- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #4936 üzenetére
Köszönöm, akkor a router topikban megkérdezem, melyik a igényeimnek megfelelő. Az összefoglalóban a bőség zavara áll fenn.
-
Bagira01
veterán
válasz
Gubek-Einste #4932 üzenetére
Azt is próbáltam.
-
Bagira01
veterán
válasz
Gubek-Einste #4930 üzenetére
Alapvetően mielőtt meg lett változtatva akkor nem volt rajta semmi, kèt üres mezővel be lehetett lèpni. Összes kombinációt kipróbáltam amit a kereső kidobott cisco modemekre.
-
Bagira01
veterán
válasz
Gubek-Einste #4928 üzenetére
10 mp reset gomb míg összes led fel nem villan.
-
festina10
tag
válasz
Gubek-Einste #4921 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz
Elég kezdő vagyok ebben.
Közben sikerült többszöri hard resettel megoldani, úgy tünik nem a ciscoval volt a gondKöszi a segítséget
-
festina10
tag
válasz
Gubek-Einste #4919 üzenetére
pl.a NAS kezelőjében nem látja a telepithető alkalmazásokat.
Firmware frissitést sem tudok kezdeményezni, mert azt írja nem elérhető a server.
és ha NAS-t nem az otthoni hálozatról akarom elérni, hanem mondjuk mobilnetről akkor nem tudom.Ezért gondoltam, hogy a Cisco modem/router blokkolhatja.
-
festina10
tag
válasz
Gubek-Einste #4891 üzenetére
Délután és este néztem. Tegnap este óta van ez a 150mbites netünk.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4887 üzenetére
Igen, próbáltam Windows Phone-al, Android-al és Notebook-al is. Minden esetben megszakadt. Volt, hogy azonnal, volt, hogy pár perc után. A router kezdőlapján a channel értékek - osak.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4881 üzenetére
Köszi! Bocs nem tudtam van topicja
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4878 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4876 üzenetére
Köszönöm!
Azt hogyan kell? 100%-osan hülye vagyok hozzá.Megtennéd, hogy leírod lépésről lépésre?
-
olivera88
veterán
válasz
Gubek-Einste #4870 üzenetére
Értem. Köszi. Nem reseteltem végül, a szerelők kijöttek és ők javították meg. Koax kábel csere után volt hajlandó működni csak.
-
olivera88
veterán
válasz
Gubek-Einste #4868 üzenetére
Megoldódott mire írtál.
Ha modemet resetelem akkor újra kell állítani szolgáltatónak?
Valami baja lett mire hazaértem melóból, pedig bekapcsolva se volt.
Nem akar csatlakozni a hálózatra, elalszik az összes lámpa, csak power világit, aztán próbálja újra. -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4865 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Most tudtam meg, hogy a programot más néven fejlesztik tovább, ezért nem találtam frissítést hozzá. Megpróbálom a legfrissebb verzióval, meglátom, mire jutok. (De ez csak a hét második felében jön majd össze.)
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4863 üzenetére
Azt nem merem megtenni. Szerinted semmit nem kell a modemen állítani? Mert akkor csakis a CIS lehet!
-
Magnat
veterán
válasz
Gubek-Einste #4857 üzenetére
Dióhéjban: egy cég használja a UPC-s netet, az a cég, ahol én vagyok a buherátor, beköltözött ugyanabba az ingatlanba és mostantól közösen használják a netet, plusz a fileszerver is közös lesz. (Ez nem az én döntésem volt.) Én szerettem volna egy NAT nélküli routolt alhálózatot csinálni, de plusz egy routert már nem akarok erre (amire a bridge menne) elhasználni, plusz a másik cég IT-sét sincs már kedvem masszírozni, h intézze el a bridgelést a upc-nél ... Mindegy, a smb belülről kifelé megy naton (szóval a fileszerver elérhető lesz) és legalább nem kell a routeren tűzfalat konfigolni, h ne lásson be a másik cég az alhálómba, mert a nat elintézi.
-
Magnat
veterán
válasz
Gubek-Einste #4855 üzenetére
Sajna az nem járható út (nem technikai okból), akkor marad a dupla NAT, köszi.
-
Gabes13
tag
válasz
Gubek-Einste #4832 üzenetére
Köszönom a választ!
-
Rascal39
újonc
válasz
Gubek-Einste #4828 üzenetére
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Gubek-Einste #4825 üzenetére
Pedig az első utam ide vezetett,de köszönöm szépen!
-
hzx0
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4822 üzenetére
Tonline. Mobil Aosp böngészvel be tudok lépni. Ha nem bizgálom elötte mobil Chrome vagy operával. Mobilt cseréltem 5ös droidon Aosp használtam eddig, de 8as droidra már nem lehet feltenni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4817 üzenetére
De ha jól tudom akkor azt is lehet Bridge módba tetetni!?
-
TheProb
veterán
válasz
Gubek-Einste #4809 üzenetére
Azt gondolom csak a főbérlő fog tudni, mivel nála van az előfizu és feltételezem a t-offline honlapján kell bejelenteni.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Gubek-Einste #4804 üzenetére
Sajna szerintem akkora else érhető nálunk
-
kalozhun100
őstag
válasz
Gubek-Einste #4802 üzenetére
Nekem 30as netem van xd
-
gabee97
tag
válasz
Gubek-Einste #4795 üzenetére
Kábelen,de Wifin is észrevehető néha.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4790 üzenetére
Köszi szépen!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4788 üzenetére
Köszi szépen! Egy kicsit megzavart a PSK, de közben rákerestem, és rájöttem, hogy az csak a másik neve.
Régi eszköz alatt mit értesz? Van egy kb. 5 éves tablet (Asus ME173X) a láthatáron. Elboldogul a WPA2-vel? -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4786 üzenetére
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4783 üzenetére
1000000000 köszönet a segítségért és a türelmedért!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4781 üzenetére
Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Csak még valami... Megnéztem a Wireless/Wireless Security menüpontot, de ott "password" nincs. Esetleg ez a "Pre-Shared Key" volna a jelszó? Csak simán átírom, és kész?
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4778 üzenetére
A Wi-Fi jelszavát a Setup/Quick setup menüben találom? Nézegetem már egy ideje, de mást nem találtam.
És nevet hogyan lehet megadni a jelszó mellett? Most azt nem kér, elég neki a jelszó.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4778 üzenetére
Köszi szépen a választ!
(Ne haragudj a nyakatekert megfogalmazás miatt, de az ide vonatkozó szókincsem és szakmai ismeretem kb. nulla.) Úgy értem, hogy ha kikapcsolom a Wi-Fi-t, akkor ugye nem lehet a tudtomon kívül úgy visszakapcsolni, ha az illető nincs a modemhez kábellel kapcsolódó számítógép előtt, illetve a lépcsőházban található Telekomos "doboz" megbuherálásával vagy bármi más módon. Azaz egy általam kikapcsolt Wi-Fi-hez egy trükkös ember képes-e kapcsolódni bármilyen ügyeskedésnek köszönhetően?
A csatlakozott eszközök csak annyi ideig láthatóak a listán, amíg csatlakozva vannak vagy valami naplóban alaposan megnézhetem?
-
interfész
tag
válasz
Gubek-Einste #4774 üzenetére
írtam hogy Én állítom be a fix ip-t (statikus ip) a routerben. 62.x.x.x et. publikus ip.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Gubek-Einste #4770 üzenetére
Lehet ilyen kérni a Telekomtól?
Ügyfélszolgálaton személyesen vagy telefonon is lehet ilyet intézni? -
pvt.peter
őstag
válasz
Gubek-Einste #4768 üzenetére
Nincs, kizárólag net van.
Úgy tűnik, hogy sosem fog kiderülni, hogy miért van zárva, vagy miért mondja zártnak... -
lesaux
veterán
válasz
Gubek-Einste #4759 üzenetére
Telekom.
(Rosszat sejtek) -
bertalanp99
újonc
válasz
Gubek-Einste #4728 üzenetére
Egy switch-em éppen van is! Végülis jó ötlet, csak először szereznem kéne még kábeleket...
Egyébként pedig köszönöm szépen a segítséget!
-
bertalanp99
újonc
válasz
Gubek-Einste #4726 üzenetére
A repeater-en van LAN port, miért nem AP módban használod akkor nem lenne a repeater mód miatt link sebesség feleződés?
Arra gondolsz, hogy miért nem kötöm be fizikálisan a repeater-t a router-be egy UTP kábellel és használom úgy AP-ként? Mindössze azért, mert a következőképpen van kialakítva a dolog:
Ugyebár kintről jön a koax be a lenti helyiségbe, a Cisco router-be. Ott van a TV is. Ebből a router-ből mennek kábelek az emeleti szobákba; az enyémbe speciel úgy, hogy vissza van vezetve a koax mentén, ki, majd kívül, a házfal mentén fel, és végül az ablak keretén keresztül a szobába, onnan pedig a PC-be. Gondolom arra gondolsz, hogy miért nem a repeater-be van vezetve: csak azért, mert a repeater a szoba másik felén van és nem is biztos, hogy elérne odáig a jelenlegi kábel. Illetve nem tudom, hogy ebben az esetben a PC hogyan lenne bekötve? Akkor már inkább egy másik router-t kéne itt fenn installálni és az lenne részben WiFi ismétlésre alkalmas, részben pedig közvetetten, azon keresztül csatlakoztathatnám a PC-t. Nem? -
bertalanp99
újonc
válasz
Gubek-Einste #4724 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ha jól értem, akkor az az optimális, ha minél közelebb van a nullához az erősség?
T-Home-os vagyok. A repeater típusa: TL-WA850RE
Annak kezelőfelületén ezt látom:De ettől függetlenül van rajta internetelérés.
A fő router (Cisco) a földszinten van. Onnan kábellel érkezik az internet például ide, az emeleti szobába. Tehát a PC-men, amiről most írok, nem is WiFi-t használok, mégis néha problémázik. Egyébként pedig szinte minden eszköz a szintén ebben a szobában található repeater-re van csatlakoztatva. Tehát a repeater-t és a Cisco-t egy emelet választja el egymástól. Családi ház, így téglából vannak a falak.
Még egy hálózatról tudok, ami azonos csatornán van a router-rel és a repeater-rel. Szóval nagyon nem tudok interferáló hálózatokról a szomszédoknál.
Eddig egy Wifi Tool nevű alkalmazást használtam, ez is megfelel? (kép
Végül pedig sem az SSID, sem a jelszó nem tartalmaz mást, csak az angol abc betűit, kicsit és nagyot egyaránt, illetve számokat. Illetve bocsánat, a repeater neve tartalmaz egy "_" jelet!
-
válasz
Gubek-Einste #4720 üzenetére
Köszönöm.
A laptopban 10/100as az adapter és b/g/n a wifi modul.
Jelenleg wifin 50mbit jön ki az epc-ből pedig "elvileg" specifikáció szinten az epc képes lenne kitólni a 120mbit/s-et és ezt a laptopomnak is le kellene tudnia kezelni.Milyen beállításokat kellene módosítanam az epcben? Fix csatorna választás?
-
válasz
Gubek-Einste #4715 üzenetére
Koszi a választ es ki lehet kapcsolni?
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4711 üzenetére
Ha jól emlékszem, 3-4 éves.
stopperos:
Köszönöm, az is meglehet, hogy ez történt.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4708 üzenetére
Milyen tünetei vannak, ha a modem kimúlni készül? (Természetesen egy Cisco EPC3925-ről van szó.)
Azért kérdezem, mert az nemrég kínomban reseteltem, és csak sokára (20-30 perc) lett net és IP-TV, közben az analóg tévé ment rendesen. Elképzelhető, hogy ez már a közelgő vég jele azzal együtt, hogy nem akart beengedni? Persze az mástól is lehet. Az erre vonatkozó kérdéseim még állnak. -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4708 üzenetére
Köszi szépen!
Valami mást is megenged, csak már nem emlékszem, hogy mi volt az. Szeretnék resetelés nélkül bejutni a modembe, de kezd elszállni a remény.Íme a dolog háttere:
Sajnos a jelszóval és névvel, amire emlékszem, nem enged be. Hónapokkal ezelőtt megváltoztattam, mert az egyik ismerős félig viccesen célzott rá, hogy mekkora poén volna, ha a távolból megpiszkálhatná a modemet. Ezért eltökéltem, hogy megváltoztatom a nevet és a jelszót, de csak az egyiket engedte, és már nem emlékszem, melyik volt az és melyik maradt a régi. Ráadásul nem is engedélyezett mindenféle karaktert, talán a csillagot vagy a szóközt, de már arra sem emlékszem. A lényeg, hogy vagy nem korrigáltam megfelelően a papíron ezeket a változásokat vagy sikerült neki, így most nem tudok belépni. Szeretnék resetelés nélkül boldogulni, mert korábban nagyon megszenvedtem azzal, hogy átengedje az egyik programot.
Ezért kérdeztem azt a 2 dolgot, hátha rájöhetek.
Ha valahogy bejutott, hogyan gátolhatom meg legközelebb? Megbizonyosodhatom róla valahogyan, hogy ez történt-e vagy én hibáztam?Szerk.:
Azóta volt egy csomagváltás is a T-nél, "nagyobb" internet van, bővebb IP-TV. Nem tudom, a váltás valahogy bezavarhat-e. (Nem hinném.) -
válasz
Gubek-Einste #4697 üzenetére
mármint betelefonálok 1412-re nekik és átrakják? Nincs IPTV.
Régebben, úgy 3-4 éve küzdöttem velük ezzel, akkor nem voltak hajlandóak áttenni, de működött a hekk. -
válasz
Gubek-Einste #4685 üzenetére
Static ipn van a router és nincs beállítva WAN connection + lásd alább.
-
válasz
Gubek-Einste #4683 üzenetére
Igen, de nem oszt ipt.
Hát másba nem igazán tehetem, van gateway, BGP, RIP2, OLSR és szimpla router mód dd-wrt-ben. DHCP forwarderként funkcionál.
-
válasz
Gubek-Einste #4681 üzenetére
-
kovaccss
tag
válasz
Gubek-Einste #4670 üzenetére
Amott a 78841-re kéne még válasz.
-
togvau
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4666 üzenetére
tökmindegy min van, ugyan az. Az auto pedig a helyi viszonyoknak megfelelően állítja be a legkevésbé zavart csatornára.
-
togvau
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4663 üzenetére
Nincsenek is beállítások kb ebben a modemben. N only, automata csatornaválasztás (általában 6-os), WPA2 AES titkosítás.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4658 üzenetére
Leírom a problémám okát hátha tanulságos.
Ma reggel hívott a szerelő,mondtam már megjavult. De kértem rakja bridge módba.Mondta azért ki se kell jönnie megcsinálja. Újraindítottam a modemet. Megint nem volt net.
Visszajött és nézegette ,mondta ilyet nem látott. Megint rossz volt az ip.
Nézegette ,majd jött egy ötlettel. 2 kábel ami az Asus routerből megy vissza meg van toldva.
Az egyik toldó kontakthibás és azt csinálta kommunikációs problémát.
Nekem tanulságos történet volt. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4654 üzenetére
attól félek ,hogy mivel nem látom a router-t ,igy a recovery felület se fog bejönni a reset után
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4651 üzenetére
Nem nagyon
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4649 üzenetére
Úgy gondolod ,hogy a lan kábel a pc-ből a router-be? Úgy nem.
Wifi-n elérem a routert. a 192.168.1.1-en.Lan-on is itt kellene?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4647 üzenetére
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4645 üzenetére
Minden led jól világít.
Közben elértem az ügyfélszolgálatot,kértem állítsák vissza bridge-ből hátha a másik router lett hibás.
Megtörtént ,de vezetéken akkor sem volt net. Wifi-n igen.
Kérte a srác nézzem meg milyen ip címet kapott a gép. Valami teljesen mást ,mint amit kellene. A Számítógépen ,nincs fix ip beállítva. Mondta Win 10-nél vannak problémák az Ipv6 miatt. mondta ,hogy an és letiltottam.
Eredmény ugyanaz.Akkor remélhetem a Cisco ment galyra és azért nem értem el a saját routeremet !??
Kérdezte ragaszkodok-e a bridge módhoz ,hogy olyan eszközt kapjak,montam hallottam ,hogy az Ipv6-al máshol is vannak gondok.
-
sEtuke
tag
válasz
Gubek-Einste #4642 üzenetére
Úristen. Totál szégyellem magam,ilyeneket benézni... Ha lenne,most visszaadnám a nem létező diplomám
-
sEtuke
tag
válasz
Gubek-Einste #4639 üzenetére
Bocsi. Pontosan: Archer C7
-
sEtuke
tag
válasz
Gubek-Einste #4636 üzenetére
Köszi a választ. A Linksys: AC1750. Sajna van IPTV-m. Probálkozom!
-
válasz
Gubek-Einste #4630 üzenetére
A Telekom DNS ipv6 címek:
2001:4c48:1::1
2001:4c48:2::1 -
Reinkz
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4628 üzenetére
igen azt látom de kié az 3? mind a 3 a telefoné?
józan ésszel 1db-ot várnék. -
turorudi
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4607 üzenetére
Beraktam a Cisco mögé egy sima routert, ahogy az ügyfélszolga mondta: wan portot a lan portba. Semmi dmz és egyéb bűvészkedés, simán működik.
-
pethYeti
addikt
válasz
Gubek-Einste #4611 üzenetére
Igen. Próbáltam még Google DNS-t is, de az se használt. Még erőt veszek magamon és adok neki még egy resetet.
-
pethYeti
addikt
válasz
Gubek-Einste #4609 üzenetére
Igen csak ékezet nélküli betűk és számők vannak benne. Channels Standard 8.
Telekomos.
De megvan vagy 5 éve a router, eddig nem volt ilyen baja.
-
bertalanp99
újonc
válasz
Gubek-Einste #4603 üzenetére
Köszönöm a választ, sokat segített! Próbálom előre assign-olni az IP-ket a MAC címekhez, de például már a mobiltelenfomnál (Samsung Galaxy S6) nem működik a dolog, mivel valamiért már eleve Pre-Assigned IP-vel mutatja a router konfigurációs felülete. Amit nem értek, mert a telefon nincs statikus IP-re állítva. Nem tudom eltávolítani sem, mert azt mondja, hogy ennek az eszköznek nem lehet dinamikus IP-je. Ennek mi lehet az oka?
Szándékosan szeretnék olyan IP címet megadni, ami egyéni, hogy mindig eszembe jusson. -
stigma
addikt
válasz
Gubek-Einste #4602 üzenetére
Köszi, a napokban kipróbálom mindenképp.
-
abcde22
tag
válasz
Gubek-Einste #4595 üzenetére
Már nincs szolgáltatás az eszközön. Fájlmegosztásra, AP-nak és switch-nek használnám.
-
abcde22
tag
válasz
Gubek-Einste #4576 üzenetére
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4590 üzenetére
Újra indítottam minden eszközt,megpróbáltam előhozni a hibát,egyenlőre nem jelentkezett.Ha "csak" ennyi volt akkor is köszönöm a segítséged!
Ha mégis előjönne,ide írjak vagy az előbbiekben említett fórumba?ui:ez a beállítás miért oldhatta meg a gondokat?
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4588 üzenetére
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4586 üzenetére
Teljesen el akartam hagyni a ciscot amennyire lehet,ezért van a tp-ben az iptv..Eddig minden jó volt,tehát csak mióta megvan a pi azóta ilyen a helyzet.
Dinamikus a kiosztás,ha tabletről,telefonról etc-van szó csak a számítógépek,laptop kaptak fixet.Én úgy tudtam ez a legjobb.
Nem vagyok szaki,elég sokáig tartott mire össze tudtam lőni őket így.Hol kéne a ciscoban matatni,hogy megvalósítsam amit javasoltál?Huh most látom csak,hogy nem is ide akartam posztolni,hanem az otthoni hálózat és internet megosztás topikba(elnézést).Szerencsémre te mindkettőben ott vagy
-
Essejó
veterán
válasz
Gubek-Einste #4578 üzenetére
Tényleg? Akkor ez még is mi a franc:
Egy Lézer printer adott esetben, eléggé ügyfél eszköz amit kiválasztottam.De mint írtam a 1422 - Szuper szerviz szerint is kivitelezhető, kijönnek lehet feltöltenek valamit az ominózus USB porton keresztül a HGW-re és voilá máris megy a hálózati nyomtatás, csak ez a kijövetel fizetős, viszont ha mégsem sikerül megoldaniuk akkor nem kell fizetnem.
Nos egyelőre a NAS-on keresztül nekem már megy és a többi gépre is majd felküzdöm, ingyen.Csak egyszerűen nevetséges, hogy ott van a HGW-n egy USB3-as port ami pont ilyesmire való, de a szolgáltató letiltja, és csak külön díjazás ellenében oldaná fel.
Kíváncsi lennék egy jogvégzett hozzáértő véleményére. -
weather88
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4567 üzenetére
Nekem a telefonba a szervizesek azt mondták hogy ha csak a wifivel van gond akkor elvileg nincs csere,bevizsgálják a dolgot meg ilyenek ez a menet...
De nem nagy összeg egy router.
A linkeket megnézem...
Ennek a bridged módnak meg utána járok mert nincs iptv-m
Köszönöm a választ -
bupemko
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4563 üzenetére
Nekem is voltak wifi gondok is az EPC-vel. Amibol igazán elegem lett az az, hogy pár nap után már DHCP se ment normálisan. Második kiszállásra kaptam ezt az AC-s Sagemcom-ot, az szépen megy azóta is.
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4559 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint tényleg a router lesz a szűk keresztmetszet?..., mert amit mértem, az kb 30mbit wifin..
Saját eszköznek mit javasolsz? pl ilyesmi?: tp-link ac750
vagy várjam meg, hogy a t kicserélja? (ha akarja....)
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4559 üzenetére
Es milyen az eszkoz? Valami ertelmesebb darab?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4556 üzenetére
sikerült belépni. Köszönöm! legalább ki tudtam kapcsolni a wifit-t.ha már ugysem volt rajta net.
Már csak a routernek kell megérkeznie!Azért nem vártam addig ,mert idegesített ,hogy nem megy a transmission,és több órát azzal szórakoztam. Mondjuk jó lett volna kideríteni ,miért nem.
Köszi a segítséget még egyszer. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4554 üzenetére
Marmint ugy gondolom,hogy vezetek csatlakoztatott eszkozok kapnak netet a modemrol.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4549 üzenetére
Megnéztem ott elvileg nyitva vannak a portok. Mégsem megy se a le ,se a feltöltés.
Nincs ip tv-m. Telefonon ez elintézhető?
Hibabejelentőt kellene hívni? -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4547 üzenetére
transmission-ban? Dehogy: portested:http error 0
o response
Hogy lehet bridee módba rakatni? Egyszerű már elintézni a T-vel?
Van előnye ,mintha csak Dmz-be tenném? -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4544 üzenetére
Nas-on a transmission ,most már le se tölt.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4541 üzenetére
Megcsináltam ,de nem jó így sem.
Beállítottam a 9091 es transmission port-ot
És a transmission bejövő 51413 as portot is. Nem jövök rá mi a baj. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4539 üzenetére
Már a dobozában van. Nem megy a 2.4 ghz-es port.
Elvileg Dhcp-nél meg tudtam csinálni. most ott azt irja az eddigi aktiv helyett,hogy reserved.
A port forwardnál lehet valami nem jó ,mert a port próbánál No response van.
Az eternal internal-nál is ugyanazt a portcímet kell beírni? tehát ugyanazt 4 helyre? -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Gubek-Einste #4517 üzenetére
Köszönöm, sokat segítettél.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Gubek-Einste #4515 üzenetére
1-masfel nap...
-
zodes
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4504 üzenetére
Tudom. de mivel könnyedén visszalehet alakítani így nem izgat.
Már meg is rendeltem Kínából a vezetéket a csatlakozóval és az antennát.
Nem egy linket akartál beszúrni? Szerintem nem sikerült.
Feljebb is teszem, mert a TV hátamögé szerelek egy alaplapot és oda fogom felszerelni.
Nem látszik, csak az antenna fog kikandikálni. -
applause
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4507 üzenetére
Csatorna fix 6-os. Kb. 5m-re 2 válaszfal. SSID angol betűi, jelsző betű+szám. Vevő andridos tablet.
-
LuzZzer
tag
válasz
Gubek-Einste #4501 üzenetére
Van IPTVm a routeren van bypass is, de egy subnet állítással tudnám használni egy hálóként. Megvan oldva csak nem tetszik
-
LuzZzer
tag
válasz
Gubek-Einste #4499 üzenetére
Itt nem ez a kérdés, hanem hogy nem tudok
Amúgy azért hogy a routert ne switchként tudjam bekötni.
-
LuzZzer
tag
válasz
Gubek-Einste #4497 üzenetére
-
Poloska2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4481 üzenetére
Telekom. Fritzboxrol akarok dolgozni a Cisco csak bridgenek kene. 1000 Telefon a Telekomnal nem rakjak bridgebe.
-
moklys1
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4433 üzenetére
köszönöm
Igen van IPTV előfizetésem. -
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #4433 üzenetére
Üdv!
Ez biztos? Nekem két éve pont az volt a problémám, hogy a T-nél, bár nem volt IPTV nem voltak hajlandók a brdge módot biztosítani. Bejelentést tettem a felügyeletnél, mire kijött egy szerelő és egy óráig sikertelenül próbálta a dupla NAT mögül a magyar VOIP szolgáltatómat elérni. Amikor végre behozott egy modemet két perc múlva megvolt a kapcsolat. Ennek ellenére le kellett mondanom a szolgáltatást, továbbra sem voltak hajlandók a bridge módot vagy egy sima modemet biztosítani.
Most UPC netem van, ahol simán be tudtam állítani a bridge módot.
Palkova -
moklys1
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4431 üzenetére
Szia. Bocsánat a késői válaszért, de nem voltam itthon.
Telekomos;
TP-LINK TL-WR1043ND;
A Cisco nem kellene átrakni modem módba szerinted? -
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4428 üzenetére
Szia, Macbook Air a típus, wifi: AirPort 802.11ac Wi-Fi,kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal.
Az SSID csak angol ABC betűi.
Wifi csatorna: 2
saját drivert használok. (Van más is?)
A tablet, Mobilok simán mennek gond nélkül...
Köszi a segítséget. (ha kell szívesen csatolok router beállításokat is!) -
stigma
addikt
válasz
Gubek-Einste #4420 üzenetére
EP3925--ös modem+routerbe kábelen ezeket az értékeket produkálja:
Itt mint látható hasonlóak a pingek (~12ms), és kb ilyeneket szokott dobálni minden 10dik mérésnél, hogy (1174ms,2100ms,1800ms).
Erre valakinek valami ötlete?
Amit az EP3925-ös routeren beül állítottam az alábbi
- Wifi-t bekapcsoltam + titkosítás
- routernek a google-s DNS címet magadtam(8.8.8.8,8.8.4.4)
- Pár portot átengedek a ami szükséges(torrent + FTP)Valakinek valami ötlete?
Esetleg próbálkozzak inkább olyannal is, hogy EP3529 és Trendnet routert nem Bridge módba kötöm össze, hanem WAN porton keresztül, DHCP-t bekapcsolom és és mondjuk a fix eszközök MAC címét a trendnet routerben állítok be?
-
stigma
addikt
válasz
Gubek-Einste #4418 üzenetére
Kábelen vagyok sajnos.
A Cisco router LAN portjából jön a kábel a Trendner routerm LAn portjába, Trendnet van Bridbe módban, DHCP kikap a Trendnet routerben, Cisco-ban bekapcsolva van.
Eez az eredmények kábelen mértek, Trednet LAN portjába van bedugva az asztali gépem amiről készítetem a ping-hez szükséges screnshopt-ot.
Simán a Cisco routerbe még nem dugtam bele, holnap kipróbálom majd.Pinge-t hagyom de mint látod van úgy hogy más laptopok melyek a Cisco-ra vannak csatlakozva netet vesztenek és nem jön be az oldal, mintha kapcsolat szakadna pár másodperc erejéig.
-
Canela88
újonc
válasz
Gubek-Einste #4400 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor így fogunk tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest