Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem tudom mennyi lett volna az első nyereményed, és milyen meccsekre fogadtál. A "Rules" menüpont alatt leírják hogy 0.3 value alatt előfordulhat, hogy nem lesz nyeremény, csak a feltett skineket kapod vissza. Egyébként simán előfordulhat, hogy ~1 euro value-ig csak a felrakott skineket kapod vissza.
Sokan elfelejtik, hogy a százalékok nem esélyek, hanem a fogadott skinek értékeinek aránya. Kifizetésnél pedig a nagyobb nyeremény élvez elsőbbséget, így lehet hogy mire az alacsonyabb nyereményekhez érnek, elfogy az "apró".
-
maximilian4
addikt
Szégyen ez a cs go lounge... nem elég hogy az első nyereményemet lenyúlja, most 1 euróval kevesebbet akar adni a másik nyereményemnél. Ilyenkor mit tudok csinálni??
-
lemusz
addikt
csgo backpack-en a lounge bethistory szummája közül melyik ad relevánsabb eredményt? ha bepipálom a past price-t vagy ha nem? Elég nagy az eltérés a kettő között, de nem tudom melyik reálisabb. tesztelte ezt valaki?
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Ez most vicc vagy komoly?
Nemzetközi szinten azzal nyilván nem érnek el semmit ha skinekkel a játékosok nem fogadhatnak. A távoli ismerősöket meg úgysem tudják leellenőrizni. Egy-egy profi csapat akik ezt tényleg pénzért csinálják, egymás közt megegyezhetnek. Sok olyan Tier1 meccset láttam ahol az abszolút esélyes csapat akik addig mindenkit végigvertek, simán pár kört hoztak neten egy jóval alacsonyabb szintű csapat ellen. Saját mapjukon, pompás játékkal. Voltak érdekesen felesleges Rambo kifutások amiket máskor sosem láthatunk. Nyomokban sem emlékeztettek önmagukra, nem spotoltak úgy ahogy szoktak, nem mentek entryre, elképzelés nélkül szaladgáltak. Véletlen... Persze!
Sztrego:
Nem tudom mi a megoldás, clientregistry.blob törlése segített régen, esetleg verify integrity game cache. Passzolok, ha minden játék frankó és a beállítások jók akkor írjatok a supportnak. -
Redneck
nagyúr
-
Mezcal
addikt
Mitől van az hogy nem tudok elindítani könnyedet (nem sikerült csatlakozni a meccshez), nem tudom nézni mások játékát( connection failed after 10 retries) és ma már versengőzni sem tudok, ha bennt vagyok a váróban csak bejön h meccs megerősítése majd a váróchatbe h nem fogadtam el, de másnak se jön be a gomb, mégis csak engem ír.
újraraktam a cst, utána a steamet és a cst is megint... -
szebe
addikt
Mi a fene folyik Kölnben?

-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
-
lemusz
addikt
Megrakta itt valaki a 6%-os CLG-t?
-
maximilian4
addikt
Akkor mi a teendő, ha fogadtam cs go lounge-on, a "csapatom" meg is nyerte a meccsett, de a my bets menüpont alól eltűnt utána a fogadásom...?
-
htc07
addikt
c9 mit hozott

-
regener
veterán
válasz
chrisnagy13
üzenetére
Akkor steam forum/support és ne hagyd magad, lehet valami drágát kaptál volna csak benyelte

-
regener
veterán
válasz
chrisnagy13
üzenetére
Nem minden szintlépéskor van drop, kiírja ha lesz

-
chrisnagy13
senior tag
Nektek legalább van drop, nekem az egyik accra szintlépésnél még dobni is "elfelejtett".

-
MurdR
veterán
Drop: Menta kimonó

-
törölt tag
Boldog vagyok, sikerült a Bloodhound érmét ezüstre csiszolni.
Jöhet az arany. -
zkas90
senior tag
12. vereség zsinórban.
Nem is 0-16 mind. Szoktunk hozni köröket. Szoktunk ölni embereket...
Nem akar az istennek sem visszadobni DMG-ből duplakalába...Egyszerűen lehetetlen derankolni....

-
-
-
Redneck
nagyúr
Én most keményen 3 centes ump-t kaptam. Nem ez lesz életem dropja. Legalább egy Falchion és egy Chroma 2 is volt ma mellé. Tegnap a múlt heti dropom pedig USP Para Green 0,32 Euro.
MurdR:
Ez van, az árát és még kétszer annyit már visszahozott. Majd lesz Dragonlore 1-2 hét múlva... -
regener
veterán
Casual szerveren csalt, wh + valami testrész lockolós aimbot, egy reportot rá légyszíves: Fity
-
Redneck
nagyúr
128-on adja, 64-en meg vannak érdekes be nem adott vagy késve beadott lövések. A magasabb ping pedig csak ront a helyzeten.
Szerk:
A két vagy három hete kapott skin még mindig nem látszik loungeon. Már volt marketen is de nem adtam el, és visszakerülve sem látszik. Nem értem. -
Qmi
tag
A jelenség miszerint Competitive meccsben qrvára máshova kell lőni, mint sima Deathmach vagy sima aim-mapon létezik, ismert? Többszöri kipróbálás után is ugyanott vagyok, hogy Competitive-ben a random mellélövést beadja fejre míg a telibe fejlövést sem, Aim mapon meg Deatmachen meg pedig pont fordítva (supposed to be...)

-
demerion
tag
Kezdek kiégni a játéktól
Csak én kapok 10ből 8szor speciális csapattársakat vagy más is? -
csurenzoo
aktív tag
Végre megszánt a játék egy Icarus Fell MW-vel
-
mntn
tag
Sziasztok, új vagyok még a játékban és kérdezném, hogy az Operation Bloodhound kieget érdemes még megvenni?
-
Nxn908xxx
őstag
Miért van különbség a leaderboardon mutatott és a net_graph-al kiírt ping között? Utóbbival ~10-el több általában. Akkor most melyik a valós érték?
-
regener
veterán
válasz
realmdrude
üzenetére
Az operation után

Az szeptember xD -
-
nofi
addikt
Tudni pontosabbat arról, hogy ez a Rank3 követelmény fog-e szigorodni a közeljövőben? Mintha írta itt volna valaki, hogy hónapról hónapra magasabb szint kell a kompetitív játékhoz...
-
marcusa
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Nekem 2x is visszavont g2a-n több mint 50€-t egy-egy vevő mikor Gta5-öt adtam el ott még pár hónappal ezelőtt. Az én balance-omból is levonták. Mikor írtam a support-nak, azt mondták, hogy a paypal csak akkor veszi vissza a vevőtől a pénzt, ha minden kétséget kizáróan tudom igazolni, hogy a vevő aktiválta az itt vásárolt játékot. Küldtem screen shot-ot a gift history-mról, és arra azt mondták, hogy elégtelen. Annyit tudtak tenni, hogy a vásárló ip-jét és paypal-ját tiltó listára tették. A pénzem azóta se kaptam vissza, és természetesen nem csak ez a két eset volt....
-
marcusa
addikt
Köszi srácok

Nem felvágásból írtam, csak nagyon megörültem, hogy végre ezt is javították, mert tényleg létező probléma volt.
(#38209) po1son
Ha a vásárló visszavonja később a paypal-os fizetést, azt a te balance-odból vonják le, ahogy g2a-n, kinguin-on és társain is, ezen kívül nem tudnak átverni. -
regener
veterán
Megtaláltam a meghagyott a demókat, elkezdtem őket feldolgozni: [link]
Olyan ~11 hónaposak ezek pl.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és itt a mai changelog is:
[AUDIO]
– Footsteps are quieter when spectating in-eye.
– New Overwatch kill notification sound.
[MISC]
– Fixed a case where clicking on an Overwatch verdict also clicked on the blog post.
– Disabled old code that allowed subtle auto aiming with controllers.
– Performance optimizations for players with large inventories.
– Fixed some exploits that allowed unauthorized code execution.
– Added the player_hurt event to GOTV demos.
– Added flavor text to the Baggage and Cobblestone Collections. -
Syned7
csendes tag
A bónusz XP mitől függ?
-
zkas90
senior tag
Tényleg szerda hajnal háromkor van a drop és a bónusz XP reset. Leteszteltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Az eredmények alapján ez jutott eszembe. Amúgy tuti hogy vannak bundák amikről nem tudunk. Ahol fogadni lehet ott bunda is van.

LendvaiFeri1