- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grof-Zero
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
nem erre értettem. A jelenség : 2 es bios ami alapban volt a lapon azzal dobálta a gép azokat az eredméyneket amivel mögötted vagyok a listán a memória írás olvasás meg ilyenekben. Ja és az ócska geil ultra memo 46ns időzítést hozott. Ezután nekibuzdulva hátha lesz ez még jobb is felpakoltam a 4es 5ös 6os biost. Gépet tuningba ugrattam, az hagyján hogy ugyan azt a sebességet nem tudtam beállítani ami előtte a 2es biossal ment nem sokkal rosszabra de azért sikerült belőni, a ram olvasás írás kb 1000 pontal lett kevesebb az everestbe , a másolás kb maradt ugyan annyi, az időzités nem akart 50ns alá menni. Na ezek után kérdezem én mi a fene van ? Az uj bios egy kalap kaka ? VAgy nem értem, nem jobbnak kellene lennie ? esetleg? Most azon gondolkozom felrakom a régi biost ha lehet, bár utána néztem ugy néz ki dos alól vissza lehet pakolni, hátha megint lesznek szép eredmények azuj 6850es procival és hátha egy két eredménybe még a ramodat is megverem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest