- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Most néztem meg gyorsan egy overwatch-ot. Na ilyet se láttam még itt:
Már a bemelegítésnél világos, hogy a gyanusított wh-zik, de a második körben jött a poén. Az aim-ot is rákapcsolta, mert bizony az ellenfélnél is volt egy cheater, akinek bizony jobb volt a cucca.
Emberünk mindenkit lekapott, csak azzal nem tudott mit kezdeni. Ha lett volna lehetőség a másikra is nyomtam volna a wh-aim bizonyított jelentést, de így csak az egyiket fogtam meg.Szomorú...
-
Xero
nagyúr
válasz Arkennys #4398 üzenetére
Nekem tegnap előtt óta egy fokkal jobban adta.
Tegnap előtt nagyon repkedtek a wp hitek. Tegnap annyira nem volt hű de nagy durranás, de volt pár pofás shot. Ha lesz időm, majd össze is dobok valamit a két napból. szerk: Nem dobok, mert látom, hogy a tegnap előtti Nuke mészárlásomat elfelejtettem letölteni.Tegnap valaki a meccsek elején közölte, hogy sheriff csillagig meg sem állunk (akkor talán kettő volt a csapatban). Bent az alap mapok és akkor kerültek ki, ha nyertünk. Szerencsére mindegyik elsőre megvolt, és az utolsó map végén meg is lett az egységes rank, tehát mehettünk aludni.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Ég megverje ezt a sok újonnan jött gyökérkezeltet komolyan....versengőzök egyet alvás előtt, gondoltam. T kezdés, CT csapat öl minket mint a csirkéket, ezt még megemészteném hogy semmi csapatmunkára nem voltak képesek akikkel voltam, és folyton bejutottak mögénk. De amint előnye lett a másik csapatnak, két emberünk konkrétan állt spawnon, és siránkozott, hogy rúgjuk ki őket. Vagy belénk többiekbe lőttek, vagy ablakon kiugrottak.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
bladegery
senior tag
mert nem csutortok, hanem szerda este resetel.
reset countdowngergely-szabo.com
-
Mate
nagyúr
Azt nem árt tudni, hogy hiába az idle, nem fog többet osztani.
Maximálisan heti 7 Drop van. A nagy részét minimális játékkal is kidobja, pláne kedd-szerda-csütörtök körül.
-
Kephamos
addikt
Közben én is hozzányúlta a guglihoz.
-
bladegery
senior tag
válasz Kephamos #4375 üzenetére
gametracker
de ennel ajtekban ugy emlkeszem joval tobbet ki szokott dobni.Spet megelozott.
[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
-
david0111
tag
De ha a biosom sar lenne akkor else indulna nemde?
-
Slystyle
őstag
válasz david0111 #4370 üzenetére
Ez egyáltalán nem kocka nyelv. Rengeteg játéknál megoldást jelent a kompatibilitási mód átváltása számos rendszereken és maga a fogalom is elég ismert már.
User szintre lebontva pedig: A játék indító exe-jére jobb klikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás->pipa a kis box-ba->legördülőből XP SP2 kiválasztása->alkalmaz és ok, majd teszt, hogy megy-e.
[ Szerkesztve ]
-
bladegery
senior tag
válasz david0111 #4352 üzenetére
mar ket napja irtam neked valasz, de nem jeleztel vissza, hogy megcsinaltad es nem volt jo.
PeL: tudok rola mar egy ideje, de mostanaban nem szoktam semmit gyakorolni, se flash/smoke tobast se turast, csak a dm, de az is ritkan.
Mas:
Ide is kellene egy 1. hsz, vagy osszefoglalo ahova egyszer leirnank a kitiltasos kerdeseket, hogyan kaphat valaki dropot, meg hasonlo. Nem lenne ujrakerdezve ugyan az sokszor.gergely-szabo.com
-
david0111
tag
válaszoljatok rá pls
http://mobilarena.hu/tema/counter_strike_global_offensive_cs_go/hsz_4352-4352.html[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Ma kipróbálásképp felléptem egy idle szerverre miközben megnéztem 1 filmet futott a háttérben. A másfél órás film alatt, annyi volt a drop, hogy ugyanaz az ember ugyanazt a bravo ládát kapta minden kör végén ami szám szerint 18 kört jelent. Ilyenkor meg is kapja az illető mindet, vagy egyszerűen a szerver volt hulladék?
-
Mate
nagyúr
válasz pr1mzejEE #4361 üzenetére
Tiltás az alábbi léptékben nő:
1/2 óra, 2 óra, 24 óra, 1 hét.
Ahhoz, hogy 1 hetet kapj, kellet már legalább 8 alkalommal tiltást kapnod. Ennyiszer nem hiszem, hogy ledobott volna a gép
Sajnos különösebben nem tudsz semmit csinálni.
Legközelebb ha elmegy a net, modem újraindít és reménykedsz, hogy időben visszaérsz. Gépet nem feltétlen kell újraindítani. Én újra szoktam, de nekem ssd-m van és az újraindítás megvan 20 másodpercen belül.
-
pr1mzejEE
addikt
Automatikusan lecsatlakoztatott, utána meg újraindítottam a gépet és csak offline módban tudtam ugye elindítani. De mindegy, akkor pedig most közel voltam a szint ugráshoz szerintem.
ui.: a hiba az volt, hogy kiléptem a játékból és újra indítottam a gépet?
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
-
PeL
addikt
válasz bladegery #4345 üzenetére
Ez is hasznos lehet ha már meg akarsz tanulni lőni
A legjobb training map eddig ami megjelent, teljesen interaktív. Lehet nekem is elő kéne vennem újra A spawn nál bugos, berak a föld alá de noclip-el ki lehet jönni.
[ Szerkesztve ]
-
david0111
tag
Hali!
Akkor mi a baj ha ugyanazokat a mappokat betölti de ha pl d2 után aztecra megyünk és mikor betöltene amikor kiirja a folytatást akkor kidob az asztalra. De nem ír ki semmien hibaüzenetet.
Kèrle segítsetek mert már nagyon felbasz. És kèrlek ne olyan válaszokat hogy "olvass vissza 1millio hszt". újratelepíteni már próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Elméletileg csütörtökön este 9-től Magyarország vs. Franciaország, Európa Bajnokság, kieséses szakasz.
http://www.hltv.org/?pageid=217&eventid=1218
Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is... :/
[ Szerkesztve ]
-
bladegery
senior tag
gergely-szabo.com
-
csubakka2141
csendes tag
Én meg most jöttem rá, hogy csak dec. 30-tól tudok eladni a piacon, mert el kell telnie egy hónapnak az első steames tranzakciótól.
carpe diem
-
Mate
nagyúr
válasz Arkennys #4337 üzenetére
Igen, nálad lehet ennyi
Nálam fogom, raktár megnyit.
Az oldal nem jeleníthető meg.
Okés, raktár megint megnyit.
Az oldal nem jeleníthető meg.
Ok, raktár megint megnyit, nincs ott a CS mappa.
Megint frissít, megvan a cs mappa.
Láda megkeres, elfogadom a feltételeket, ok.
A cookiek nincsenek engedélyezve.
Jó, irány böngésző. Ott is 2-3 kört futok, mire nagy nehezen sikerül felrakni a piacra.
Ha törlöm, akkor meg tényleg 1 gombnyomás
-
pr1mzejEE
addikt
[link] no ilyen is van
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Mate
nagyúr
válasz csubakka2141 #4333 üzenetére
Nem éri meg kinyitni és eladással bajlódni sem Gyakorlatilag 0 az értéke. (egészen pontosan kb. 3 Ft)
-
Mate
nagyúr
válasz csubakka2141 #4331 üzenetére
Hát legjobb amit tehetsz, hogy CS-ben a raktáradban jobb gomb és törlés.
-
csubakka2141
csendes tag
Szasztok! tegnap dobott egy e-sportsos ládát, de láttam, hogy stam piacon ebből van a legtöbb meg 3 centért árulják. Eltudom szerintetek adni? Vagy megpróbáljam kinyitni?
carpe diem
-
PeL
addikt
válasz Lacccca87 #4328 üzenetére
Nem nagyon azt mondom hogy 80-90 fps átlagot tartja, erős proci limitem van sajnos. Kipróbáltam valamelyik nap, üres D2 mapon B-n sötét felé nézve 180-190 fps-em van, felhúztam a procit gyári 3.2-ről 3.6 GHz-re, ez a 400 MHz emelés 220-230 fps-t adott ugyanott. Sajnos még nem mostanában fogok tudni upgradelni. Pedig egy négy magos prockóval szárnyra kapna a gépem tuti
-
Lacccca87
addikt
Ez azért van mert nagyon az ugrások.
Simán megérzed ha mondjuk 150+ ról hirtelen 100 alá esik.
Érdemes olyan fps-max ot beállítani ami a frissítési frekvenciád 2X-se vagy leglaább közel van hozzá és azt tudjka fixen az esetek 90% ba tartani. Így a megszokás/betanulás is sokkal könnyebb mert minden helyzetbe ugyanugy reagál majd.
120-140 et szokták ajánlani egyébként, de sztem bármi jó ami még 100 felett van és tartósan tudja a gép hozni a szintet.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Nekem 150-220 között az FPS, így nem tudok hozzászólni, hogy milyen 60-al
-
vzsryl
nagyúr
válasz Kephamos #4323 üzenetére
És ki mondta, hogy látni kell a 60fps-nél többet? Egyszerűen folyékonyabb lesz az egész játék, könnyebb a mozgás és egyértelműen jobban adja, ráadásul ha az ellenfél 200fps-sel rendelkezik, te meg 60-nal, és egyszerre elkezditek lőni egymást ugyanolyan fegyverrel, akkor biztosan te hullasz el.
De ez már sokszor ki lett beszéle. Aki sima gamer, és rengeteg játékkal tolja, az sosem fogja megérteni, hogy egy CS-ben, COD4-ben miért jobb, ha több száz fps-e van valakinek.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
PeL
addikt
válasz bladegery #4317 üzenetére
nem tudom miért de ha "fps_max 60" -al lekorlátozom az fps-t valamiért úgy érzem mintha legalább 200 fps-el menne a játék, olyan simán "folyik" a kép, semmi darabosságot nem érzek. Amúgy én sem értem miért ne lenne elég a 60 fps, játszottam pár meccset így és ugyanúgy adta mint korlátozás nélkül. Akkor lenne kevés a 60 fps ha te lennél a szerver, mert akkor a server side tickrate is automatikusan lekorlátozódik annyira.
-
bladegery
senior tag
válasz Kephamos #4316 üzenetére
egy kerdes, miert lenne?
60 fpsel nagyon rossz jatszani, megha csak par masodpercig is annyi. Egyszeruen laggosnak erzodik az egesz. Persze ez lehet hogy csak azoknak feltuno, akik mar regebb ota jatszanak.
nekem par honapja meg 140+ volt folyamatosan. mostanaban van hogy lemegy 90-re is es nagyon megerzodik.gergely-szabo.com
-
Redneck
nagyúr
Kivettem a processheap indítóparancsot, így eltünt ez a mikroakadás szerűség, viszont előjött egy olyan hiba hogy néha 150-es maxfps-ről leveszi a játékot 60 maxra. Ilyenkor csak alt+tab segít. Tapasztalt már más is ilyet?
Amúgy 128-as tickes szerók tényleg rendesen adják, bár azokon is előfordul random hitreg.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
david0111
tag
Valakinèl nem jelentkezik olyan baj
hogy minden mappváltáskor kidob?
Már újra raktam meg minden de
nem tudom h mi lehet a baj. Lehet
h valami nincs telepítve? -
Zsolt_16
tag
én problémámra tudtok segíteni?
-
Lacccca87
addikt
-
D4v3
őstag
válasz adamkaa777 #4307 üzenetére
64-es az mm (net_graph 1).
-
NagyZ01
tag
Csak én vettem észre, hogy rengeteg új csaló van ? Vagy csak én találkozom velük ?
Living for the sesh
-
BigBlue69
őstag
Tf2-ben sokat idle-ztem.. De itt izgibb, Vajon kapok-e... és más mit kap.. Hagy irigykedjek!
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Slystyle
őstag
válasz Arkennys #4292 üzenetére
Én igen, Warsow a neve. Kicsi a közössége, de elég jó kis Arena Shooter. Célzást és reflexeket elég jól lehet vele fejleszteni, én is játszottam vele jó pár órát.
Az pedig, hogy kinek mi a jó játék, az nagyon egyedi. Én pl. Crysis-ról (Wars ~300óra, 2 ~1500óra és 3 ~800óra) tértem át CS-re, mivel kezdett kihalni a rengeteg bug miatt. Ha értelmesen megcsinálták volna és lenne még 1k aktív játékosa, akkor biztos nem tértem volna át ide, mert még mindig a Crysis a kedvenc sorozatom, csak sajnos undorító lett, amit csináltak vele.
Ott a rengeteg CoD fanatikus, szeretik játszani, de pl nekem egyáltalán nem tetszik, mert szerintem könnyű (játszottam 1-el, 2-vel és 4-el is multiban, egyenként minddel kb 150órát) egyes játékokhoz hasonlítva. Mellé ott mindenki hero-skodik, egyedül akarja legyakni az ellent, arcoskodik, 360 fokos lehetetlen lövések, rengeteg hülye killstreak meg perk stb. Számomra a CoD csak fun-ra volt jó, de másra nem.
Szerintem nem véletlen, hogy a CS az egyik legnagyobb esport játék, persze az FPS-ek közt. BF4 is elbújhat szerintem mögötte. A grafika nem next-gen, de ugyan kit érdekel a grafika már manapság... mert engem biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest