- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
muranyig #4562 üzenetére
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót.
A wifi-t sok minden befolyásolja így egyértelműen nem lehet semmit sem ilyen egyszerűen kijelenteni.
Ha nincsen egyértelmű hiba a mostani HGW-vel a cserére kicsi az esély, wifi-re nincsen garancia. -
-
-
-
válasz
muranyig #3548 üzenetére
Az RSSI mutatja, hogy az adott hálózat mennyire "erősen" vehető.
A wifi csatornák egymásba lógnak így nincsen teljesen tiszta csatorna vagy is attól, hogy olyat állítasz be amelyiken egyetlen másik sincsen, még nem jelenti, hogy nincs zavaró tényező azon, wifi csatornák eloszlása. -
-
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
muranyig #3522 üzenetére
Nekem nincs semmilyen védelem beállítva, az xboxtól kezdve laptopok, tabletek, telefonok csatlakoznak a wifire és semmi gondom. Kertvárosi övezet, a szomszéd nem lopja, mert messze van. Ha wep védelmet állítok be, akkor van olyan eszköz ami nem csatlakozik megfelelően.
-
Sasos
senior tag
válasz
muranyig #3522 üzenetére
Droidos készülékre töltsd le a Wifi analyzert. Szépen megmutatja milyen adások vannak az adott helyen az egyes csatornákon. Így belőhető, hogy a legkevésbé terhelt csatornát használd.
-
yossarian14
tag
válasz
muranyig #3517 üzenetére
Nekem pont ma csinálta ezt. A PC-n (ami kábellel csatlakozik a routerhez) felmentem a webes felületre (192.168.0.1) és ott a Wireless/Radio settings menüpont alatt a Wireless interface-t előbb disable-re állítottam, majd nyomtam egy Save settings-t, majd vissza Enable-re, megint egy Save settings és már teljesen jól is működött. Nálam is fix csatornán van.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
muranyig #3467 üzenetére
Ahogy leírtam úgy alapban mennie kell. DLNA Wifi stb....
A Tp-linken kell majd pl a Transmission-nak portot nyitnod.
A Nas távoli elérése ,meg gondolom Nas függő is. Nálam pl 2 kattintás és megcsinálja a Nas a Router beállításokat is. De abban a Nas-od megfelelő topicjában biztos találsz segítséget.
Amit én először csinálnék ,mivel össze vissza állítgattál mindent ,hogy mindkét eszközön egy resetet eszközölnék.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
muranyig #3464 üzenetére
Különben leírtam neked értelmesen tegnap kb 2x.
Azt eszedbe se volt kipróbálni.Nézd meg mi van a Ciscon a connected devices alatt ,milyen ip címet oszt ki a Tp-link-nek.
Azt írd be a DMZ-be és itt már több dolgod nincs is.Utána a Tp-Linken beállítod a port forwardokat és esetleg a Nas-nak fix Ip-t adsz.
Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged