- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
Nekem is ez a fent nevezett Cisco csoda modemem van. Úgy nagy általánosságban nincs is gondom vele, inkább a szolgáltatóra "T" kezdek irtó pipa lenni.
Az hogy átlag két hetente eldobta a WiFi-t, még nem volt akkora probléma, hogy zaklassam őket érte, de a két hete volt szélvihar után el kezdett a net szakadozni. Megy egy darabig rendben majd egy szakadás az IP Tv is megtorpan egy pillanatra majd megy tovább. Normál netezés közben ha nem megy a Tv akkor csak abból venni észre, hogy ha épp nyitnák egy új oldalt és az egybe esik időben a szakadással akkor rá kell frissítenem. Szóval hiba bejelentés. Első körben Modem csere, ettől a WiFi megjavult de a szakadozás maradt. Második kőrben hálózat analizátorral jöttek. Az eredmény: Jó a jelszint, de tényleg szakadozik a net ez a szerelő a telefonján egy appon keresztül látta. Ez volt szerdán, mondta jelzi a központnak hogy ott bent vagy az erősítőnél lehet a hiba (beázott?) Nos azóta időnként szólnak, hogy kész, mi meg hogy továbbra is szakadozik.
Ami igazából érdekelne, hogy létezik valami olyan program mint a szerelő appja, ami a monitoron mutatja a szakadásokat az adatkapcsolatban? Illetve kit kéne keresni a T-nél, hogy végre megoldódjon két hét után az elvileg 72 órájuk van rendbe tenni a hibát. -
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #4581 üzenetére
Nos a két linkelt fénykép is a gyári leírás pdf-ből származik. E szerint annak az usb portnak működnie kellene.
És igen beszéltem telefonon a szuper szervizzel akikhez átkapcsoltak, és a csávó megnézte a hgw leírását és a nyomtatóm típusa alapján rákeresett és szerinte annak működnie kell hálózati nyomtatóként a HGW usb portján keresztül, de ehhez az kell hogy kijöjjenek és beállítsanak rajta valamit. De mint mondta nincs kockázatom mert ők siker garanciásak, ergo ha mégsem tudják megoldani akkor nem kell fizetnem semmit.
Na mind1 majd jövőre ha lesz egy kis Zsém akkor lehet rápróbálkozok és megírom ide ha mégis megoldható. -
Essejó
veterán
válasz
Gubek-Einste #4578 üzenetére
Tényleg? Akkor ez még is mi a franc:
Egy Lézer printer adott esetben, eléggé ügyfél eszköz amit kiválasztottam.De mint írtam a 1422 - Szuper szerviz szerint is kivitelezhető, kijönnek lehet feltöltenek valamit az ominózus USB porton keresztül a HGW-re és voilá máris megy a hálózati nyomtatás, csak ez a kijövetel fizetős, viszont ha mégsem sikerül megoldaniuk akkor nem kell fizetnem.
Nos egyelőre a NAS-on keresztül nekem már megy és a többi gépre is majd felküzdöm, ingyen.Csak egyszerűen nevetséges, hogy ott van a HGW-n egy USB3-as port ami pont ilyesmire való, de a szolgáltató letiltja, és csak külön díjazás ellenében oldaná fel.
Kíváncsi lennék egy jogvégzett hozzáértő véleményére. -
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #4577 üzenetére
Az én gépemről már tudok is nyomtatni a NAS-on keresztül, már csak a hálózat többi gépe ellenkezik.
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #4573 üzenetére
Ez ügyben felhívtam a 1412-t, mondjuk ők gyorsan átkapcsoltak a Szuper szervizhez (1422)
Szerintük nem zárja ki semmi, hogy a nyomtató ha képes hálózati üzemmódra akkor működjön az USB-ről, de ki kéne jönniük és persze pénzért.Bár ha nem sikerül megoldaniuk akkor nem kell fizetni érte semmit.
Per pillanat ott tartok, hogy a NAS-ra dugva tudok nyomtatni, már csak a hálózat többi gépéről kell ugyanazt megoldanom. -
Essejó
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
A Cisco EPC3925 hátulján levő USB portra köthető nyomtató?
Ha igen akkor mint Hálózati nyomtató fog működni? -
Essejó
veterán
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült megszabadulni az ADSL-től és kábelesek lettünk, hoztak is egy Cisco EPC3925-öt.
Mindenhol azt olvasom a neten, hogy jár hozzá egy CD-is. Nos ennek a dobozában ilyen nem volt.
Kell az nekem valamire vagy elég a böngészőn keresztül elérhető konfig a 192.168.0.1-en?
Egyenlőre minden tökéletes, főleg az ADSL-hez képest, pedig anno 25 éve mekkora királyság volt az adsl a betárcsázós modem után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest