Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Lacccca87 #78592 üzenetére

Köszi. 16,5k-ig jutottam szombaton. Tegnap viszont nem játszottam.
    Érdekes egyébként, hogy ilyen 65-70 körüli winrate-em van (ha jól emlékszem), de még is a rossz meccsek maradnak meg mindig az emberben.. :)
    Pedig egyáltalán nem rossz a helyzetem, ha a számokat nézem. És határozottan jó meccseket lehet nyomni Premier-ben.

És lassan megbarátkozom azzal a helyzettel is, hogy annyira nem lövök jól. Sokszor zavar. Másrészről meg úgy vagyok vele, hogy nem mindenki lehet carry, entry fragger egy csapatban. Én meg ilyen support-lurke típus vagyok. És most már tudatosan. Azért persze az aimomon is lesz még mit dolgozni. Viszont azt veszem észre, hogy mások meg az utility-t nem használják jól. Ezt próbálom én kompenzálni. És sokszor le se esik az adott meccsen, szituációba, hogy egy jó terelés, vagy smoke mennyit is segít a csapaton. És ez úgy néz ki, hogy megy is nekem. Szóval erre még jobban rá fogok feküdni. Mert azért minden smoke-ot nem tudok még én sem. Most már kezdek olyan emberekkel játszani, akik megértik ha elmegyek egyedül lurke-ölni a másik lerakóra, hogy lefoglaljak pár védőt mondjuk, amíg ők támadnak. Mert hiába jobbak a meccsek, azért a türelem itt még nem erénye általában a játékosoknak. Túl egyszerű beugrasztani sokakat egy-egy tereléssel.

Még mindig nagyon élvezem a játékot, de egyre jobb idő van kint. És ez le fogja lassítani szerintem a fejlődésemet. :) Tegnap is majdnem 3 óra hegyi túra reggel a családdal, délután meg még egy órás tekerés. Nem volt kedvem már játszani.

• goccer

aktív tag

válasz Lacccca87 #78592 üzenetére

Persze ez nem nagy was ist das, aki panaszkodik hogy beragadt alacsony rangba, ott ha jobban megnézed mindig kiderül hogy skill issue, vagy csak nem grindol eleget. Idővel beáll ez mindenkinél.

Új hozzászólás Aktív témák