Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
hát igen, én is nézegetek utána a dolgoknak, és több helyen is láttam hogy nagyon gyorsan haldogálnak az új 45nm-es cuccok
eddig úgy néz ki hogy a 65nm valahogy "stabilabb" cucc, mint az újak.
úgy látszik most is igaz, hogy attól hogy új nem mindig jobb.
így ezekután úgy látom hogy ennek az egész 45nm-nek még igencsak ki kell forrnia, mert ez még nagyon gyerekcipő. mert nagoyn jól mutat hogy keresztbetettek az AMD-nek hogy elárasztották a piacot, de lehet hogy nagyrészt szívás lesz a "kapkodás".úgyhogy most nagyon úgy néz ki hogy mégse cserélek, amire az E6750 kell, arra bőven-bőven megfelel, és ráadásul még stabil is.
majd március-április környékén visszatérek a vásárlásra
addig meg ha esetleg sikerül egy jobbfajta lapot szerezni, akkor kihúzom a szemét is ennek
booz : első lépésben iktasd ki az asszonyt a gép környezetéből. aztán imádkozz hogy helyreálljon a rend.
na most nézem hogy neked is elszállt a 8400
na mostmár csak azért se veszek 
mod : meg azért majd szólj hogy merre dobálod, jó lesz az nekem, úgyis akarok a kád mellé is egy gépet, hogy ott is ONLINE legyek

Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest