- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz bladegery #4695 üzenetére
nem 3-4szer hanem háromnegyedszer xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bladegery
senior tag
válasz killer095 #4687 üzenetére
Nem az alapjan iteltem meg a jatekod hogy milyenekkel jatszol, hanem az alapjan hogy hogy mozogsz a palyan es hogy losz. Jobbra balra trappolsz es a foldre tartasz. Amugy ennyi erovel mindenki "csak" azon a rangon van amin, mert nyomorekokkal jatszik.
(#4682) PeL: az pedig nem is tunik olyan gyorsnak, furcsanak talalom hogy 3-4szer meg tudsz vele fordulni es meg mindig rajta vagy a qck minin.
[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
Lmh
őstag
Anno én is 3.0 fan voltam, az volt az első komoly egerem. A legjobb egér csak már nem kapható kb sehol :S
3.0-ról én is Deathadderre váltottam és baromi könnyen ment. Szinte ugyanaz csak sokkal jobb összeszerelési minőségben. Nem lötyög, nem zörög, mint a 3.0. Az egyetlen nagyon nagy bajom a DA-rel az volt, hogy pont ott nem volt rajta csuszásmentes felület, ahol kellett volna (és ahol a 3.0-nál tökéletesen megvolt). De a későbbi DA verziókban ezt megoldották, a tied is olyan lesz már gondolom.
Nem is tudom melyik volt az első DA amelyiknél oldalt is csuszásgátlót kapott??
Eszméletlen, hogy felment amugy a gamer cuccok ára. Régen minden sokkal olcsóbb volt egér-egérpad, füles, hangkártya....Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Xero
nagyúr
Parancsolj: iPon 20.600 + szállítás.
(#4691) D4v3 : Meglátjuk. Azért CS-hoz nagyon megszoktam a 3.0-t. Anno egy A4tech wop35-el kezdtem a CS-t, majd azt váltotta a 3.0 szinte megjelenésekor. Azóta ha játszottam, akkor csak ez volt a kezemben.
Formára nem lesz gondom, de meg kell szokni a gombok nyomáspontját, a karakterisztikát meg sok egyebet. Nem vagyok pro gamer, szóval nem lesz probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
megkérdezhetem honnan rendelted és mennyiért?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Mate
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz adamkaa777 #4686 üzenetére
Az is jó. low sense mellé amgas DPI kell, szal olyat néz aminek a legnagyobb és még belefér a keretbe.
-
adamkaa777
senior tag
Nem tudnátok ajánlani low sensre valami olcsó egeret ? Amit kinéztem az állítólag nem valami jó erre a célra (a4tech x7) Bár jelenleg high sensel tolom de át akarom majd szokni a lowra.
El. Psy. Congroo.
-
Lmh
őstag
-
Slystyle
őstag
Inkább beszéljünk arról, hogy már megint derank-eltem.
Amúgy ez is olyan, mint a konzolok háborúja vagy az AMD vs. Nvidia stb. Sose lehet dűlőre jutni, örök harc.
Mindenki úgy, olyan beállításokkal és perifériákkal játszik, ami kiszolgálja és kényelmes számára, pont. A többi már csak szőrszálhasogatás. -
Mate
nagyúr
Hagyjuk már abba ezt a gamer cucc vs. sima cuccok vonalat.....
-
Lacccca87
addikt
Csak láttam már pár komoly lant meg voltam is személyesen. Te voltál már? (garázsban, pincében haverokkal 3-4 fős nem ér).
Attól hogy ott úgy játszik a nagytöbbség még nem jelenti azt hogy csak úgy lehet jól játszani.
Ez tipikusan a kövessük a praut esete mert akkor tuti mi is azok leszünk. (mennyi szerencsétlennel találkozam még css- ben is akik letölötték a "nagyok" konfigjait és várák a messisást miközbe azt használták.....)
Ez nem így megy, mindenkinek meg kell találni mi a kényelmes, mert ami a konfortzónán kívül esik az már erőltetett jobban fáraszt és kevésbé hatékony. -
Kephamos
addikt
Annak is függvénye a megfelelő érzékenység, hogy hogyan fogja az ember az egeret. Én pl fel se emelem a csuklóm, egész kis területen mozgatom az egeret nagy érzékenység mellett. Abszolút jól lehet célozni így is.
"komoly csapatok felszerelését"
Természetesen abból élnek, hogy a gyártók csúcs termékeit használják, ha tetszik nekik, ha nem; ha szükségük van rá, ha nem, ugyanis tőlük kapják a pénzt. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy akármilyen lom cuccokkal lehet jól játszani, de nem feltétlenül szükséges a "high-end" cumó. És igen, idézőjelben. Mégpedig azért, mert meglátásom szerint ez a gémer piac elég nevetséges. Semmi extra újítás. Szép színes, villog, sípol, dudál és a népek veszik is. Jó példa a fejhallgató. Gémer. Nagyszerű. Akkor tessék kipróbálni egy hasonló árú hifi cuccot.
Személyes kedvencem egyébként a gémer szemüveg. Lol. Mi lesz a következő? A gémer hajpánt?[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz Lacccca87 #4674 üzenetére
Így van, szerintem. Szerinted meg nem. Csak megnéznék pár komoly lant meg komoly csapatok felszerelését, hogy hányan tolják mini egérpaddal.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Szerinted.
Magas érzékenység mellet is lehet pontosan lőni.
Sose értettem azokat akik métereket ráncigálják az egeret mintha hadonásznának játék közben.
Régebben még amikor főleg UT-vel játszottam (99,2003,2004) nagyon magas érzékenységen toltam és még a sniperel se voltak gondok, sőt előnybe voltam másokhoz képest, később CSS be is hasonlóképpen voltam, elég magas érzékenységgel sőtt próbáltam minnél magasabban betanulni.
Manapság már nem érzem fontosságát mert én se vagyok a régi, meg nem is nagyon érdekel már a lövölde annyira, elfunolgatok pub on meg néha kis MM.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Ekkora egérpadon soha nem is fogsz szerintem. Ilyen pici egérpad mellett gondolom elég magas a sensed ami szerintem kizárja a magas szintű játékot.
-
betegphiu
senior tag
ápdét volt sztíméknél :
Javítva az a ritka eset, ahol az ügyfelek is elakad a versenyképes keresési sor, amikor Steam szervereket tapasztalt nagy terhelés.
(by google fordítóritka esetnek nevezik,mikor kifagy a kereső !! vicces péntek lehet odabent
-
Xero
nagyúr
Bizony. Nekem sem olyan már a reflexem, mint anno 1.5-ben. Kiöregedtünk na.
Heaton is megmondta, hogy kiöregedett, ezért lett inkább NiP manager.Az Aim serverekkel meg az a gond, hogy 128-asok. Marhára nem adja utána 64-en nekem.
Anno én 1.5-1.6-ban, aim_ak-colt-on, aim_usp-n és iceworldon gyakoroltam piszok sokat. Ott gyönyörűen betanulta az izomzatom a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Én meg azt vettem észre hogy hiába van G400-am egy Steelseries QCK mini egérpaddal, akkor sem tudok olyanokat lőni mint egyesek. Tehát ilyen kifordulok a sarkon azt egyből fejre ránt meg hasonlók. Bár lehet csak el kéne kezdenem aim mapon gyakorolni. Reflexekkel van gondom, lehet kezdek kiöregedni a 27 évemmel a sok tizenéves pro között
-
Lacccca87
addikt
Hát ez a sok gaming egér meg mechanikus bill meg csoda egérpad mind placebó. HA nincs tehetséged vehetsz te akármilyen felszerelést akkor is low maradsz. Skill számít olyan 70%-ban, 20% körülmények és jó ha 10% a felszerelés.
Egyébkétn meg mindeninke az a legjobb amit a legkényelmesebben tud fogni/használni. Hiába vettem én is most egy egeret (jó nem nagy pénz 6K a A4T blody v5) még rosszabb vagyok vele mint az előző X-750-el vagy ha azt hasonlítom az előtte lévő Genius valami egérhez (pedig ez még cska sima optikai egérke volt) ami a valaha volt (számomra) legkényelmesebb egér, cska sajnos tönkre ment a mikorkapcsoló a bal gombjában (tényleg ha esetleg tud valaki olyat aki jaívt ilyeket azt megköszönném).
Egérpadom meg sztem már vagy 10 éve nincsMostanába viszont inkább rászoktam a pályák alakítgatására Valahogy ez jobban érdekel mint maga a lövöldözés. És így hogy workshopba felrakom leglaább visszajelzést is látok róla, mondju ka fele olyan kommment hogy "+1 nagyon jó,de ha van időd akkor pontozd az én alkotásomat" féle spammek...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
csak aki még nem ismeri: [link]
-
Xero
nagyúr
válasz bladegery #4660 üzenetére
Na akkor legalább nem csak én játszom még ilyen öreg technikával.
Viszont már rommá kopott a 3.0 a tizenx év alatt, szóval rendeltem is a napokban egy da2013-t. Elvileg hétfőre ide is ér. Kíváncsi leszek milyen lesz.Amúgy én 3-as ingame sens-el játszom, mivel nagyon apró a jelenlegi padom.
-
bladegery
senior tag
igen, en is belefuttottam anno ebbe, hogy megvettem ami gamer, es olcso, de azert steelseries. Hat had ne mondjam mar semmi sincs meg belole.
amugy ha az enyem erdekel akkor:
microsoft intelimouse explorer 3.0
steelseries qck+ fnatic edition
cm storm quckfire pro
sennheiser hd 555 + modmicgergely-szabo.com
-
D4v3
őstag
Na ja, jól kitalált piac lett ez a gaming. Csak mosolygok magamban, mikor látom, hogy a tizenx éves srác épp cseréli le a 20e forintos egerét, mert most kap jobbat Iszonyatosan meg van vezetve a játékosok nagyon nagy része csak azzal, hogy mindenhonnan kapják a képükbe a razer, steelseries, rockkat reklámot minden streamen, honlapon stb. Pedig nem egy pro-n bebizonyosodott már, hogy mennyire nem ez számít (nyilván golyós egérrel és 1000 ft-os fülbedugó fülessel nem lesz esélyed a mai mezőnyök ellen, de a határ közel sem ott van, mint ameddig elmennek sokan).
De megvan ez pl. a fociban ugyanúgy. Beckham anno mezítláb rúgdalta a szabadokat még 1 óráig edzés után, a maiak meg évente megveszik az új cipőt, hogy jobban menjen..[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz bladegery #4655 üzenetére
A gond ott van, hogy sok ember, akinek adott játék 100%-ban nem való azt hiszi, ha vesz egy fasza egeret+billentyűzetet, egy +40%-al drágább monitort és egy gamer felirattal ellátott, amúgy használhatatlan fülest, akkor majd megmutatja a világnak....
Itteni fórumot megtalálható játékosok közül Xero-nak tudom csak, hogy milyen egere van (vagy volt). Hát és azzal is elég szépen adta.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Hát jó ez igaz. Mindegy, mindegyikünk érdekében, míg egymás egerének polírozása, és a beállítások megvitatása történik, nem nézek errefelé.
Részemről is ez egy játék, kikapcsolódni, de persze ahány ember, annyi nézőpont.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Slystyle
őstag
Nekem 810CPI, win alap, accel off és játékban 1-es érték.
Nekem így volt kényelmes Crysis-ban is és ebben is meg vagyok vele elégedve. Igaz néha egy-egy flash-nél vagy 180-as fordulatnál brutál nagyot kell rántani, de ha meg magasabbra állítom, akkor meg a pontosságom és a megszokás odaveszik.
Szerintem nem kell semmilyen kalkulátor ahhoz, hogy egy ember belője magának a megfelelő értékeket. Anno én is játszottam nagyon magas (5600dpi) érzékenységen és mégis jól mentek a lekövetések, de alacsonyan még jobban mennek.A QCK/QCK+ pedig egy egérpad, én is jelenleg egy QCK+t használok egy Sensei Raw-al. Most jutottam el odáig, hogy ettől másra pár évig nem fogok váltani (esetleg ha megadja magát a Sensei, akkor kipróbálok egy Zowie-t).
Továbbá az érzékenység nem fogja senki skill-jét befolyásolni, szvsz ez nagy tévhit. Ha valakinek egy 180-as fordulathoz 5mm-t kell mozgatni az egéren, mert így kényelmes neki és mégis belövi a hs-t, akkor nincs vele probléma. Lehet, hogy alacsonyabb érzékenységen még jobban menne neki, de lehet az is, hogy sokkal rosszabbul.
-
bladegery
senior tag
Pontosan. Van aki nem komoly fps jatekos, hanem csak ugy jatszik azzal ami a kezeebe kerul es van az aki sok eve jatszik es raebred hogy bizony ahhoz hogy jobban tudjon teljesiteni, meg hogy egyaltalan "jatszhatonak" erezze a jatekot bizonyos dolgoknak teljesulniuk kell.
Ilyen pl. a megfelelo gyorsasagu eger, termeszetesen egergyorsitas nelkul. Ehhez megfelelo meretu egerpad. Egy jobb fajta mechanikus billentyuzet, 120 hzes monitor es ami meg elengedhetetlen az a megfelelo fps.[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
lemusz
addikt
válasz adamkaa777 #4651 üzenetére
Az a csuszka az. Vezérlőpult- minden vezérlőpultelem- egér- egérmutató beállításai. 11 pötty van ott és 6.-on kell tanyáznia a beállításnak. Nem 5.-en és nem a 7.-en, pontosan a 6.-on. Alatta pedig vedd ki a rámutatás pontosságánál a pipát!
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
istenem ennyi túlkombinálást már valamivel kapcsolatban is...
-
lemusz
addikt
Most már értem miért ilyen gyenge skillcsopikban vagytok...
De hogy ne csak a pofám járjon a magas lóról, megosztok veletek egy kis apróságot. Teljesen felesleges nektek az 1000 feletti dpi. Legalábbis szerintem a 90%otoknak tutira az. Akkor kell olyan magas dpi, ha pofátlanul nagy felbontással játszol és high sens player vagy. Mi a high sens player? Az átlagos sens valahol 2-3 ingame sens között van 6/11 winsens és 400-450 egér dpi mellett. Ha ennél a tiéd nem csak tizedekkel nagyobb, akkor high sens player vagy.Itt van egy nagyon jó oldal, ami kiszámolja, hogy megközelítőleg mekkora egér dpi-re van szükséged:
http://www.funender.com/quake/mouse/index.htmlwindows sensitivity multiplier = hagyd 1-en, ha 6/11 a winsens.
in-game resolution width = játékban használt felbontásod szélessége
field of view (fov) = Hagyd 90-en, mert nem összetévesztendő a viewmodel fovval!
m_yaw (0.022 default) = hagyd defaultonDPI résznél ott van a hasznos, "estimated" értéked. Az a lényeg, hogy ezt az értéket tudja az egered. Ha teszem azt 356-re jön ki, akkor állítsd be 400-ra, ha 688-ra, akkor 800-ra és így tovább. Ne állítsd több lépésnyivel fölé, mert azzal csak negatív hatást érsz el. Erről bővebben a milyen egeret vegyek topikban is olvashatsz egyébként.
-
bladegery
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
Egyik elvetemült, ám de annál hozzáértőbb informatikusságokban igen mély tudással elásott játékostársam/barátom mondta, hogy felesleges az in game sensit állítgatni, ha van egér driver, ahol lehet külön sensit meg x-y tengelyt állítani (ami egyébként szintén sensi). Én ezt az elvet vallom, 1800 dpi-n játszok közel 5-ös egér driveres sensivel és az x-y tengely is 5-5-re van állítva. Az in-game meg persze 1.
De ha feljebb veszem a dpi-t értelemszerűen a sensit lejjebb, és ugyanez fordítva, ha lejjebb veszem a dpi-t.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Mate
nagyúr
válasz adamkaa777 #4643 üzenetére
Az gáz, ha nem tudom hány dpi-vel megy az egerem és még be se léptem a beállításokba?
-
adamkaa777
senior tag
Az tényleg gáz ha kb 1kdpi-s egérel vel 7 es sensitivel játszok ?
El. Psy. Congroo.
-
1NST1G8R
senior tag
Köszi mindkettőtöknek.
Fortune doesn't favor fools.
-
bladegery
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz 1NST1G8R #4639 üzenetére
Az AK-s kifejezéssel a kollega szerintem a rank-ra gondolt. (Master Guardian).
Amint látod az egy közepes játékosnak felel meg ez alapján.Mouse acceleration-t (egérgyorsítást) olyan szinten nem szabad használni, hogy a windows registryjéből is ki kell írtani.
Abszolút egyéni dolog, mindenki magának lövi be a sensijét. Ezt próbálgatni kell dm alatt meg stb.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
1NST1G8R
senior tag
Na meglett a 10 winem, siver elite-be rakott be, de még ezt is sokallom. Nagyon tré vagyok még, mindig 4-5. helyen végzek, lehet azért meg öregszem és kopnak a reflexek, vagy azért mert szokni kell még, na mind1, csak lesz majd jobb is. Fun ez a competitive azért, szeretem ha van tétje a dolognak.
Pár kérdés:
1. Mi az hogy ak-s? Gondolom nem a kalasnyikovra céloztok vele, olyan mint a noob? Az én időmben még noobok meg lowok voltak.
2. Mouse accelerationt használtok-e?
3. 2000dpi-hez mi az ideális ingame mouse sensitivity érték, és raw input be vagy ki?Előre is köszi a válaszokat!
Ja és ismételten ha van kedvetek vegyetek fel steamen (ID: 1NST1G8R (ejtsd: insztigétör )), ha kell jövök tölteléknek szivesen, a botok teljesítményét talán megütöm.
[ Szerkesztve ]
-
bladegery
senior tag
válasz killer095 #4637 üzenetére
Lehet hogy en vagyok hulye, de szerintem senkit sem az alapjan vesznek fel hogy mi a kedvenc fegyvere vagy palyaja. Inkabb azt irnad le hogy milyen az az "eleg jo". Megneztem par "highlightod, abbol azt mondanam hogy egy ak-s vagy, ami nem hiszem hogy eleg jonak mondhato.
gergely-szabo.com
-
killer095
őstag
Komolyabb klánt keresnék!
Elég jó játékosnak tartom magam
Kedvenc fegyver :M4, AWP
Pálya : Inferno, dust2,mirageORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
lemusz
addikt
Amikor linkelgetitek itt a szilver, meg csillag skilles képeiteket... olyan egyedül érzem magam koszorús sas lévén.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz bladegery #4631 üzenetére
Ez a legritkább esetben igaz. Ha összeszokottak és jó a kommunikáció, akkor sokkal ütőképesebbek, akár egyedileg erősebb ellenféllel szemben is.
Mondok egy példát: Inferno B-t saját szintemen (dupla ak - sheriff) nem megszokott csapattal nehézkesen fogom meg, ha erős az ellenfél, viszont a megszokott emberekkel röhögve megfogjuk annyira, hogy akár egyikőnk a kör 1/4-e után már bőven A-n lehet rásegíteni. Tegnap emlékeim szerint összesen egyszer tudtak ellenünk B-t lerakni, de akkor is egy fake info miatti gyors váltás és eco kör volt éppen.
-
Xero
nagyúr
Velünk is jött már jó párszor rank nélküli emberke. Volt olyan, aki akkor kezdte a matchmakinget, de volt olyan is aki 1.6-ról jött, esetleg eltűnt a rankja az inaktivitás miatt. Szóval sok féle lehet.
Teszem azt eljön velünk egy-két ilyen ember, aki teljesen nulla km-es akkor ha hasonlóan hozzánk dupla ak-sas szintűek lennének csak az ellenben, akkor szinte zérus lenne az esélye arra, hogy meglője őket.
Viszont ha berak mondjuk négy csillag-dupla ak szintűeket, ott már némileg több esélye lenne neki is.
Nyilván egyik megoldás sem jó, de azt sem várhatod, hogy erre odafigyeljenek. Alacsonyabb szinteken ez sajnos benne van a pakliban.
A klános dologban csak egy valamiben értek egyet: Ha 5 fős csapat van, akkor valóban jó lenne, ha szintén csapat ellen tolhatnánk, de ez sem olyan vészes. Picsáztunk már el 3-an és 4-en is 5-ös csapatot nagyon csúnyán.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz bladegery #4624 üzenetére
Nem érdekel, hogy vesztettünk, az se, hogy mennyire. De nagy baromságnak tartom továbbra is, hogy új játékos = 0 skill legalább 10-20 meccsen keresztül, amit így tudnak csak balanszolni. Ez olyan mintha összejönne 5 hobbifocista Ronaldo és Messi ellen, aki mellett ott futkosna még 3 ember, aki nem szokott focizni, csak látta, próbálta egyszer stb. (és szerintem minimum 80%-a a rank nélkülieknek vagy másik cs-ből jön vagy van fps múltja, tehát 0-nak abszolút nem vehető senki).. Vagy játsszanak külön pool-ban az újak vagy egy rejtett ratingnek kéne működnie, ami meccsről meccsre besorolja, max. nem teszi közzé. Vagy ne mutasson senkinek semmit és akkor nincs min sírni, de ha már van matchmaking, akkor miért nem lehet normálisan működőt csinálni (arról nem is beszélve, mikor 1+1+3 embert összerak egy 5 fős klán ellen, mert az nála megint csak egyenlő)?
-
Arkennys
addikt
mázlid van a most első logon bajjal. Nekem elég sokszor baromkodik, és minimum egy körből kimaradok miatta, ha nem többől. Bár kettőnek vehető, mert ahogy visszarak, végig mozizhatom már csak az épp aktuálist is.
-
Andris837
senior tag
Összedobtam gyorsan pár lövésem...
Ha gondoljátok pillantsatok rá.
Nincs benne töménytelen aztaqva frag, de ez van. Unatkoztam..iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
bladegery
senior tag
ha valaki eloszor jatszik akkor az logikus hogy olyannak veszi, aki nem igazan tud. Kivancsi vagyok te hogy oldanad meg, hogy mindenkinek jo legyen, de szerintem hasonlo szepsegeket irnanak neked is.
Nem tetszett hogy vesztettetek? 16-12-re meg csak azt sem mondhatod hogy olyan egyoldalu volt.
Nem kell vereseg utan egybol mast szidni, foleg nem itt.gergely-szabo.com
-
D4v3
őstag
Valve matchmaking megint kitett magáért.. komolyan vicc, ahogy ez működik. Betett egy ~3000 (igen, háromezer) órát játszó srácot meg a haverját 3 rank nélküli sráccal ellenünk... Nem hiszem el, hogy amikor 80-90k játékos van online, akkor képtelen a rendszer összerakni két csapatot értelmesen. Meg miért alapvető, hogy ha valaki még a besoroló meccseit játssza, akkor az 0 skillnek felel meg és ennyire nagyobb rankkal kell kiegyensúlyozni? Ritka fogyatékos banda ez a valve..
(az meg, hogy életem első steam logon errorját most kellett kapnom és bukni miatta 3 kört meg meg sem lepett már..)[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
Igazából örülök hogy végre elkezdtem meccselni, sokkal jobb mint dm-ezni
-
-
romero28
senior tag
arra volt már példa , hogy ezt a ládanyitogató kulcsot leakciózták ha volt , akkor mennyiért nyomták
-
őstag
válasz 1NST1G8R #4611 üzenetére
A mapokat le tudod szedni, tedd a kedvenceidbe, és letölti, majd játék indítás után bemozgatja a helyére. Ha túl sok mapot tolsz be, indítás után kellemes ideig tud akadni a GO egy átlag HDD esetén.
A skinekre ha jól rémlik csak szavazni lehet, ami alapján bekerülhetnek majd a játékba.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
1NST1G8R
senior tag
Valaki elmagyarázná mire jó a workshop? Látom a sok mapot meg fegyverskint de ezeket csak nézegetni lehet vagy le is lehet szedni? Vagy ezek is pénzbe kerülnek? Ja meg még nem egyértelmű hogy a ládákból fegyvereket is kaphatok vagy csak skineket?
-
szilva01
őstag
Első competetive meccsemen az ellenfél 8-1-nél feladta Gondolom a következő kilencet vesztem és berak silver1 alá
-
Mate
nagyúr
Én nagyon visszafejlődtem, mióta értelmesebb ellenfél ellen nem nyomtam 1 hónapja kb.
Előtte a 2AK-s ellenfelek azért húztak (Mindig maximumot kellet hoznom és egyre magasabb szint volt a maximum), mostanában meg ha nyomtam versengőt 2-3 csillagos ha volt az ellenfél, de sokszor még csak rangjuk sem volt. Oda szinte még pisztoly is elég.
-
Xero
nagyúr
Nagyon hullámzik a teljesítményem. Mostanában van időm kihagyás nélkül napi 1-2 órát játszani. Így nagy átlagban a sheriff-sas szinteket lehozzuk 60-70%-osan.
Viszont amint kihagyok pár napot, vagy kiégetnek a nem megszokott teamek, akkor gyorsan el tudnak picsázni.
(#4605) bladegery: Nálunk az a 4 csillag kissé félrevezető. Bukott némileg. Szegények tényleg sokkal gyengébbek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Sheriff voltam már vagy 2 hete kb. Szóval bukó széria. Kb 6-7 meccs bukó zsinórban.
Amúgy anno négy csillagon kezdtem és sima-koszorús ak között ingáztam amíg random emberekkel játszottam.
Utána felment dupla ak-ra és megint elkezdtem random emberekkel is játszani. Akkor mentem le 2 csillagra.Tegnap megint játszottam a nem megszokott csapattal és onnantól az egész nap bukó volt. Most sem a megszokott csapattal tolom és már buktam is egyet. Ilyen ez.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz romero28 #4582 üzenetére
Hamar visszahozta az árát. Most már nyilván nem akkora buli csak emiatt megvenni, de elején még jó volt.
Amikor megvettem első pályámon dobott egy bravo ládát. 3€ körül kaptam érte, úgyhogy vissza is hozta a pénzt.
Azóta heti +3 droppot köszönhetek neki, úgyhogy anyagilag egyértelműen megérte.
Most már sokkal kevesebb értékben dobál, viszont a pass is -85%-os áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest