- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
oliwwer #56438 üzenetére
akkor nem a füst közelébe vagy és az irásodba is kerekitesz kb 100akat csak 180 de 130 ...
ha tényleg akcio van bizots hogy 100 alá mész. de elég 1db fust és fogod magad és odamész és azzal a kártyával biztos ledroppolsz fullhdba hiába probláod szegénynek mondani hogy nem. mivel jóval erosebb kártyák is droppolnak. -
Xero
nagyúr
válasz
oliwwer #56103 üzenetére
Még mindig elfelejtitek, hogy kinek akarnak a kedvében járni igazán, melyik a játékos bázis.
-
-
shaddy1027
tag
-
Mclovin
senior tag
-
válasz
oliwwer #54530 üzenetére
Ph-n belül van milyen egeret vegyek topik, ott ár szerint kategóriákba szedték a normális érzékelővel ellátott egereket. Link nincs, mobilról vagyok, bocs.
Amúgy a mai modern mechanikus billentyűzetek olyanok, mint a régi IBM-es darabok? Elég sokáig nyúztam egy példányt fiatalabb koromban, de én anno örültem, hogy valtottam róla. Nem hianyzik se a hangja, se a nehéz lenyomás. (Pedig melóban is elég sokat gépelek.
)
-
szebe
addikt
válasz
oliwwer #54401 üzenetére
Fene tudja...szerintem:
G2, envy, faze, c9, f3, mouz, ts, meg mondjuk a kenguruk.dignitas kevés lesz egy rubino+cajun b párossal
Tyloo ha csak nem főzött ki otthon valami epic cuccot, akkor 0-3, tuti rommá lettek demozva Malmö óta
HR a végén megint el fogja szekszuálni
A CIS csapatokban nagyon nem érzem azt a pluszt, amivel odaérhetnekDe hol az orbit? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
zkas90
senior tag
válasz
oliwwer #50903 üzenetére
3. próbálkozásra sikerült (19000 pont), elsőre kettőnél az utolsó menetben elbasztuk mert kifutottunk és ledarált
5. próbálkozásra pedig már figyeltünk a fejlövésre is és 26398 pontot értünk el. 82%-os fejlövés aránnyal. Lehet azért ezen még javítani.
Viszont (nem nagyzolás) nehezebbre számítottam az itt olvasottak alapján. Két helyről jönnek. Kocsitól tartottam én, Kristóf pedig házból lentit. Amikor felém jöttek akkor csak ak-val kellett kattingatni azt kalap.
ui: 4. próbálkozásnál Kristóf elbaszta. Még jobb volt a fejlövés arányunk és a KIS BUTUS kiugrott az ablakon face to face a heavy ellen. Ha oldalba kerüli, akkor még jobb lett volna, na de sebaj. SEMMI BAJ KRISTÓF
-
PeeterssoN
őstag
válasz
oliwwer #48123 üzenetére
(A gépem köszöni jól van i7 gtx960 8gb ram)
Ok köszi gyakorolnom kell ehhez a játékhoz sokat, mert eltérő beidegződéseim vannak. Más játékban is kell húzni a fegyvert ez nem új, de amikor 2m-re van tőlem az ellen és még mindig nem hal meg egy tár "bármitől" az kissé fura. Amikor meg abbahagyom; egy kabaré: két lövés? pitty putty és már végem is. Akár pingpong labdát is dobhatna, attól is elterül a karim. Ja és idegesít, hogy futás is olyan mintha szánkózna. Igen le van butítva ez a játék szvsz. Na jó nem zaklatom a becses nagyérdeműt.
-
Årpi
őstag
válasz
oliwwer #44630 üzenetére
Az első képen látszódik hogy kicsit bebugoltak a fegyveren a textúrák (pl. az elején a csövénél ezüstös színű lett pár helyen ha jól megnézed).
Ugyanez történt a tárnál is,és ezért láttad tisztább/jobb állapotú fehérnek a tárat az első alkalommal mert egybemosódott azzal az ezüstös buggal
-
htc07
addikt
válasz
oliwwer #44630 üzenetére
Én egyszer kaptam egy FN glockot dropba, ami másnapra FT lett.
Igen, tuti hogy FN volt, mert ráböktam és megnéztem a market árát, és jóval több volt, mint az FT, amivel másnap reggel farkasszemet néztem.
Volvo szerint minden rendben volt, úgyhogy rövidebb lettem pár euróval.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
oliwwer #43330 üzenetére
Ezeket a füstöket random bedobom. Ezek nem spot füstök.
Itt kezdődik az, hogy ha magasabb szinten játszik valaki, és van több, mint egy évtizedes múltja, akkor ezek a dolgok alapok. Mint az is, hogy fedezzük egymást. Attól pl kiégek ha benézek infi miden hosszúra vagy rövidre, akkor a boostolt smfc társam is abból az irányból nézi, és nem keresztbe fedez. Akinek ez és a hasonló dolgok nem alapok, az ne is akarjon egyelőre többet elérni a játékban, mert még nem érett hozzá.Coco: Egyértelmű, hogy a komolyabb védelemnek nem futok neki többször, max csak smurfön. Azokat inkább csendben próbálom megkerülni. Ha az sem válik be, akkor van az, hogy az ellenfél éri el a 16 nyert kört. Ez ilyen egyszerű.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
oliwwer #43325 üzenetére
De az. Én nem dobok spot füstöt, mert szórakozni akarok játék közben és nem botokkal füstöket gyakorolni. Én kifutok, dobok füstöt oda, amit látok, aztán megyek tovább, lövök 2-3-at és hozva van a kör.
Ha meg lassan csinálok valamit, akkor nem dobálok semmit, hogy ne bukjak le. Így szoktam az ellenfél mögé kerülni. CT-ben meg befüstölöm magam előtt a területet egy random dobással, aztán megvárják míg elpárolog és akkor támadnak. Ez MM, nem kell túlmisztifikálni. Simán lőhető így is az smfc ge kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest