénz, mehet az árú!
#29968 Danielssss
Kifektettél! -
htc07
addikt
válasz
fntastic #29671 üzenetére
én kiraktam egy hete poénból loungen, hogy 1 kulcsért veszek scar cyrex mw-t, 4-5 offer bejött, bár vagy 100 offert kiküldtem
. Nem nagy profit, de lett belőle plusz pénz
csak összejön az a gta5 március végére. kb. 10-15 euro híja van ha kiszórom az inventorymat. De csináltam ilyen kis profitos tradekkel kb. +15 eurot egy hónap alatt napi 20 perc ráfordítással.
-
mepet
addikt
-
-
törölt tag
válasz
fntastic #27749 üzenetére
(#27750) regener+ Mivel nem csuklóból játszok egérrel, és az alkarom rajta van az asztalon, így jobban rátudok kényelmesedni az asztalra ha mind két kezem alkarja rajta van az asztalon. Jobban kézre áll, de ha megnézel pár lanos képet, mindenkinek ki van fordítva a bill.
(#27751) hNp88:
Jó ez a régi 4:3-as monitor
-
Xero
nagyúr
válasz
fntastic #27357 üzenetére
Az ilyen átkacsintgatós lol/wow/dota streamerek annyira nem hatnak meg. Summit legalább semipro, aki nem csak a silvereket hajkurássza a stream 10%-ban, majd nyitogat és szövegel jobbra-balra.
Btw a WP-k darabja olyan 150-200k lehet max, míg a Bayo full fade volt, így 300k fölött van. És szórt még ki bőven cuccot (Karambit, AK, M4, minden szir-szar
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Óvodások homokozója