- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
Redneck #56399 üzenetére
Olyan kis aranyos volt. Pár napja még kaptam az ívet, pub-on, hogy csalok tőle. Csak a szokásos.
Majd felvett és realizálta a rangot rajta (második acc smfc). Ezek után pár nappal hirtelen, nagyon megtanult játszani. Még engem is kiszedett wp-vel, ami több mint gyanús volt. Már akkor felraktam vacstatusra vártam mikor piroslik be, ahogy szoktak. Majd tegnap már tényleg túl nyilvánvaló volt, szóval két kör spect, két video, majd utána ráírtam.Ezek után reakció ingame chaten:
- Ő is kiállt csinált rólam is videot. (Ezen nagyon röhögtem)
- Én aimozok.
- Átírtam a beszélgetéseket (miután bemásoltam)
- Miután kiraktam a screenshot és video linket kussolt.
- A kis barátai természetesen tépték tovább a szájukat, hogy én csalok.Feltételezem, hogy több kamu is van a kis h*lyegyerekek között, de nem volt türelmem szórakozni velük.
(#56400) lemusz: Pub volt. Az az 5 perc belefért. Jót kacagtam a reakcióikon. Simán megérte.
-
no more
veterán
válasz
Redneck #56211 üzenetére
Szerintem kényszerít a játék, hogy függj rajta minden nap, különben folyamatosan veszi le a rangod... Anno kb. 1 éve aktívan játszottam hétvégente MM-et, fel is mentem MG2-re, majd buktam egyet és MG voltam... Sajnos nem volt már időm játszani a meló + sport mellett, szóval elhanyagoltam a CS-t, nem is játszottam hónapokig. A múltkor poénból mondom tolok egy MM-et, mert rég játszottam, elindítom a meccset, meg is nyertünk, erre Silver Elite. Mondom WTF EZ MIIIII???? Jó, játszottam még párat, felmentem Novára, majd nem játszottam 2-3 hétig kb. Tegnapelőtt poénból toltam egy MM-et (amit megnyertem) és megint Silver Elite.
Hetente veszít az ember rangot, ha legalább egy meccset nem játszik, vagy én nem értem...
-
Xero
nagyúr
válasz
Redneck #56172 üzenetére
1. Azért mert akkor legalább már fps_max 128 legyen, hogy a 64tick többszörösét érje el.
2. Azért mert wp-vel bescopeolva lényegesen kisebb az erőforrásigény, tehát simán lehet ott akár 150-200 fps is egy krumplin, márpedig cs-nál számít.
3. Azért mert ha annyira gyenge a gép, hogy bezuhan az fps, akkor a stabil 120-at sem fogja tartani, ergo marhaság bekorlátozni.
4. Tapasztalatból írom, hiszen nagyon sokáig i3+Intel HD3000 kombinációban játszottam. Folyamatosabb korlátozás nélkül.Win 10 miért szólna bele a GPU driverbe?
(#56173) g4b3n: A felbontás még mindig nem stimmel, de üsse kavics. Indítási paraméterekben add meg neki az 1280x800-at és a 60Hz-t. GPU driverben szintén 60Hz-en járjon a monitor ne 59-en vagy egyéb huncutságon.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #55976 üzenetére
Tegnap akartam ugyan ezt kérdezni, de végül nem tettem. Az olcsóbb skinek estek valamennyit, mondjuk 10-20%-ot a hír hallatára, de estére már helyre is állt az egyensúly. Ez némiképp meglep engem, mert azt hittem úgy beesnek majd egyik napról a másikra, mint ha csak egy summer sale kezdődött volna. Valószínűleg konkrétumok kellenek az embereknek, az hogy ténylegesen ne tudjanak betenni pl. lounge-ra skineket, ezért a Gfk Digital elemzőivel egyet értve arra a következtetésre jutottam, hogy a 10 napos határidő (amit a valve adott az oldalaknak) lejárta környékén lesz esedékes az árzuhanás.
-
-
törölt tag
válasz
Redneck #55823 üzenetére
9-4nél volt a szitu és forceolt a fnatic.
Amennyiben lehozza a fnatic, akkor simán lehetett volna 9-6 a fordulás, mert a következő körben a fnatic nem 1900-ra vásárol rá, hanem full buy. Az liquid pedig igaz, hogy megtudta volna venni, de nem full buyra. Lett volna ott famas és kevés gránát is.
A vége ugye 16:13 (11:4; 5:9) lett.
Ha csak ezt a két kört átadjuk a fnaticnak, akkor 14-15 és legalább a biztos OT már a zsebükben lenne matematikailag. Persze ezt így nem lehet, mert sok a HA, viszont ez a pimple nozoom dupla kibebaszottul beleütötte a fnatic koporsójába az utolsó előtti szöget.Tehát a L vs F elődöntő legfontosabb köréről beszélünk, amit ha behúz a F, akkor simán lett volna esélye tovább jutni.
-
mepet
addikt
válasz
Redneck #55641 üzenetére
Én sosem követtem a prokat. Ha valami új spotot találnak vagy ilyesmi, azt úgyis linkeli itt valaki.
Ha pont megy egy major, és amúgy is megy a twitch a drop miatt, akkor néha ránézek, hátha elkapok egy-egy érdekes jelenetet... Arra kíváncsi lennék amúgy hány néző lenne, ha nem lenne drop.
(#55643) Gentlelelele: Erre is nézz rá, hátha így jobban jársz: opskins (nemtom ilyen féleurós tételeknél megéri-e, én azért kiszámolnám..)
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Redneck #54869 üzenetére
Ottan az úgy van, hogy én is vevő lennék rá, ha szóba jönne egy ilyen lehetőség
A profilomEttől függetlenül vevő vagyok funolgatásra is
-
válasz
Redneck #54006 üzenetére
Mondjuk múltkor fejembe vettem, hogy addig nyitogatok ládát ameddig nem nyitok egy kést belőle, de aztán rájöttem hogy lehet hogy 100$ egy értelmesebb állapotban lévő legolcsóbb kés is, de ha nincs szerencsém és nem jön hamar kés akkor ennek a többszöröse is elmehet kulcsra.
De valahol olyan ez mint a régi kacatok között turkálni, vagy karácsonykor ajándékokat bontogatni, hogy az a pár másodperc hihetetlen jó ameddig ki nem bontod, és valahogy felpörget. Ilyen ez a ládanyitás is szerintem, valahol mindig ott van az emberbe, hogy na majd most biztos esik valami értékesebb dolog, aztán valahogy még sem.
De biztos sokkal másabb az ha megveszed marketen a kést, vagy skint amit régóta akartál, vagy ha ugyanezt nyitod. Utóbbi sokkal nagyobb öröm szerintem -
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Redneck #53117 üzenetére
Ezt minden CS-vel eljátszották, az eredeti gépigénye is hatalmasat ugrott az évek alatt. magyarországon lanklubok zártak be az 1.6 miatt, mert már nem volt meg a 100 FPS ahol a gyakorlatilag ugyanúgy kinéző 1.5ben még igen. CS Source is amikor kijött sokkal jobban futott, látszatra meg nem sok változott hiába kapta meg a TF2 féle engine frissítéseket később.
GO-ban valamennyire megértem mert legalább a Nuke teljesen új eljárással készült, nevezhetnénk Source2 prototípusnak is, meg a sok skin is nyilván ront a helyzeten.
-
demerion
tag
válasz
Redneck #53113 üzenetére
A szervereken nem valószinü, hogy fognak változtatni mert "jóvanazúgy, menjen faceitezni aki normálisat akar", de nem elképzelhetetlen, hogy a távoli jövőben lesz változás.
Engine váltás viszont egy nagyon meredek kérdés. A source 2 teljesen más fizikai motort használ, ahhoz hogy a mostani smokeok stb ugyan úgy működjenek rengeteget kellene vele dolgozni.
-
had423
aktív tag
válasz
Redneck #52664 üzenetére
Ez ilyen facebookos magyar csoport.
Nem ez volt az első lanja neki, de tényleg nem rossz teljesítmény, nem is azt mondom. Csak amikor más kirak magáról valami highlight-ot iclről, ott azért tényleg történik valami legalább, még ha csak 30 seces videó is. Itt meg 5 percig megy a nemtudommi, és akkor jönnek ezek a kommentek (lan így, lan úgy nyenyenye)... Nagyon rosszul jön ki.
A lényeg hogy szerintem ciki, és zavar ha ilyeneket látok néha. -
Vismajor01
addikt
válasz
Redneck #52614 üzenetére
Mondjuk én is rád nyomnám a bant simán, ilyen földet néző, összevisszarohangáló szinten vagy, de amikor ellenfélre nézel ki akkor valahogy fejre rándul a célkereszt
Meg remek prefireket nyomsz
Más
Kio a fazeben
Kíváncsi leszek, bírom azt a csapatot (bárkik is játszanak benne
)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #52614 üzenetére
Nekem sok ezer MM órám van, rengeteg reportolható dologgal, de eddig semmi, szóval szerintem nincs mitől tartanod. Én sokszor pontosan tudom, hol van az ellenfél, pedig hangot sem adnak ki, de adja magát a helyzet. Ilyenkor úgy nézek rá, hogy esélyese se legyen reagálni, és kapom is a reportot, de még ezekért sem kaptam bann-t. Lőni nem tudok (átlagos LEM szint), szóval aimos reportot nem nagyon kapok, arról nem tudok nyilatkozni.
Az a lényeg, ha nem csalsz, akkor nincs félni valód. -
zkas90
senior tag
válasz
Redneck #51811 üzenetére
Ő a külföldiekre gondolt.
Azért volt random mixxel az ICL-en flash és fox, mert a külföldieknek nem érte volna meg leutazni.Egy korábbi kérdésre válaszolva pedig:
A Sh1t csak egyszeri mix volt erre a lanra, a legutóbbi war room videóban F&F kijelentette, hogy egyáltalán nem gondolkoznak azon, hogy újra magyarokkal játszanak komolyan. Teljesen jól érzik magukat most abban a csapatban, amiben vannak.(#51809) Vanir
Volt egy csgo csapat, akiknél 3 srácnak a "k*rva anyád" kifejezés szerepelt a nevében és a képeik is hasonló szépséget jeleztek. Én személy szerint kivágtam volna őket még az első meccsük előtt.Az ilyen apróságok is hozzátartoznak egy lan színvonalához. Szponzor szemmel nem biztos, hogy odaraknám a logómat arra a streamre, ahol "k*rva anyád" játszik a "nagyfarkú" ellen.
Ez nem neked szólt, csak a te kommentedről jutott eszembe, ezért tageltem be.
-
vzsryl
nagyúr
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Redneck #48996 üzenetére
Rossz a link (legalábbis nekem).
A safari mesh awpk még akkor sem érnek nagyon sokat, ha nagyon fekete, mert mindig van rajta pár folt. De ha ki tudod takarni a nagyobb foltokat matricákkal, akkor szerintem kurva sokat érhet. De ha nem, nem nagyon ér többet marketpricenálIgazából facecsoportban egy nagy hülyeség, kamu sztem. De ha találsz egy nagyon feketét sztem sokat érhet, mert elég jól néz ki.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Redneck #45520 üzenetére
Nekem is gyakran előjön, nekem valaki mindig rávágja, hogy nálam van a gond. Szerintem Valve oldalon vannak gondok, azt megpróbálhatod, hogy kilépsz, kihúzod a netkábelt, utána visszadugod és újracsatlakozol. Nekem egyszer ez segített, de volt, hogy magától helyrejött. Jelenleg erre sajna nincs megoldás, szerencse dolga. :/
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Redneck #45436 üzenetére
Ha neha belenezel a kozvetitesbe, lathatod, hogy mondjuk 700k nezobol kap 1500 mondjuk ladat, ez nem egy tul nagy %...
Persze volt mar itt ph-n is aki irta, hogy egy verseny alatt tobbet is kapott, de az csak makker.
Nekem az elozo major-on ment nonstop mindket twitch, de nem kaptam semmit.
Eddig meg a mostanin sem. -
bbdzyx
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged