Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz bepken #78209 üzenetére

Tegnap, 3 ruszki csapattárs, csak putyinul nyomták a vakert. Írtam nekik, h english pls. Nem érdekelte őket. Mondjuk ahogy játszottak, csoda hogy az anyanyelvükön tudtak kommunikálni.. :U

A másik meg a inkorrekt kommunikáció, amikor meglátnak egy embert, aztán call-olják a (pl.) full B támadást..

Jó de én amilyen szinten játszom lvl10-es accal, Competitive matchmaking-ben, ott ez van. Nem is nagyon akadok fent ezeken. Na meg amíg egyedül játszom, addig ezt el kell fogadnom. De egyébként vannak jó meccsek is, jó csapattársak. Sőt én is lassan kezdek szép dolgokat csinálni. Tegnap is USP-S-sel leaceltem, hozok 1v3-at. Ilyenkor örülök magamnak, de rögtön leesik, hogy milyen ellenfelek ellen is játszom.. ;]

Na mindegy is, ez még ilyen mókamiki szint. De most, ennyi év kihagyás után erre is van szükségem. :D

A rossz csapatkommunikáció, nekem így is jó most, hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is.

Új hozzászólás Aktív témák