-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78592 üzenetére
Köszi. 16,5k-ig jutottam szombaton. Tegnap viszont nem játszottam.
Érdekes egyébként, hogy ilyen 65-70 körüli winrate-em van (ha jól emlékszem), de még is a rossz meccsek maradnak meg mindig az emberben..
Pedig egyáltalán nem rossz a helyzetem, ha a számokat nézem. És határozottan jó meccseket lehet nyomni Premier-ben.
És lassan megbarátkozom azzal a helyzettel is, hogy annyira nem lövök jól. Sokszor zavar. Másrészről meg úgy vagyok vele, hogy nem mindenki lehet carry, entry fragger egy csapatban. Én meg ilyen support-lurke típus vagyok. És most már tudatosan. Azért persze az aimomon is lesz még mit dolgozni. Viszont azt veszem észre, hogy mások meg az utility-t nem használják jól. Ezt próbálom én kompenzálni. És sokszor le se esik az adott meccsen, szituációba, hogy egy jó terelés, vagy smoke mennyit is segít a csapaton. És ez úgy néz ki, hogy megy is nekem. Szóval erre még jobban rá fogok feküdni. Mert azért minden smoke-ot nem tudok még én sem. Most már kezdek olyan emberekkel játszani, akik megértik ha elmegyek egyedül lurke-ölni a másik lerakóra, hogy lefoglaljak pár védőt mondjuk, amíg ők támadnak. Mert hiába jobbak a meccsek, azért a türelem itt még nem erénye általában a játékosoknak. Túl egyszerű beugrasztani sokakat egy-egy tereléssel.
Még mindig nagyon élvezem a játékot, de egyre jobb idő van kint. És ez le fogja lassítani szerintem a fejlődésemet.Tegnap is majdnem 3 óra hegyi túra reggel a családdal, délután meg még egy órás tekerés. Nem volt kedvem már játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest