Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
nanofocus #78275 üzenetére
Cisco órák? Az nálunk is volt, merre fele laksz? Vagy jártál iskolába? Csak nem Esztergom?
Na tessék, ez a helyes hozzáállás, abbahagyni a COD-ot.Mondjuk a CoD 4 Promod, az elég kellemes game volt. Kicsit nyomtam azzal is.
Logitech G Pro X fejhallgató: Tegnap megjött. Minőségre, anyaghasználatra nekem nagyon bejön. Jól is szól. De nekem CS-ben fura. Túl sok szerintem a mély, és félek, hogy elnyomja a trappot.. (surround természetesen off) Pedig rögtön shox profilját töltöttem be.Majd még állítok rajta, vagy ha nem nyeri el a tetszésemet, akkor a fülest fogom használni, de ráveszem majd a fejest is a mikrofon miatt. (Nem sokat piszkáltam tegnap az EQ-t, szóval lehet, hogy simán megoldom ma.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest