-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
supsupsup #34465 üzenetére
Szia! Nekem is azzal van bajom, hogy minden 3. szavad az hogy geci, bazdmeg stb. Néha becsúszhat, de egy picit irritáló tud lenni... Alapból oké, hanggal nekem is van bajom, picit hangos. Csak nállam van a két szélén egy nagy fekete sáv??
De am okés, minél több magyar streamer
Ui: Picit szaggatn nekem, gép kérdése?? -
zkas90
senior tag
válasz
supsupsup #34465 üzenetére
Első észrevételem: nem tudom, hogy milyen szerveren játszol most, de szakadok azon, hogy mindenki aki meghal, az úgy hal meg, hogy felteszi a két kezét és összeesik.
Illetve én jobban szeretem az olyan streamereket, akik nem káromkodnak. Persze a mai fiatalok pedig pont az ellenkezőjét szeretik és ok a nagyöbb tömeg
ui: sok sikert a meccshez
ui2: Az én tapasztalatom az, hogy a csapattársakkal való kiabálás nem segít. Még ha idegesítőek is, akkor is szépen kell hozzájuk szólni, illetve úgy kell játszani, hogy elkezdjenek követni (az utasításokat).
Most is az első kör után már kiabáltál velük, megértem őket, hogy a 7. körben már többen muteoltak téged. Persze ez csak az én véleményem, aki senkit nem érdekel. Én csak építő jellegű kritikát gyakorlok.písz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest