- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te tudod, de ha nekem lenne "felesleges" pár ezer forintom, akkor azt inkább egy saját routerbe invesztálnám, amin bizonyosan működik a nyomtatószerver. Kérdés például, hogy mi van olyankor, ha kijön a szuper szerviz, megcsinálja, kifizetsz érte x ezer forintot, majd pár hónap múlva behal a HGW, és kapsz egy másikat? Azon majd ingyen megcsinálják ezt újra? Nem hiszem... És ha esetleg olyat kapsz, ami nem is képes erre?
-
Nem értem milyen jogvégzett személy véleményére vagy kíváncsi, a szolgáltatóval internetszolgáltatásra kötöttél előfizetői szerződést, azonban nyomtatószerver, filemegosztás, stb., sem a fizetős, sem pedig ingyen kapott szolgáltatások közt nem szerepel. Ha jól sejtem az internetet szolgáltatja a CISCO HGW, innentől kezdve nincs több kérdés. A linkelt leírás a gyári pdf-ből származik, azonban te nem kereskedelmi forgalomból vetted a HGW-t, sőt, sehonnan sem vetted, az a szolgáltató tulajdona, a szolgáltató adta át neked, hogy azon keresztül az előfizetett szolgáltatásokat biztosítsa számodra.
Ez teljesül? Azt hiszem igen. Ennyi a jogi része, nem több. De ha gondolod, indíts egy próba pert, mondván nem működik a HGW USB portja.
És ami ugyan nem 100%, de a saját véleményem az, hogy a szuper szerviz sem tudna mit csinálni ezzel, azt ajánlgatják ha kell, ha nem, minden olyan kérdésre, ami eltér a szokványostól, és a válasz nincs feltüntetve az előttük lévő papíron. Ez így volt az IPTV melletti bridge móddal is, amiről tudjuk, hogy nem megoldható, mégis többeknek a szuper szervizt javasolták rá megoldásként.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged