Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
Azt hiszem kezdem érteni,
szóval az első az kb "olyan" mint 127.0.0.1 illetve nem de lokális lehet azért asszociáltam erre.
a 2. slaac-hez van köze, ezek szerint, és ha jól olvasom slaac-re azért van szükség hogy egyedi cím legyen.
3. meg a ténylges ipv6 cím ami kifelé is látszik legalábbis a whatsmyipaddress szerint.
-
Reinkz
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4628 üzenetére
igen azt látom de kié az 3? mind a 3 a telefoné?
józan ésszel 1db-ot várnék. -
Reinkz
senior tag
Ezt én is éreztem, az elején azt hittem a G4-el van baj,de bnőm telefonja is ezt csinálta a gépek meg jól működtek, szóval tudtam hogy modemmel van vmi.
Web lap betöltések 5mp szünettel kezdőztek konkrétan mobil netre váltottam néha annyira idegesített.Ha jól olvasom az android nem támogatja a DHCPv6 alapú cím kiosztást (wtf!?), viszont akkor most mit variáltak, a telefonok végül is ipv6 címet kaptak vagy sem?
ezt látom jelenleg ip alatt:
valaki feltud világosítani hogy ez a 4 cím mi? , az első nyilván a sima ipv4es amit router kiosztott de többi 3?
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
új előfizetés miatt, ilyen modemem lett, minden nagyon jó de van 2db vezetékes telefon és modem 2-es telefon portájba nincs vonal, csak az elsőbe megy, a 2. nem, van erre vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest