-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Don.Corleone #78651 üzenetére
Így most már, hogy túlléptem az MM-en, és Premier-t játszok, én úgy tekintek az MM-re mint egy gyakorlómód. Néha amikor nem vagyok fejben elég fitt, fáradt vagyok a játékhoz. Akkor inkább MM-et játszok. És gyakorlok dolgokat, például awp-zni.
Szóval szerintem sokan alapból nem veszik komolyan az MM-et. És ez eléggé kicseszés azokkal, akik épp a Preimier-hez szükséges szintet grindolják. A másik meg az, hogy MM-ben bárki játszhat. És aki jobb játékos, az esetleg nem veszi komolyan, a kezdők meg alapból komolytalanak. Te meg ott vagy letolt gatyával, mert te játszanál értelmesen, de körülötted a többiek meg nem. Ne feszülj rá az MM-re. Ezt én is így utólag látom csak be. -
Spet
addikt
válasz
Don.Corleone #78651 üzenetére
Nem a lvl számít (az csak kitűző készítésre jó). Azt érdemes ellenőrizni, hogy mennyi kitűzője van (ha 1-2 akkor nagy eséllyel vett account, vagy smurf), mennyi játékórája van, mennyire zárt a profil (ha minden privát, akkor van rá esély, hogy csal), milyen csoportokban van benne.
-
.LnB
titán
válasz
Don.Corleone #78571 üzenetére
Hamar elválik a kezdőknél, hogy mire fognak jutni. Lehet ám ezt ésszel, tematikusan készülve is csinálni. Szépen építeni a skill-t, gyűjteni a tapasztalatokat, tanulni az egész játékot, és a mapokat. Premier-ig azt csinálsz amit akarsz, nincs tétje kb.
-
.LnB
titán
válasz
Don.Corleone #78491 üzenetére
Elérni? Mármint a 10 győzelmet?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Don.Corleone #78459 üzenetére
DM-el tuod a leggyorsabban összegyújtani az Xp-t. Sima Match Making-el meg gyakorolhatsz a mappokra.
-
.LnB
titán
válasz
Don.Corleone #78452 üzenetére
Hallod, én már reggel se értettem ezt az "elsődleges"-t. De már leesett. Az a Premier, a "fegyvertár" meg az Armory Pass. Ergo neked magyar nyelvre van állítva a CS..
Armory Pass-t én is most fogom majd csak aktiválni. -
Z0C!
őstag
válasz
Don.Corleone #78444 üzenetére
én is nemrég tértem vissza, PUBG után szintén...igyekszem, de sokszor a csapaton múlik
0 kommunikáció, 0 segítség, 0 ösztönzés....
Mivel HO van, így hol délelőtt, délután vagy este játszom, 1-2 menetet...Barátkód: 19172686
-
.LnB
titán
válasz
Arra összpontosíts, hogy megmaradjon az a pozitív érzés. Ha az sikerül, akkor nincs gond. De előre szólok, hogy nem lesz egyszerű..
Én is nemrég tértem vissza, nagyon sok év után. De minden apró lépést dokumentáltam itt (a többiek legnagyobb örömére), szóval vissza tudod olvasni.
Ez az együtt játszás lehet, hogy majd engem is érdekelne lassan. De még gyakorolgatok egyedül. -
goccer
aktív tag
válasz
Mindenképp érdemes megvenni, ha nem akarsz rövid távon idegösszeroppanást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged