- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
hát igen, én is nézegetek utána a dolgoknak, és több helyen is láttam hogy nagyon gyorsan haldogálnak az új 45nm-es cuccok
eddig úgy néz ki hogy a 65nm valahogy "stabilabb" cucc, mint az újak.
úgy látszik most is igaz, hogy attól hogy új nem mindig jobb.
így ezekután úgy látom hogy ennek az egész 45nm-nek még igencsak ki kell forrnia, mert ez még nagyon gyerekcipő. mert nagoyn jól mutat hogy keresztbetettek az AMD-nek hogy elárasztották a piacot, de lehet hogy nagyrészt szívás lesz a "kapkodás".úgyhogy most nagyon úgy néz ki hogy mégse cserélek, amire az E6750 kell, arra bőven-bőven megfelel, és ráadásul még stabil is.
majd március-április környékén visszatérek a vásárlásra
addig meg ha esetleg sikerül egy jobbfajta lapot szerezni, akkor kihúzom a szemét is ennek
booz : első lépésben iktasd ki az asszonyt a gép környezetéből. aztán imádkozz hogy helyreálljon a rend.
na most nézem hogy neked is elszállt a 8400
na mostmár csak azért se veszek 
mod : meg azért majd szólj hogy merre dobálod, jó lesz az nekem, úgyis akarok a kád mellé is egy gépet, hogy ott is ONLINE legyek

Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest