Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacccca87

addikt

válasz .LnB #78451 üzenetére

Olyan jó hogy ugyanazzal az ábrával szemléltetik a HZ mintavételezési sebességet ( vagy minek hívjam) mint amivel anno a X vs 1000HZ-es megoldásoknál :DDD Érdekes anno az 1000 re irták hogy nincs micro stutering itt meg annál van :DDD .

Egérnél amúgy ha jó az alap HW, és manapság már van jó áron is (természetesen nem a dzsunkás megoldásokra gondolok) akkor szerintem csak a kényelem számít. Mert ha nem áll kézre, akkor lehet az bármilyen csúcs drága egér szenvedés lesz a gamm.

Én amúgy egy régi SS Rival 300 Fade-et használok, ami csak azért van mert, nem tetszett anno Newzoo-nak (ICL szervező és tulaj) hogy én mint szervező CSS/CSGO/CS2 fő admin régi kopott egérrel (asszem még valami régi MS egér volt, mondjuk én imádtam azóta se találtam olyan jó fogással rendelkezőt) nyomom ott és ez hogy néz már ki :D Pixellel mint sponzorral egyeztetett hogy válasszak egyet és megkapom ajándékba. Ha nem így lett volna akkor még talán ma is azzal tolom ha el nem romlik, ami egyébként megtörtént és a helyébe olcsón (6-7e volt asszem) A4tech Bloody V7 került amit szintén megelégedéssel használok ha vidéken vagyok éppen.

Dota2 ben szerintem is játszottunk pár meccset együtt, de az már a lecsengés lehetett amikor a baráti köröm már nem ugy ért rá és asszem itt a Dota 2 forumba többen is írták ( hasonlóan mint most a CS2 -be) hogy jó lenne értelmesekkel játszani. Aztán elragadott a CSGO :DDD vissza a gyökerekhez.

Új hozzászólás Aktív témák