Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Rossz nézni a NiP játékát az utóbbi időben. Hatalmas problémák vannak a csapatban, amit szerintem 1-1 ember cseréje nem oldana meg. GTR és f0rest a két kedvenc játékos(páros)om már 8-10 éve, szóval nagyon szorítok nekik, hogy találják meg a hiba forrását, még ha ez személycserékkel is jár majd. Valahol olvastam, hogy Friberg is beismerte, hogy a híres spray technikája már nem hatékony 2015-ben, de ennek ellenére nem látom, hogy változtatna rajta, továbbra is M4A4-el nyomul.
-
-
Marv1988
tag
Sziasztok.
Valaki van esean? Hogyan működik? érdemes?
-
Arkennys
addikt
Egy meccset tudtam megtenni ma, ez a NIP ellen a TSM volt. Naná, hogy NIP egy godlike CT oldalt hoz és nyerni fogják
ezentúl beírom mire rakok, mindenki menjen az ellen = könnyű profitvagy nem?
mindenesetre a meccs egyébként meglepően kiegyensúlyozott, jó nézni -
htc07
addikt
ha veszek egy name tag-et és rárakom egy fegyóra, akkor az egy hétig tradelockos lesz?
-
CraBByzzz
aktív tag
SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILERI
C9 vs navi
15-14 c9-nek ecoznak utolsó körben. Navi nem tudja lehozni......

-
m_dawe
senior tag
Ha valakit kivacolnak és privát a profilja, akkor látni fogom, hogy bannt kapott?
Köszi

-
lemusz
addikt
bassza már emg magát a lounge! nem enged fogadni, dobálja folyamat a próbáljam később stb szövegeit, pedig 10 percig folyamat nyomom a place bet gombot, ráadásul x7-es egeren a tripla klikkelő gombbal.... már vagy 3. meccset nem engedi megrakni, ami cirka 20 euró win lett volna, bezzeg mikor meg megenged rakni valamit ott meg lossolok azonnal...

-
Redneck
nagyúr
NE B*SSZÁTOK EL A PÉNZETEKET! | 40 CS:GO láda nyitás TheVR
FÚÚÚÚJ DE SZAAAAR!!!! | TheVR CS:GO láda nyitás #2Azért a második videóban sikerült nyitni jót is!

-
Redneck
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Utolsó mondat mindent vitt.
perecKING, egy dolgot ne felejts el. Az hogy ki mekkora nem számít sokszor, és sosem tudhatod mennyire tud verekedni a másik. Csúnya zakókba lehet belefutni nagy elánnal.
-
maximilian4
addikt
válasz
perecKING
üzenetére
Csak vigyázz nehogy te húzd a rövidebbet. Volt már olyan haverom akinek nagy volt a szája, mikor ott állt előtte a cigó meg beszart, kapott egy pofont és leblokkolt, aztán meg hívott engem hogy segítsek... Az csak egy szép elképzelés hogy te odamész adsz neki egy pofont kidől és kész (lehet visszaüt, lehet ott lesznek 10-en, stb..). Tapasztalatból beszélek, volt hogy kaptam és volt hogy adtam is, pedig nem először találtam magam ilyen helyzetben és közdősportot is már kisgyerek korom óta csinálom. De ha rámhallgatsz ezért nem éri meg balhézni. Ha még is lemennél hozzá ne kíméld!

-
Ochocinco46
aktív tag
Ha nincs olyan ismerősöd akiben megbízol és adnál neki kp-t ő meg venne neked egy accot, akkor mondjuk regelsz egy pókeroldalra, indulsz valami freerollon, nyersz pár centet afk is, azt felviszed 11 euróra, kikéred paypalra és azzal veszel magadnak

van egyszerűbb is persze, meg a szerencsejáték függőséget okoz

-
gtamate2
veterán
Hardverapróról
-
Bib
addikt
Srácok hogy tudnám legegyszerűbben megvenni a játékot ha nincs bankkártyám se,meg steamen se nagyon mozogtam ?
-
m_dawe
senior tag
Hello.
Silvereket keresek játszani. Profilom: [link] -
vzsryl
nagyúr
Casualon sokkal gyorsabban összehozható a kívánt mennyiségű xp, mint dm-en. Smurfön próbáltam. DM-en annyi lőttem, mint a rohadás, és cserébe kaptam fél cm csíkot... Casualon hasonlóért 3-4cm.
Én így mérem.expander: ESEA-hoz, faceit-hez nem kell semmi, azonnal tolhatod a meccseket. ESEA-ból csak fizetős van.
-
expander
senior tag
koszonom a valaszokat, termeszetesen elolvastam a cikket is, viszont en egy kicsit mashogy allok a jatekhoz, mint a tobbi kezdo (szerintem
)
en minel hamarabb szeretnek tul lenni a "kotelezo korokon", es ha estenkent van egy kis szabadidom, akkor jatszani 1-2 komolyabb hangvetelu pcw-t
-
MurdR
veterán
válasz
expander
üzenetére
sok-sok ev 1.6 utan, megvettem a go-t, es egy par alap dologra lennek kivancsi.
ezek a fegyver skinek szamitanak valamit jatek kozben, vagy csak azert van, hogy a 14eves tudjanak orulni valaminek?*Nem lősz vele pontosabban, és én 26évesen is tudok örülni egy-egy szép skinnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a ranknal ugyanez a kerdes. azt mar olvasgattam itt, hogyha random competitivet szeretnek jatszani, ott szamit, mert kb hasonloakkal rak egy csapatban, de ezenkivul jar valami elonnyel/hatrannyal?
*nem jár semmilyen előnnyel vagy hátránnyal. Igazából ez a fairplay miatt van, hogy hasonló tudású játékosok kerüljenek össze, ne legyenek mészárlások.

kiprobaltam volna en is ezt a jatekmodot, mert az agyatlan publicolas 10+ ev utan mar annyira nem tud felizgatni a cs vilagaban, viszont elvileg a 3. szintig en ugye nem jatszhatok. xp-t a leggyorsabb modon deathmatch kozben tudok szerezni?
*Szerintek könnyeden gyorsabb a fejlődés, de ebben nem vagyok biztos.

amiket a kapok dobozokat a gyozelemert/dobogos helyezesekert (vagy csak ugy random?)
*random, nem teljesítményfüggő.
azokat csak akkor tudom kinyitni, ha fizetek? ~2.4EUR egy kulcs, azzal tudod kinyitni. (Ritka hogy ne 3centes skint dobjon, de volt már rá többeknek példa, hogy kést dobott, ami 50-150EUR (vagy akár nagyobb) értékkel bír.
Ajánlom figyelmedbe az összefoglalóban lévő cikket, nagyon sok mindent meg lehet vele tudni.
htc07

-
htc07
addikt
válasz
expander
üzenetére
A skin csak külső, gyakorlati haszna nulla (talán annyi hátránya hogy egy hófehér fegyverrel hamarabb észre vesznek)
3-as privát rank a csalók és smurfök (=magasabb mm-rankúak alacsonyabb rankon szopatják a népet) visszaszorítására lett kitalálva, dm, valve publik szervereken ha játszol akkor pár óra alatt össze lehet kapkodni.
versengő (mm) rank az egy teljesen más tészta, ott az a lényeg, hogy a skilleddel kb. azonos emberekkel játssz. [link]
legelső rankod 10 nyert versengő után kapod, viszont az első 10 meccs alkalmával minden 2. nyert meccs után kapsz egy nap pihit (szintén a csalók elrettentése miatt)
a ládákat/skineket nem dobogós helyezésért kapod, hanem teljesen random. jelenleg egy héten (szerda hajnalban kezdődik a hét) két láda + 1 skin a drop.
és igen, a ládákat kulcsokkal lehet kinyitni (2,3€ darabja), és nem, nem éri meg.

-
expander
senior tag
sziasztok,
sok-sok ev 1.6 utan, megvettem a go-t, es egy par alap dologra lennek kivancsi.
ezek a fegyver skinek szamitanak valamit jatek kozben, vagy csak azert van, hogy a 14eves tudjanak orulni valaminek?
a ranknal ugyanez a kerdes. azt mar olvasgattam itt, hogyha random competitivet szeretnek jatszani, ott szamit, mert kb hasonloakkal rak egy csapatban, de ezenkivul jar valami elonnyel/hatrannyal? kiprobaltam volna en is ezt a jatekmodot, mert az agyatlan publicolas 10+ ev utan mar annyira nem tud felizgatni a cs vilagaban, viszont elvileg a 3. szintig en ugye nem jatszhatok. xp-t a leggyorsabb modon deathmatch kozben tudok szerezni? amiket a kapok dobozokat a gyozelemert/dobogos helyezesekert (vagy csak ugy random?), azokat csak akkor tudom kinyitni, ha fizetek?elore is koszonom a valaszokat

-
mepet
addikt
válasz
csurenzoo
üzenetére
Csak azoknál a rankup-oknál van rankup drop, amikor látsz valami ilyesmit: 158XP left for Level 16 (General) + Rankup Drop.
Ha nincs odaírva, hogy +rankup drop, akkor nem jár rankup drop azért a rankup-ért.
Én kaptam tegnap rankup dropot, 3 eurócenttel ismét gazdagabb lettem

-
csurenzoo
aktív tag
Az mitől lehet, hogy haverom nem kapott dropot szintlépéskor tegnap ?

Elfogyott a dragon lore ? -
mepet
addikt
válasz
realmdrude
üzenetére
Egy segédprogram megoldhatja a problémád: CSGO Server Picker.
Közülünk többen használják ezt az orosz szerverek elkerülésére.(#39057) Sleed: aha, aha!

-
realmdrude
tag
Sracok, kene egy kis segitseg. Ausztraliaban lakom, es most 1 hetig nem tudtam jatszani. Tegnap gondoltam lenyomok par meccset, hogy kapjak droppot.
Eddig sosem volt gondom a pinggel (kiveve, ha keson lett befizetve), mindig ausztral szerot kaptam. Tegnap viszont kaptam egy amcsi szervert...Solo. Ugy, hogy a max ping 75-re van allitva. Volt is 200 pinggem, alapbol bottal kezdtunk. Ez pedig egyebkent a masik, ami nagyon zavar a jatekban. Bemelegitesben kilep a srac, botot kapunk, es vigan elindul a meccs. Nehogy mar...
Vesztettuk is, mert 3v5 volt, 1 bot, en hasznalhatatlan voltam.
Kovetkezo meccset kerestem, gondoltam csak egyszeri alkalom volt. Nem. Megintamerikai szerver, hasonlo scenario, es meg ki is rugtak.
Harmadjara mar tesztnek mentem be, megint amerikai szerver. Kirugtak.
Felek menni ma megint, nincs kedvem az mg2-t bukni...
Mi lehet ez? Mint irtam, max pint 75-re van allitva a beallitasokban. -
Arkennys
addikt
2/2 meccs mocskosul bűzlően smurf accountok ellen. Mi vagyunk ennyire balszerencsések csak, vagy ti is?
Pár napig pihentetem ezt a hulladékot azt hiszem, ez így nemigen szórakozás -
Franklin
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
Igen, visszanéztem. Hát voltak furcsa rántásai. Nem tudom, hogy ez most a demó miatt, vagy tényleg 90 fokban félrehord a desert :-)
Tudom az F12-t, de valamiért nem működött. És ha már itt tartunk, a shift-re előjövő térképet se zárja be shift-re, pedig írja is a térképen, hogy "Close [Shift]".
Viszont az Overpass-os meccsen a Marco gyerek valszeg tiszta, csak nagyon érzi a játékot :-)
-
Franklin
addikt
Napi feladványunk következik:
A KÉP a kill pillanatában készült (vOOlt -> Richie79). Célkereszt a kocsin.
A kérdés: hol volt az áldozat?
-
NyxNyxNyx
addikt
Beszarás, hogy újraraktam a gépem, SSD-re telepítettem a cs-t és még mindig akad.
nem tudom mi lehet a bajmarcusa: Ez i5-tel és SLI-vel. Most hogy mondod, lehet megnézem úgy hogy kikapcsolom az SLI-t.
-
CraBByzzz
aktív tag
Gut doppler fn (p1) vagy bayonet night ft vagy m9 erdei ddpat ft??

-
perecKING
senior tag
válasz
üzenetére
Vallalom, ha ezaltal megovhatok meg1 valakit ettol a retkestol. Egyebkent nem vagyok mo-lakos, szoval nehez lenne velem barmit is kezdeni. Vizont nem gond, hogy haza guruljak...Paksra meg legurulok egy fagyira. Nekem nem gond.
Nem vagyok en szent! Sem a becsulet bajnoka! De ha gyerektol lopnak akkor nyilik a bicska!
Nem megy a rendorsegre mivel sorozatosan lopja az accokat es szerintem ez mar nem szabalysertes kategoria. -
sss
őstag
Én fáradtságtól függetlenül fixen low vagyok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Nekem tisztán kipihenten megy a legjobban. 1-2 sör után sem rossz de minél több sört iszom, annál jobban érzem hogy lassabban célzok és többre vagyok képes. A reakcióidő és a pontosság csökken
Amikor full fáradt vagyok, kevésbé stresszelek és nagyon nyugodtan tényleg szépeket lövök.
-
Redneck
nagyúr
Okés, jogos, sok orrspray is tartalmaz ezt-azt ezért elég addiktívak, vigyázni kell velük. Egészséges szabályozás kell nem ész nélküli tiltás!
A versenyeken jobb szervezés és emberi időben játszott meccsek. Nem gondolom hogy egy fáradt csapattal szemben korrekt egy felboostolt szintre cuccozott másik egy hajnali meccsen. Legalább a LAN-ok legyenek mentesek mindenféle csalástól.Utópisztikus de helyénvaló szerintem.
Szerk:
CS:GO giftje van valakinek? Páromnak szeretnék egy fiókot. -
demerion
tag
Valakinek nincsenek felesleges 3-4centes skinjei? adok érte ládát

-
törölt tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Ha esetleg pár ember közel lakik a paksi sráchoz ( akit ő kitett) és valami történik a sráccal akkor őt is elővehetik mivel simán rá lehet keresni facebookon a srácra, így könnyen megtalálható. (ő tette ki névvel meg képpel a profilját)
-
he7edik.
addikt
Erre tud nekem valaki valmit mondani:
Tegnap felszereltem az alap zenekészletet.Hogy tudom "leszerelni" mert idegesítenek a meccs közbeni zenék? -
-
mepet
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Elég sok amfetamin-származék kapható legális gyógyszerként, bizonyos betegségek ellen.
De pl. a mephedron-származékok is hasonló hatásúak, és még a köhögés elleni cuccokban is van egy csomó...
Előbb-utóbb oda jutnánk, mint a magyar igazságszolgáltatás, hogy benyomsz néhány mebucaint a toroknyavajádra, és a végén elvisznek füvezésért, mert a gyorstesztük nem tudja őket megkülönböztetni...Én ellenzem az ellenőrzéseket és legalizálást javaslok!

-
Redneck
nagyúr
Amfetamin származékkal ébren maradni vagy gyorsabb reakcióidőt produkálni csalás. Pont. Támogatom az ellenőrzéseket LAN-on.
-
mepet
addikt
válasz
hemaka
üzenetére
Ez alapján a szabályzat alapján, ha ittak volna egy sört a meccs előtt, az ugyanilyen szabályszegés lett volna. Mellesleg ennyivel utólag vádaskodni az egykori csapata ellen, az több, mint etikátlan. Kivéve abban az esetben, ha a szer elfogyasztása nélkül a tiltakozása ellenére a csapat nem engedte volna játszani őt. De erről szó sincs.
Szerintem kamu. Ráadásul rosszak a szabályok.ESLOne CSGO Rulebook / 2.6.4-es pont:
"To play a match, be it online or offline, under the influence of any drugs, alcohol, or other performance
enhancers is strictly prohibited, and may be punished with exclusion from the ESL One."Milyen ország törvényei szerint drog a drog? Mi gyógyszer, mi drog? "Other performance enhancer": Ez most mi? Ha pl. frissítőkendővel megtörlöm az arcomat, és utána jobban játszom? Az a vegyi anyag a bőrömmel érintkezik, tehát ez "szer használat", ami után jobban is játszom, tehát "teljesítménynövelő" is. Akkor kizárhatják a csapatom?
-
hemaka
nagyúr
Szerintetek mennyire lehet igaz? Bár elég gáz, már a gyanú is.

-
CraBByzzz
aktív tag
Tréderek! Gut doppler fn p1-est mibe érdemes cseréni? Elvileg a p1 nem olyan ritka, vagy az?

-
mepet
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
(#38999) cyberwarfare: Miért?
(#39000) SQX_Barto: Nagyon vigyázz a hamisítványokkal!!!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Elotte fokent Diabloztam, es ott annyira nem fontos a jo eger, szoval csak kivalasztottam egy olcso "gamer" egeret, nem melyedtem bele a temaba, hogy milyen szenzora van meg ilyenek. De mivel alapba kenyelmetlen, mindenkepp kellett egy normalis eger. Amint megkapom a DA-t, jobb lesz a helyzet.
Ez hasonlo alakunak tunt mint a Logitech g9x, ami kenyelmesnek tunt regen nekem (meg ki akartam probalni ezt a format is) Szoval fokent ilyen tesztnek vettem ezt az egeret, nem volt tul sikeres valasztas.
Jatszottam egy meccset, Gold nova II-be rakott be. Nyertuk, tobbiek jok voltak en a vegen kullogtam, szoval ez eros nekem, amig nem fejlodok. Utana jatszottam egy haverral meg erosebb csapatban, ott mar ki is akartak rugni... -
gtamate2
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ha pedig a sharkoonak is utána néztél volna, akkor azt nem vetted volna meg a szenzora miatt.

(#38986) rumos XIII: 1 hónap innaktivitás után veszi el.
(#38988) Marv1988 : Igazából egy nagyobb rántásnál veszed legjobban észre, tehát a lehető legnagyobbat próbálj gyorsan rántani és egyszerűen nem úgy reagál az egér ahogy kellene. Most az a4techen belül is van egy csomó egér és szenzor, nekem egy viszonylag jobb volt (750bk ~7-8 ezer körül volt) és így is érezhető. Amúgy nekem negatív gyorsulása volt, de ha magas DPI-n használod még jobban kijön, olyankor akár meg is áll a kurzor mert nem tudja lekövetni a mozgást. Kényelmi szempontból is sokkal jobb és egyszerűen precízebb mozdulatokat tudok tenni az új egérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

JW konkrétan botként tolta végig. Most ha ez nem direkt alsóbb ágra jutásért ment ilyen hulladék mód, akkor gratulálok nekik 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem tudom mi lehet a baj

LendvaiFeri1