Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Tényleg ne hari, vagy nem vedd sértésnek de nálad kicsit azt érzem mint amit a futás "divatossá válását" követően lehetett látni. A felszerelés már jó előre meg lett vásárolva (természetesen a hiperszuper cuccok nem az olcsó kezdő) amikor még azt sem tudják hogy amúgy a futás jó lesz-e nekik
Aztán van aki eddig is jutott a folyamatban.
Nálad természetesen ez láthatóan nem így van csak valamiért ez ugrik be az írásaid alapján nekem.
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy szerintem a periféria nagyon keveset tud már hozzáadni a vég teljesítményhez. Inkább csak finom hangol.
Világ életemben asztalon húztam a középszerű egeret meg alsó polcos fülest meg a "tesco-s" membrános billt, aztán valahogy csak meglőttem a Global szintet, illetve most is 56% körüli a win rate és tudom hogy jobb cuccokkal se lenne jobb, meg mondjuk nem is akarok én már semmit elérniSzerencsére volt lehetőségem komoly perifériákat kipróbálgatni de akkor el is döntöttem hogy ezek nekem túl drágák és feleslegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A hónap végén indul az ARC Raiders következő zárt tesztje
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest