- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Sziasztok,
3925 - Bridge mode-ban.
Mikrotik ilyeneket talál: 192.168.1.5 és 192.168.1.255, pingre válaszol... Ether1-en elérhetőek, azon pedig csak és kizárólag a modem lóg.
192.168.1.5 ftp port open, login dialog elő is jön, de default adatokkal nem enged be a getszije.192.168.1.255 meg csak icmp-re válaszol és annyi... Milyen jóságok lehetnek ezen a modemen?
-
válasz
Gubek-Einste #4936 üzenetére
Köszönöm, akkor a router topikban megkérdezem, melyik a igényeimnek megfelelő. Az összefoglalóban a bőség zavara áll fenn.
-
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Gubek-Einste #4932 üzenetére
Azt is próbáltam.
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Gubek-Einste #4930 üzenetére
Alapvetően mielőtt meg lett változtatva akkor nem volt rajta semmi, kèt üres mezővel be lehetett lèpni. Összes kombinációt kipróbáltam amit a kereső kidobott cisco modemekre.
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Gubek-Einste #4928 üzenetére
10 mp reset gomb míg összes led fel nem villan.
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Modemet többször is reseteltem, de nem állítja alaphelyzetbe a belépési jelszót. Mit lehet még megpróbálni? -
Kleroo
veterán
Sziasztok! Még mindig ez a csoda van nálam.... Most gyorsabb net csomagba kerültem. Anno-anno még 20megás mellé hozták ki ezt a csodát, de most már 150es a net, router csere viszont nem volt. kb 75-80mbitnél akad ki. Tökmindegy hogy este 7 vagy hajnali 3 van, tehát gondolom nem a gerinc hálózat nem bírja. Létezhet h itt a router "vége"
-
festina10
tag
válasz
Gubek-Einste #4921 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz
Elég kezdő vagyok ebben.
Közben sikerült többszöri hard resettel megoldani, úgy tünik nem a ciscoval volt a gondKöszi a segítséget
-
-
festina10
tag
válasz
Gubek-Einste #4919 üzenetére
pl.a NAS kezelőjében nem látja a telepithető alkalmazásokat.
Firmware frissitést sem tudok kezdeményezni, mert azt írja nem elérhető a server.
és ha NAS-t nem az otthoni hálozatról akarom elérni, hanem mondjuk mobilnetről akkor nem tudom.Ezért gondoltam, hogy a Cisco modem/router blokkolhatja.
-
-
festina10
tag
Sziasztok!
Ma probáltam beüzemeltetni egy Zyxel NAS326-ot, de a Cisco (t-home) router nem engedi fel a netre.
Mi kellene a Cisco routeren beállítanom?Előre is köszi.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #4916 üzenetére
Rendben köszi írtam oda is
-
Bocsi, de én nem szoktam ilyeneket elvállalni. Kérdezz rá esetleg az otthoni hálózatos topikban, hátha valaki érez affinitást rá.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #4914 üzenetére
Ő nekem ez magas.. Teamvieweren keresztül esetleg nem tudnád beállítani nekem?
-
Én úgy tudom ezt a hibát már javították, szóval nem.
Routert beköthetsz mögé, csak dupla NAT lesz, de végülis ez nem gátol semmiben. A CISCO-n letiltod a WiFi-t, majd rákötöd a saját routered. Arra ügyelj, hogy a LAN tartományuk nem lehet ugyanaz, tehát ha a T-s CISCO-t a 192.168.0.1 címen éred el, akkor a saját routered legyen mondjuk 192.168.1.1, vagy 192.168.2.1, stb. Ezután nézd meg milyen IP címet kapott a routered WAN portja a CISCO-tól, és azt az IP-t tedd be a CISCO DMZ-jébe, meg nem ártana a DHCP-ben is rögzíteni, hogy ezentúl mindig ugyanezt ossza ki a routernek.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #4912 üzenetére
van iptv.. Szóval akkor nem köthetek másik routert be?.. mert ennek az epc3925-nek a wifije 1 rakás hulladék..
ezért vettem tegnapi nap a fent nezevezett dlink routertEz sem megoldás akkor ? [link]
-
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy ilyen Cisco EPC3925 modemem telekomtól és vettem egy dlink D-Link DIR 842 routert, arra már rá jöttem hogy elvileg akkor fogja a routert használni ha bridge módba teszem elsőnek az epc3925 modemet, de hogyan ?
Valami operás buherálást olvastam de nem igazán értem.. -
igi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4909 üzenetére
Két éve balfácán módjára hagytam rábeszélni magam a Videotékára. Nagy baklövés volt, 22 hónap alatt kb. 3-4 filmet néztünk meg rajta. Hogy kivetessem a csomagból, elvileg ki kell várni hűségidő végét...
-
-
igi
aktív tag
Hali!
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat, ötleteket, infókat!
Jelenleg azt hiszem, 80 Mb/s-os csomagom van, a hűségidő márciusban jár le, addig csak kibírja családom az akadozást, én meg a zrikát
A most nálunk elérhető csomagok 150, 300 és 500 Mbitesek, majd kipuhatolom, hogy melyiktől kezdve cserélik a routert.üdv:igi
-
-
Üdv!
Az 5GHz-es router csak abban az esetben oldhatja meg a problémát, ha a klienseid is támogatják ezt a frekvenciát. Ellenben nem szabadna a 2.4GHz-nek sem leállnia csak azért, mert zsúfolt a környezet. Ettől lassulhat, esetleg egy-egy pillanatra meg is állhat a forgalom, de nem percekre, vagy akár újraindításig végleg. Szerintem az a CISCO már a végét járja, ezek mind sok éves darabok, elöregedtek, lehet nem bírja már árammal ellátni a WiFi részt, és olyankor az lehal. Mondjuk a vége így is ugyanaz, saját routert fog kelleni venned, úgy a CISCO-n akár ki is kapcsolható a WiFi, és talán stabilabb lesz.
-
igi
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Sok (kb. 30) lakásos társasházban lakom, ahol az egyetlen szolgáltató a T-Home.
Tőlük van egy Cisco EPC3925 routerem, amin jó ideje akadozik a wifi-s net elérés - óránként kb. 2-3 alkalommal megszakad. Ilyenkor semmivel (W10 notebook, Android-, iOS telefon) sem lehet elérni a netet.
Van, hogy néhány perc alatt magától helyreáll, de néha csak az újraindítás segít. Kábellel nem tapasztaltam gondot.
Bejelentettem ügyfélszolgálaton a hibát, de a szerelő ki sem jött. Telefonon beszéltünk, lepattintott azzal, hogy a Telekom a wifi-re nem vállal garanciát.
Illetve 2 tanácsot adott:
1. WiFi Analyzerrel keressek egy olyan csatornát, amely kevésbé foglalat - Ez megtörtént, sikerült találnom egyet, amit rajtam kívül senki sem használ, de nem segített a problémán.
2. A 2.4 GHz-en nagy tolongás, emiatt makkan meg a jelenlegi router. Vegyek egy 5 GHz-eset, az mindent megold...Mielőtt ez utóbbi lépést megtenném, még rákérdeznék, hogy van-e valami ötletetek a fentieken kívül, mert 4-5 évig gond és probléma nélkül ment a netezés a Cisco routerrel...
kösz:igi
-
tabela
tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen csodát adott a T, próbálok hát rajta VPN-t használni, kívülről akarok belépni az otthoni LAN-ba.
A Synology NAS-omra telepítettem a VPN Server-t, ami PPTP-n és OpenVPN-en is csatlakozik szépen kintről. Ha viszont L2TP/IPSec-el próbálkozom, akkor sehogy se akar csatlakozni. Az Administration/Reporting/View Log funkciót megnyitva ezt látom (többször egymás után):VPN Log
Last Occurence Description
Wed Nov 28 16:10:08 2018 Bad IKE packet received 91.82.81.150==>46.107.202.104 (origCookie=fc 8b 5a b0 ce 91 64 28 , respCookie=00 00 00 00 00 00 00 00 )
Wed Nov 28 16:10:08 2018 couldn't find configuration.
Wed Nov 28 16:10:08 2018 Address Mismatch Remote = 5b525196, Local = c0a80209A NAS által kért 3 UDP portot (1701, 500, 4500) forwardoltam. VPN Passthrough engedélyezve. Firewall Off nem segített. Nézegettem a VPN Tunnel beállításokat, de azok mintha kifelé menő VPN csatlakozás esetére vonatkoznának. Mindenesetre próbáltam ezt is beállítani, de a "Remote Secure Group" subnet és "Remote Secure Gateway" beállítás ez esetben elég értelmetlen. Cserébe viszont kötelező.
Van valakinek ötlete/tapasztalata e téren? Mit tegyek, hogy végre sikerüljön az L2TP/IPSec VPN csatlakozás?
tabela -
pvt.peter
őstag
válasz
Intruder2k5 #4900 üzenetére
Szia,
Köszönöm a részletes választ Intruder2k5
-
válasz
pvt.peter #4899 üzenetére
Szia!
Modemként akkor tudod használni, amennyiben le tudod cserélni rajta a firmware-t soros porton vagy JTAG-on, illetve az új szolgáltató be is regisztrálja a saját hálózatára. Szóval nagyjából esélytelen.
Routerként nem használható, mivel a WAN portja a koax port.
AP-ként sem lehet, mert folyamatosan csatlakozni próbál a DOCSIS hálózathoz, és ha ez meghatározott számú alkalommal nem sikerül neki, akkor újraindul, és és ismét elkezdni a csatlakozási kísérleteket, szóval ez így elég bosszantó lehet, ha x percenként elmegy a net.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Kicsit OFF: tudja vki, hogy mit érdemes kezdeni egy ilyen router modemmel ha korábban Telekomos hálózaton volt használva és már nincs szükség rá?
Teljes értékű modemként / routerként lehet ettől függetlenül használni, ha nincs rákötve T-s hálózatra? -
festina10
tag
válasz
Intruder2k5 #4897 üzenetére
rendben, köszi
-
válasz
festina10 #4896 üzenetére
Hát, mondjuk ha van DIGI, és az is LAN vagy optika, akkor azért az erős konkurencia a Telekomnak. Mindegy, próbálj meg egy hajnali mérést, aztán meglátod merre tovább. Mondom, jelenleg már van újabb ED3 HGW is a Telekom-nál, lehet érdemes lenne bepróbálkozni a cseréltetéssel egy hibabejelentés által, hátha a sokcsatornás új eszköz megoldja a problémát.
szerk.:
Azt hiszem SagemCom néven fut, és 24/8 csatornás, még ez a CISCO csak 8/4-es. -
festina10
tag
válasz
Intruder2k5 #4895 üzenetére
Budapest és panel lakás.
T-home és Digi van.
wifi 13 hálózatot lát, amiből 5 a név alapján biztos telekom. -
válasz
festina10 #4894 üzenetére
Sajnos előfordul, és Telekom esetén gyakrabban is hallani ilyen problémáról. Persze nem akarok általánosítani, meg nyilván ez területenként változik, de benne van a pakliban, számolni kell ezzel is. Hajnal 3 és 5 óra közt lenne ideális a mérés, akkor a legkisebb a forgalom. Amúgy milyen környezetben laksz? Falu, város, lakótelep, családi házas övezet? Van más valamire való szolgáltató is, vagy vélhetően szinte mindenki Telekomos a környéken?
-
festina10
tag
válasz
Intruder2k5 #4892 üzenetére
-
festina10
tag
válasz
Gubek-Einste #4891 üzenetére
Délután és este néztem. Tegnap este óta van ez a 150mbites netünk.
-
válasz
festina10 #4890 üzenetére
Szia!
Az elméleti maximális sebessége azt hiszem 440/110 Mbps körül alakul, de a UPC topikban 500-as netre kötve láttunk már 300 Mbps feletti mérést. Nálad vagy annyira terhelt a hálózat, hogy egyszerűen nincs több kapacitás, vagy más a probléma. Ha van kedved felkelni hajnali 3-4 óra körül és mérni egyet, akkor a kapacitás hiány kizárható vagy megerősíthető. Ha hajnalban jó - vagy legalábbis jobb - lesz a sebesség, akkor a terheltség a probléma, ez esetben meg lehetne próbálni kicseréltetni egy újabb típusra, azok már tudnak azt hiszem 24 letöltési csatornát, úgy azzal vélhetően megoldódna a probléma. Persze ehhez kell az is, hogy a CMTS-en is legyen aktív több letöltési csatorna, szóval elég összetett a kérdés, de nem reménytelen.
-
-
festina10
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Thome-tól egy ilyen Cisco-t kaptunk évekkel ezelőtt és 25mbites netünk volt. Most hosszabbítottunk és 150mbites net-re szerződtünk le.
Viszont kábelen "csak" 60mbit/s a maximum, wifin meg 35 mbit/s.
Szerintetek a router nem tud nagyobbat vagy a lakásba bejövő kábel lehet a probléma?Előre is köszi
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4887 üzenetére
Igen, próbáltam Windows Phone-al, Android-al és Notebook-al is. Minden esetben megszakadt. Volt, hogy azonnal, volt, hogy pár perc után. A router kezdőlapján a channel értékek - osak.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Telekomnál vagyok és pár napja azt csinálja ez a router, hogy ha wifin csatlakozok, akkor megszakad az internet és csak a routert lehet ujraindítani. Mi lehet a hiba? -
geogabcsi
tag
válasz
Intruder2k5 #4884 üzenetére
-
-
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Magán társaság internet szolgáltatóról van szó, és EPC3825 router. A gondom az, hogy a DynDNS rendszerint nem követi az IP címet publikus 178.238.xxx.xx és átáll 10.xxx.x.xxx IP címre. A router a DynDNS-t követi, belső IP címen és port számon elérhető a kamera rendszer, de távolról már nem, de ez miért van?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4881 üzenetére
Köszi! Bocs nem tudtam van topicja
-
Gsx-rr
veterán
Igaz nem Cisco, hanem Sagemcom, de hasonlo kerdesek voltak mar a temaban.
Digitalis kabeltevem volt. A szolgaltatoi eszkoz bridge modban van.
Ma jottek bekotni az iptv-t.
Bekototte a boxot ,ugy hogy a netet az Asus roteremrol kapta.
Netet kapott a box de nem volt tv adas.
Mondtam a szerelonek ,hogy lehet azert mert modemkent uzemel a Sagemcom.
Sok fogalma nem volt rola.
Atdugta a Sagemcomba az utp kabelt es lett tv adas.
Tehat most a 2 box a Sagemcomrol kap netet a tobbi eszkoz az Asus routerrol.
Jo ez igy vagy allittassam vissza bridge modbol es kossek mindent az Asus-ba? -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4878 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4876 üzenetére
Köszönöm!
Azt hogyan kell? 100%-osan hülye vagyok hozzá.Megtennéd, hogy leírod lépésről lépésre?
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hogyan kell leválasztani egy eszközt a wifiről?
Nem végleges megoldást keresek, csak olyat, amit bármikor visszacsinálhatok, de a készülék önállóan nem. Azért, mert a tablet érintője kimúlt, és még mindig a neten "garázdálkodik", amúgy sem szokott folyamatosan online lenni, csak szükség esetén. Most viszont a szokásos módon nem lehet kikapcsolni rajta a wifit. -
Lajtorja
aktív tag
Nem tudom volt-e már vagy esetleg egyedi eset:
UPC 120/10-es csomag + EPC3925, bridged módban használom a kezdetek óta, többnyire hiba nélkül. Pár hete a letöltési sebesség kb a harmadára csökkent, ha visszaállítom gyári beállításokra akkor újra 120Mbit/s, de ha bridged akkor maximum 30-40. Ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
olivera88
veterán
válasz
Gubek-Einste #4870 üzenetére
Értem. Köszi. Nem reseteltem végül, a szerelők kijöttek és ők javították meg. Koax kábel csere után volt hajlandó működni csak.
-
-
olivera88
veterán
válasz
Gubek-Einste #4868 üzenetére
Megoldódott mire írtál.
Ha modemet resetelem akkor újra kell állítani szolgáltatónak?
Valami baja lett mire hazaértem melóból, pedig bekapcsolva se volt.
Nem akar csatlakozni a hálózatra, elalszik az összes lámpa, csak power világit, aztán próbálja újra. -
-
olivera88
veterán
Mi ennek a modemnek a jelszava alapból? Szeretném bekapcsolni a WI-Fi -t rajta. De anélkül nem megy.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4865 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Most tudtam meg, hogy a programot más néven fejlesztik tovább, ezért nem találtam frissítést hozzá. Megpróbálom a legfrissebb verzióval, meglátom, mire jutok. (De ez csak a hét második felében jön majd össze.)
-
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4863 üzenetére
Azt nem merem megtenni. Szerinted semmit nem kell a modemen állítani? Mert akkor csakis a CIS lehet!
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
PC-ről szeretnék PS3 Media Serverrel streamelni egy WD TV Play-re. A lejátszó wifin csatlakozik a nethez, úgy néz ki, eddig a pontig minden rendben, mert frissíti az időjárásjelentést. A PC-n (W8.1, x64) CIS van, engedélyeztem a PS3 Media Servert, elvileg el tud jutni a modemig. (Természetesen Cisco EPC3925)
A probléma az, hogy a PS3 Media Server nem látja a lejátszót, így az sem őt. Arra gondoltam, hogy a modemen kell valamit beállítani, hogy működjön a dolog. Tudna valaki segíteni? Évekkel ezelőtt már használva volt így a rendszer, ezért most is mennie kellene, hacsak valamelyik Win frissítés nem tett keresztbe neki. Annyi változás történt még, hogy régen nem CIS volt a gépen.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4860 üzenetére
megtaláltam közben
- talán így a legegyszerűbb: http://192.168.0.1/FixedCPEIpAssignment.asp -
de nagyon köszönöm a gyors választui.: Érdekes hogy itt is az van mint Linksys: ha beírod a saját lefoglalt címed, nem látod a localhost-ot
Más hálózatban lévő gép gép (és ha "megnyitod", a "net / www") látja -
válasz
SimonJanos #4859 üzenetére
Szia!
MAC address-t nem kell / lehet lefoglalni, az hardveresen adott minden eszközben gyárilag. Amiről te beszélsz, az gondolom az IP cím kötése MAC address-hez, vagyis úgymond DHCP szerver által kiosztott fix IP cím. Nekem már jó régen nincs EPC3925-ös eszközöm, de ha jól rémlik, akkor a DHCP oldalon alul van erre valami gomb.
szerk.: Meg is van, ez lesz az. Pre-assigned DHCP IP Addresses
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Én valahogy MAC address lefoglalását (egy eszköz számára) nem találom :\
Ha valaki tudja kérem írja meg / privátban is!
Köszi! -
Magnat
veterán
válasz
Gubek-Einste #4857 üzenetére
Dióhéjban: egy cég használja a UPC-s netet, az a cég, ahol én vagyok a buherátor, beköltözött ugyanabba az ingatlanba és mostantól közösen használják a netet, plusz a fileszerver is közös lesz. (Ez nem az én döntésem volt.) Én szerettem volna egy NAT nélküli routolt alhálózatot csinálni, de plusz egy routert már nem akarok erre (amire a bridge menne) elhasználni, plusz a másik cég IT-sét sincs már kedvem masszírozni, h intézze el a bridgelést a upc-nél ... Mindegy, a smb belülről kifelé megy naton (szóval a fileszerver elérhető lesz) és legalább nem kell a routeren tűzfalat konfigolni, h ne lásson be a másik cég az alhálómba, mert a nat elintézi.
-
-
Magnat
veterán
válasz
Gubek-Einste #4855 üzenetére
Sajna az nem járható út (nem technikai okból), akkor marad a dupla NAT, köszi.
-
-
Magnat
veterán
Üdv,
Upc-s ilyen kütyüben jól gondolom, h nincs lehetőség static route szabályt beállítani?
-
-
LaySoft
tag
Amúgy azt is mondta az ügyfélszolgálat, meg a szerelő is, hogy fix ip-t csak a Cisco, meg a Hitron tud. Ez tényleg így van, vagy mellébeszélnek? Nem értem ez hogyan függhet a modemtől, hiszen mindenféleképpen a központ adja az ip-t. Gondolom én...
-
LaySoft
tag
válasz
Intruder2k5 #4850 üzenetére
Megnéztem nmap-al a 80-as portot, nyitott:
root@smadev:/# nmap -p 80 192.168.100.1
Starting Nmap 7.60 ( https://nmap.org ) at 2018-03-02 11:21 CET
Nmap scan report for 192.168.100.1
Host is up (0.0012s latency).
PORT STATE SERVICE
80/tcp open http
Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 13.54 secondsDe azonnal lezárja a kapcsolatot:
root@smadev:/# telnet 192.168.100.1 80
Trying 192.168.100.1...
Connected to 192.168.100.1.
Escape character is '^]'.
Connection closed by foreign host. -
-
LaySoft
tag
válasz
Intruder2k5 #4848 üzenetére
Igen, most újraindítottam, a helyzet változatlan. Ez egy céges előfizetés, fix IP-vel, hitron hulladék volt, de kértük, hogy cseréljék ki, végre megtették. Sajnos nem voltam itt, amikor csinálta a szerelő, nem tudom mit mókolt.
-
-
LaySoft
tag
UPC-nél mi a modem IP címe bridge módban? 192.168.100.1-et pingetni ugyan tudom, de böngészővel semmi sem jön be.
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4845 üzenetére
Koszi sracok a segitsegtek! Atmentem digihez, kiderult hogy telekom olyan xsomagba rakott be Ami Mar 3 Eve megszunt es emiatt volt valami gebasz a rendszerukben. Koszi megegyszer!!
-
-
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4842 üzenetére
-
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4840 üzenetére
Hali koszi a segitseg ezer hala! Meg esetleg annyit szeretne kerdezni hogy mitol van az hogy a savszepesseg Neha igy nez ki? Letoltesi sebesseg szinte semmi feltoltes az van na Meg a ping horribilis.torrentezes nincs egyaltalan, terheles is alig max 4 eszkoz szokott csatlakozni egyszerre, egyiken sem megy hatalmas terheles
Koszi megegyszer! -
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4838 üzenetére
Hopp lehet belenyultal egybol a dologba! Epp hogy megmozditottam AZ elosztot es Maris elment az egesz. Amugy 1 koax Jon be az megy ketto fele router, tv fele azthiszem. Szoval epp hogy hozzaertem ehhez az elosztohoz Maris elment a net. A label bekotes eleg ramatyul nez ki lehet az a gond?
-
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4836 üzenetére
-
válasz
sztomasso #4835 üzenetére
Azt hiszem a DOCSIS WAN menü alatt láthatod a jelszinteket, down és up irányba is. Azok milyenek? Érdemes lenne megnézni most is, illetve akkor is, amikor épp nincs net.
A képernyőről egyszerűbb "fotót" csinálni a Print Screen (Prt Sc) gombbal, majd pl. a Paint-ba beilleszteni CTRL+V gombokkal.
-
sztomasso
csendes tag
Na 1 oraig tartott mire visszajott a net.
-
sztomasso
csendes tag
Hali mindenki, nekem sajnos joideje az a problemam hogy egy pillanatrol altt nincs internet egesz sokaig Neha fel napig is. Sajna nem vagyok hozzaerto de Szet gugliztam Mar mindent de semmi megoldast nem talaltam. Lenyegeben azt sem tudom hol keressem a problemat, de Amit ankepen lattok lehet hogy a hibat rejti.
Sajna nem vagyok hozzaerto, ezert ha hulyesegeket beszelek akkor bocsi elore is
Udv,
Tomi -
Gabes13
tag
válasz
Gubek-Einste #4832 üzenetére
Köszönom a választ!
-
-
Gabes13
tag
Szevasztok! Teljesen amator vagyok a modem-router temaban, szoval ne nagyon csodalkozzatok a kerdesemen. Szoval en irorszagban elek es nekem is ez a cisco modem van(epc3925). Ahogy olvasgattam a topikot nalam is van olyan problema hogy 1 rakas szar a wifi jel, eldobja megszakad es csak az ujrainditas segit. Szoftver frissitessel orvosolnam ha segit rajt, de itt jon a problemam, nem tudom honnan szedjem le vagy van-e lehetoseg ezt valahonnan leszedni,ugy ertem mint egy telefon szoftvert. Valaki felrakja felhobe onnan letolteni. Esetleg ez regio fuggo?
-
-
Rascal39
újonc
válasz
Gubek-Einste #4828 üzenetére
-
-
Rascal39
újonc
Sziasztok!
Gondolom, a hasonló problémákra már ezer válasz volt, de én nem találtam egy olyat sem, amivel kezdhetnék valamit:
Cisco EP 3925 modem, Telekom IPTV előfizetés. Az IPTV beltéri elé tennék egy Netgear GS105e switchet, amivel a jelet tovább osztanám az IPTV-s beltéri és egy Samsung tv felé. Amint bedugom a kábelt a TV-be, az IPTV-s beltérin megszűnik a tv adás, csak a felvett adások, illetve az on demand anyagok elérhetőek. Megoldható ez vmi beállítással, vagy a modem és beltéri közé nincs értelme switch-et tenni?Előre is köszönöm!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Gubek-Einste #4825 üzenetére
Pedig az első utam ide vezetett,de köszönöm szépen!
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e,de ha valaki vágja a Cisco Packet Tracer nevezetű szimulációs programot,az tudna nekem feladatban segíteni,esetleg megoldani egy kis magyarázással?
Köszönöm előre is! -
hzx0
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4822 üzenetére
Tonline. Mobil Aosp böngészvel be tudok lépni. Ha nem bizgálom elötte mobil Chrome vagy operával. Mobilt cseréltem 5ös droidon Aosp használtam eddig, de 8as droidra már nem lehet feltenni.
-
-
hzx0
aktív tag
Ki tudná valaki próbálni hogy mobil Chrome be tud jelentkezni a router adminba? Eddig aosp böngészőt használtam. Simán belépett. Most a Chrome csak újra tölti a bejelentkezési oldalt. Több próbálkozás után az oldal nem elérhető. Ráadásként utána már pcröl sem érhető el a bejelentkezési oldal vagy 1 órán át. Helyi és távoli elérskor is ugyan az. Mobil operával sem megy.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4817 üzenetére
De ha jól tudom akkor azt is lehet Bridge módba tetetni!?
-
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Ez a modemem van bridge modban a Telekomnal. 50 es netem van, most tudnek emeltetni 100,200,500-ra.
Igazabol a 200 net boven eleg, de mondtak lehet cserelik az eszkozt.
Mekkora netet bir el a Cisco? Vagy csereltessem nyugodtan masikra? -
Batman2
őstag
válasz
Intruder2k5 #4814 üzenetére
Ok, köszi,
megpróbálom ezt is !Üdv.
-
-
Batman2
őstag
válasz
Intruder2k5 #4812 üzenetére
Köszönöm,
akkor efelől még kellene működnie.Üdv.
-
-
Batman2
őstag
Üdvözletem mindenkinek !
Nekem is ilyen egységem van.
Vettem egy IP kamerát és csatlakoztatni szerettem volna az egységhez vezetéken, hogy be tudjam üzemelni, de nem tudtam semmit sem vele kezdeni.
Amit észre vettem, hogy a vezetékes csatlakozást jelző LED nem a szokásos zöld fénnyel világít, hanem sárgával és rendszertelenül villog.
Hiába nézem az egység leírását, nem beszél seholsem sárga fényű jelzésről, így nem tudom, hogy mi a baj !Tud ebben segtíeni valaki ???
-
TheProb
veterán
válasz
Gubek-Einste #4809 üzenetére
Azt gondolom csak a főbérlő fog tudni, mivel nála van az előfizu és feltételezem a t-offline honlapján kell bejelenteni.
-
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nemrég költöztem albérletbe, ahol a T-Offline "szolgáltat" ezzel a csodálatos EPC3925 modem/routerrel.
Egyre több vele a bajom, pl.
-az oldalak sokszor baromi lassan töltődnek be (DNS-re már próbáltam a google féle és a T saját szervereit is, utóbbival talán gyorsabb).
-a PC bekapcsolása után van, hogy perceket kell legózzak, mire netet kap a gép.
-valamint pár napja új feature került bele, aminek ismertető jele, hogy reggelre teljesen elpusztul a wifi. SSID látszik, de csatlakozni nem lehet. Ma reggel figyeltem meg, hogy ilyenkor egy kellemes sípoló/nyekergő hangot is hallat a cumó. Ilyenkor a ki-bekapcs megoldja mind a wifis problémát, mind a sípolást is.Lehet ezzel valamit kezdeni vagy szóljak be, hogy cseréljék ki egy másik szarra?
-
csoszogi
tag
válasz
kalozhun100 #4805 üzenetére
nyáron váltottunk felfele a T-mobilnál, most kb 100/ valami és nem cseréltek modemet. Nyáron hűteni kell, mert a melegben megbolondul. Valaki kérdezte egyszer mire jó az USB, hát erre egy USB ventire..
-
csoszogi
tag
Sziasztok
A szülői felügyeletet próbálnám beéllítani, követve a:
(#2960) bcslaci válasza Sasos (#2959) üzenetére
1., Acess Restriction -> Basic Rules oldalon megalkotod a saját szabályaidat, Enable parential controll bepipál
2., Acess Restriction ->User Setup oldalon hozzáadsz egy új felhasználót és a Content Rule mezőben megadod a saját szabályodat (amit először megalkottál, itt legördülő menüből ki tudod választani)
3., Save settings és már működik isleírtakat. Ha ezt megcsinálom, akkor az van, hogy semmi weboldalra nem enged ki, mindenhol user nevet és passwordot kér, nem csak a listába beírt weboldalhoz. Holott én csak egy-két oldalt szeretnék blokkolni. Többféle verziót kipróbáltam, de vagy mindent, vagy semmit sem blokkolt.
Valaki tud segíteni?
üdv
-
kalozhun100
őstag
válasz
Gubek-Einste #4804 üzenetére
Sajna szerintem akkora else érhető nálunk
-
válasz
kalozhun100 #4803 üzenetére
Ha váltasz felfelé akkor biztosan cserélik de csak 250-es esetén, kisebbnél nem biztos.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Gubek-Einste #4802 üzenetére
Nekem 30as netem van xd
-
válasz
kalozhun100 #4801 üzenetére
Sagemcom F@st 3686AC-t adnak a 250-es net mellé.
-
kalozhun100
őstag
Telekom most milyenre cseréli ezeket az eszközöket? Mert már több mint 5 éve megvan, szerintem ideje lenne cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest