- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
GO-ban sem volt egyszerű a solozás, de CS2-ben mégnehezebb. Arányaiban mégtöbbet számít, hogy hogy lősz minden máshoz képest. Sajnos az van, hogy ha az aim-od nem kiemelkedő (nekem se az, ne aggódj én se 20 éves vagyok), akkor nagyon sok idő, amíg játék tudásilag helyedre kerülsz rangban.
Onnan is látom ezt magamnál is, hogy ha lebukok mondjuk 5k ratinget, pont ugyanannyit tudok lőni, 1 körüli KD, azokon a meccseken is, mint a "saját" rangomban. Nagyon szétválik az aim meg az általános játéktudás mint skill, és ha a kettő nincs egyensúlyban, akkor jönnek a problémák, mint esetünkben, hogy hülyék a csapattársak, vagy fordított esetben a toxic topscore, aki lő ugyan de teljesen fogalmatlan, azért nem jut feljebb.
Egy dolgot lehet csinálni, megnézni Wilson videóját amit régebben már megosztottam: How to win with randoms
@Z0C!: javaslom te is nézd meg, mert több értelme van mint minden nap ugyanazzal telesírni a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest