- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
CactuS #54575 üzenetére
Normális, minél többet játszol, annál kevesebb pontot kapsz érte. A Level3-hez kötött Matchmaking a smurf-ök ellen lett bevezetve, nagyjából egy hét alatt elérhető a szint.
Addig Casual-ott, DM-ezz. Ha megvan a Lvl3, akkor 2 win/nap sebességgel tudsz rangot szerezni magadnak MM-ezve, onnantól nagyjából a saját tudásodnak megfelelő ellent és csapatot kapsz.Szerintem nem kell botoznod alkalmi játékért, a Casual amúgy is komolytalan, MM-ben meg majd úgyis a saját szinteddel fogsz játszani, nem fogsz kilógni azért, mert nem készülsz rá.
-
-
MurdR
veterán
válasz
CactuS #54533 üzenetére
Én Tesoro Durandalt használtam pár hónapig, amíg be nem hányt. Szerintem annak aki pár ujjal pötyög nem a legideálisabb választás, viszont játékhoz rettenetesen jó, ha tudsz gépelni, ha nem. A hang az kikészítő, de lehet hozzá venni kis gumigyűrűket, ami tompítja a zajt, akkor már elviselhető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged