Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
"Én most erős bukó szériában vagyok, így jelenleg Master Guardian Elite-en ücsörög az accountom, de idén még be van célozva a Legendary Eagle, nem mintha bármit is számítana."
Mikor először játszottam veled, akkortájt jó darabig 2 csillagba voltál. Ahhoz képest ez még nem bukó széria

-
bladegery
senior tag
Ezert kellene ide egy osszefoglalo, hamar a hivatalos blogot keptelenek a legtobben elolvasni, aminek ez a resze raadasul meg magyar is.
-
Lmh
őstag
Tehát akkor az Ezüst 1 a legjobb, igaz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xero
nagyúr
válasz
romero28
üzenetére
Na akkor, hogy meglegyen írott formában is a sorrend:
Silve I
Silver II
Silver III
Silver IV
Silver Elite
Silver Elite Master
Gold Nova I
Gold Nova II
Gold Nova III
Gold Nova Master
Master Guardian I
Master Guadrian II
Master Guardian Elite
Distinguished Master Guardian
Legendary Eagle
Legendary Eagle Master
Supreme Master First Class
The Global Elite
-
romero28
senior tag
akkor a táblázatot is félreértettem
azt gondoltam ha balról lefele növekszik , akkor a 2. sor meg a fordítottja , és alulról felfele megy .
de legalább alaposan kiveséztük a témát . ha valaki hozzám hasonló értetlen madár idecseppen , annak csak be kell linkelni a hsz-eket

-
romero28
senior tag
köszi a válaszokat
, így már kezd derengeni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor már csak arra keresem a választ , hogy asszem egy 16-10-re nyert meccs után , mikor a legtöbb pontot szereztem a 10 játékosból , mi a fenéért sorolt vissza gold nova master-ből master guardian 1 -be

most meg coptunk mint a torkosborz , még a maccsból sem jöttünk ki - pont annyit öltem , mint amennyit pusztultam - és visszarakott nova master-ba , tehát eggyel feljebb

-
-
Jim-Y
veterán
válasz
romero28
üzenetére
A játék 10 lejátszott meccs után sorol be az egyik ügyességkategóriába, és nyílván a lejátszott 10 meccses statisztikáid alapján megpróbálja megjósolni, hogy te milyen erős lehetsz. Utána hasonló ügyességcsoportba tartozó ellenfelekkel sorsol össze. Másik PH-s tagot, Sn00k-ot is koszorús AK-ba sorolta 10 meccs után. Tehát van ilyen. Mondjuk ez szerintem nem jelent semmit, ha ezt megtartod, vagy növeled utána, az már valami ^^
-
-
romero28
senior tag
na ha már a bravo pass a téma , akkor lenne is ezzel kapcsolatban egy bugyuta kis kérdésem : én ugyan vettem egyet , és fel is oldotta a bravo-s map-okat , de most azt írja , hogy szerezzek másik belépőt

minek vegyek másikat
felold netán újabb pályákat , vagy valami más haszna van esetleg 
-
Lacccca87
addikt
Szerbusz!
Nekem is UPC van, sajnos ez van, ilyen szar lett mióta megemelték a sávszéleket (jó dolog cska kiszolgálni nem tudják rendesen), nem csak CSGO ba tapasztalom hanem Dota2 be is iszonyat idegesítő hogy néha delayes meg ugrál, sőt már egy jó ideje nem láttam 70-80ms alatti dota2 szervereket holott előtte átlag 40-50 volt.
CSGO-nál azt láttam hogy random időközönként felugrik a LOSS akár 10-12%-ra is.Jelenleg így a UPC használhatatlan komolyabban FPS multizásra de még a MOBA műfaj is megsínyli mert sok esetbe benyeli a parancsot és nem csinál semmit.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
En mar alapbol a bravo passt is dropokbol hoztam ossze. Amiota megvan a pass pedig mar jocskan visszahozta az arat. Azota >10-15 bravo ladat dobott amiket ~0.5€-ert vettek meg.
-
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Bezony. Nemtudom, próbáld kihasználni a dropokat amíg lehet. Növelt számút is ad ha van passod. Elvileg.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Szóval konkrétan Steamen egy időszakos boostot vettem, aminek hála már dobott kétszer kb 4 centet érő fegyvert és egyszer egy 10 centeset
Ez "jó"...
Ha legalább látszódna a droppon hogy Bravo Pass
Jól van, egy azaz 1db Bravo pass-os ládát már dobott.
Illetve köszönöm a választ.Ui:: Azért Steamen most olvastam utána, bocs hogy hülyeséget kérdeztem. Már értem mi a lényege ennek a Bravo Passnak. A hírek között teljesen jól fogalmazva leírták az egészet.
-
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
persze, időszakos. Január asszem 20? A napban nem vagyok biztos.
-
Lmh
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
mi a túró az az arany kitűző?
bocsi nekem angol a steam/cs xD -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok
Bravo mapokra keresünk embereket cél az arany kitűző .
Steam név Tüdü -
david0111
tag
http://mobilarena.hu/tema/counter_strike_global_offensive_cs_go/hsz_4551-4551.html
Valaki válaszoljon rá pls -
Jim-Y
veterán
Üdv
Az elmúlt 1-2 hétben játék közben kb percenként visszadob a játék 1mp-el. Úgy kell elképzelni, hogy mondjuk bemegyek egy ajtón majd a következő pillanatban visszadob az ajtó elé és megint bemegyek rajta, úgy vettem észre, hogy mióta ez van, nehezebben is megy a lövés meg úgy minden. Ha tippelnem kéne, akkor a mostanában jelenlevő UPC-s problémák állnak a háttérben, szeretnék betelefonálni és hatni rájuk, de nem tudom, hogy erre a jelenségre hogy tudnék hivatkozni, illetve mivel tudnám kimérni a dolgot. Valami ötlet? üdv
-
Arkennys
addikt
-
Mate
nagyúr
Miért van az, hogy kb. a fegyverek felét használom, ennek ellenére csak olyan fegyvert dob, amit rühellek?
G3SG1, MP7, MP9, G3SG1, MP9, Nova, MP9....
Kb. ezeket dobta mostanában.
-
-
1NST1G8R
senior tag
Szeva mindenki!
Tegnap óta játszom a GO-t, eddig nagyon bejön.
1.6-on nőttem fel, elég komolyan toltam azt is, és ezt is gyakran fogom játszani valszeg, ha van kedvetek vegyetek fel bátran, ezen a néven vagyok (1NST1G8R) elérhető, éjjel is sokat játszom. 
Illetve kérdezném, hogy létezik-e valamiféle magyar szerverlista, mert nem nagyon találtam eddig semmi értelmeset. Esetleg ha van pár tippetek a GO-hoz azt is szívesen venném.

-
david0111
tag
Arra nincs megoldàs hogy ne faggyon ki?
-
Pedro78
senior tag
Ezeket a dreamhackes skineket hogyan lehet kapni? Meccsnezes kozben pottyann(t)ak valamikor? Annyira nem vagyok kepben csak lattam hogy megjelentek marketen.
-
romero28
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
megfordulni meg lehet , csak kb olyan tempóban , mint egy vontatóhajó
ha az ember régóta játszik , és rendelkezik megfelelő pályaismerettel , akkor azért ritkán kerülnek mögéd . főleg ha alapból benézel mindenhová , ne adj isten vakon lövöd az alaphelyeket is . viszont közép - és hosszabb távra sokkal pontosabban lehet lőni az alacsony sens-el , mint a magassal . a wp meg engem nem érint , mivel nem tartozik a kedvenc fegyóim közé . 
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
romero28
üzenetére
Ha elkezdenek tunkolni hátulról akkor esélytelen, hogy megfordulj? (1mp-en belül)
Én most azért állítgatom feljebb és feljebb a sensit, hogy a hirtelen fordulásoknál (pl 180fok ha lőnek hátulról, vagy flash elől), ne okozzon gondot elfordulni. Awp-vel nagyon megsínylem a dolgot, low sensin nagyon jól is tudok vele lőni, de ahogy feljebb állítgatom képes vagy 4-5x mellé rántani. Tegnap néztem "ártalmatlan botok" ellen és az álló botot nem tudtam csak ötödjére ellőni kb..
ez pubon nem is kell mondanom milyen gáz lenne, a versengőt meg meg sem említem.
De most az aim mappal ezt is gyakorlom. Egyébként a nagyítás érzékenységét 0.8-nál lejjebb nem szoktam venni, hogy ne legyen túl nagy különbség. Viszont a számomra optimális nagyítási érzékenység jóval-jóval kisebb, mint a sima sensim. -
Slystyle
őstag
válasz
Rison77
üzenetére
Január 20 azért még nincs annyira közel. Szerintem 2-3db-ot majd megéri megtartani, ha már annyira a profitra mennek az emberek. Bár most néztem, hogy közel 12k láda van fent market-en, így nem tudom, hogy meddig fog jó áron menni. A DH-s ládáknak az ára se ment fel túlságosan az esemény után, azóta megint 7-8euro körül stagnál.
-
Rison77
senior tag
A Bravo ládát érdemes megtartani? Lassan vége ennek az eventnek, aután már csak nőni fog az ára, vagy mindenki halmozza már, és ugyanúgy ilyen alacsony lesz az ára?
-
romero28
senior tag
1. van faja g9x-em , lehet is állítgatni , csak lusta vagyok rá

2. cs-ben állati kis sens-el játszom - xxl-es padon kétszer végig kell rántanom az egeret mire megfordulok- ez máshol meg nagyon nem gyere be
Xero : köszi , erre rá nem jöttem volna soha
hiába no , új még nekem ez a GO... -
romero28
senior tag
a játékban ugye 1 -es a legkisebb mouse sens , ami még mindig túl érzékeny nekem . tudom vegyem lejjebb az egerem dpi-jét ,
de akkor az meg máshol nem jó . persze nem nagy kunszt ide - oda váltogatni cs go , meg egyebek közt ,de egyszerűbb lenne , ha ezt cfg módosítással valahogyan kisebbre lehetne állítani . mit kéne átírnom és mire a cfg-ben , hogy kisebbre vehessem ? már ha van rá megoldás egyáltalán... 
-
bladegery
senior tag
"Én tök abban a hitben éltem, hogy DM csak aim gyakorlásra jó (tehát m4, ak, pisztolyok, awp)"
Van aki nem csak ezekkel jatszik es akkor gyakolnia is kell veluk. Amugy meg van aki arra megy hogy nyerjen, mert tolja fel az achivementete, persze ha a beepitettrol beszelunk. -
Jim-Y
veterán
Szerintem ezen feleslegesen idegesíted magad, a deathmatch és a könnyed is csak gyakorlásra jó, és a loss sem számít sehova, nem számolja senki. Lehet zavar, hogy már 4.szer pakol át, de ilyenkor gondolj arra, hogy ezt csak gyakorlásként csinálod, úgy meg tök mindegy.
Ha már itt tartunk engem az olyanok szoktak kicsit felhúzni, akik deathmatchben abszolút arra mennek, hogy győzzenek, campelnek egész végig meg olyan is van aki shotival megy végig
Én tök abban a hitben éltem, hogy DM csak aim gyakorlásra jó (tehát m4, ak, pisztolyok, awp) -
Slystyle
őstag
Talán D2-őn rakott át engem is vagy 3-4-szer, de nem volt így sem unbalanced. Mindkét oldalon megvoltak a jó és rossz játékosok és szoros meccs eredmény született.
Persze, ez érthető, de a kis Vér Pistik mindig is jelen lesznek, bármelyik játékról is legyen szó. Én csak nevetni tudok már rajtuk, felesleges rajta felhúznia az embernek magát, mert legtöbb esetben ez a céljuk.
-
Mate
nagyúr
válasz
Slystyle
üzenetére
Én is szoktam csapatot váltani, ha nagyon egyoldalú. Nem is ez a gond.
De amikor egy meccsen már 4. alkalommal rak át, az engem rohadtul idegesít. Ahogyan az is, ha csak engem pakol át és az is, hogy ha én vagyok a szopós csapatban, akkor *aszik átrakni bárkit is a gép.
Bár én alapból nem engedném, hogy vesztes csapatból győztes csapatba lépkedjenek át, mert a kis 13 éves idióták is irritálnak, akik ha szarul megy a csapatoknak, gyorsan átjönnek a győztes csapatba.....
-
Slystyle
őstag
Tegnap engem is folyamatosan pakolt át a másik csapatba, de nem bántam, ott úgysem számít, hogy veszít vagy győz az ember. A kihívás a jó benne, főleg ha a nyertes csapatnak játszol, aztán átdob a vesztes. Tegnap volt egy meccs Mirage-on, ellen 6-0-ra vezetett, átrakott CT-be és végül megnyertük a meccset 8-6-ra.
Régebben Crysis 3-ban csináltam ezt, hogy ha a csapat, amiben kezdtem főlényesen vezetett, akkor váltottam csapatot és próbáltam megfordítani a meccset. Persze ott könnyebb volt, az a játék sokkal jobban ment, mivel sokkal könnyebb volt elsajátítani, meg aztán előtte 2-3 évig Crysis 2-t meg Wars-t játszottam intenzíven.
-
Mate
nagyúr
Mostanában csak könnyed meccseket tolok, de van valami, amit nem értek és rohadtul idegesít.
Miért van az, hogy mindig engem és szinte csak engem *asz át a másik csapatba, ha kevesebben vannak?
Elkezdődik a meccs. T-vel vagyok mi vagyunk 5-en, ők 6-an. Elkezdjük nyerni a köröket. Hozzánk jönnek 2-en vagy 3-an, onnan meg kilépnek 2-en. Leszünk 8-an 4 ellen. Nem azokat rakja át, akik frissen jöttek hozzánk, hanem engem. Ezek után elkezdünk nyerni ct oldalon, erre kilépkednek T-k, hozzánk meg természetesen jönnek. Fordul a dolog, leszünk mi 8-an, ők 4-en. Erre átrak azonnal a rohadék......
Volt meccs amikor 4x rakott át másik csapatba......
Ami ennél is jobban idegesít, hogy csomószor T-vel vagyok, vagyunk 3-an 7, 8 ellen és cseszik átrakni bárkit is onnan a gép..... Nem egy olyan meccs volt, hogy 3vs8-ba kellet végigtolni az egészet, mert senkit nem rakott át.....
-
bladegery
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
sv_showimpacts 1
amugy ird be a konzolba hogy: map de_dust2
aztan ezeket:
sv_cheats 1
ammo_grenade_limit_default 10000
ammo_grenade_limit_flashbang 10000
ammo_grenade_limit_total 100000
sv_showimpacts 1
mp_c4timer 60
mp_freezetime 0
mp_warmuptime 0
mp_roundtime 9
mp_startmoney 16000
mp_restartgame 1
bot_kick
sv_infinite_ammo 1
bind "capslock" "noclip"
sv_grenade_trajectory 1
sv_grenade_trajectory_thickness 1
sv_grenade_trajectory_dash 1 -
pr1mzejEE
addikt
How to play without bots:
1.In menu open console and type: map workshop\143904777\training_aim_csgo
2. Join CT side and their should be bots.
Leave Black room:
1. Open console and type "sv_cheats 1"
2. type "noclip" and fly up so ur on the platform.
3. Type "noclip" agian to stop flying -
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Keress vissza, leírtam, hogy miként lehet létrehozni.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Hogy találtál olyan szervert amin az a map fut ? ( training_aim_csgo) én nem nagyon találtam .Illetve valaki leírná hogy tudok privát szerver csinálni ahol gyakorolni tudom a recoil-t ?Illetve valaki le tudná írni a spary parancsokat ? hogy ahova lövök oda "festkézzen" remélem értitek.
-
Jim-Y
veterán
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom 1280x1024-en, packetloss-t meg nem ír, így marad, hogy csak simán szar a upc

-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Valaki korábban már linkelte ezt a friberges videót és a mapról lenne pár kérdésem.
Igazából most próbáltam ki, de vannak hiányosságok (persze nem a map szempontjából).
Hogyan tudom azt elérni, hogy ne legyenek körök (tehát 2 percenként ne kelljen várnom 15mp-et meg úgy egyáltalán ne reseteljen)?
És hogy ez a map AWP-re jó? Mármint azt lehet itt gyakorolni? -
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Egy FHD-s monitoron még mi az a kisebb felbontás ami kitölti a képet, max nyújtottabbak a karakterek. Vagy kérdezhetném úgy is, hogy a profik milyen felbontáson nyomják? Csak kipróbálnám próbaképp.
Illetve melyik az a command amivel monitorozni tudom a netem állapotát. Tippre nagyon sok packetlossom van, ennek szeretnék utánajárni. üdv -
D4v3
őstag
Mindent, ami nem kell, megéri berakni marketre. Fél-1 éve használom a steam marketet, dota2, csgo hülyeségeket pakolok be, mikor kapok illetve a tradin cardokat új játék esetén. Tegnap összeadtam az összes bevételt és 40€ jött ki, ami szerintem azért nem rossz kvázi a semmiért.
-
Dictator^
veterán
Kaptam egy CS:GO Weapon Case 2-t. Megéri kinyítni? Vagy eladni marketen? (Bár itt nem értem, milyen fizetőeszközzel lehet ezt megvenni, tehát mit nyerek ha eladom)?
(Közbe látom, hogy fegyver színezés/mintázás lesz belőle, ha kinyitom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

el is mentem magamnak amiket írtatok , aztán ha megkavarodnék lesz mi kiigazít . 

...pedig jo kis love lett volona karacsonyi akciora. 
már csak le kell tesztelnem , aztán esetleg finomítgatnom 
LendvaiFeri1