- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4878 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4876 üzenetére
Köszönöm!
Azt hogyan kell? 100%-osan hülye vagyok hozzá.Megtennéd, hogy leírod lépésről lépésre?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hogyan kell leválasztani egy eszközt a wifiről?
Nem végleges megoldást keresek, csak olyat, amit bármikor visszacsinálhatok, de a készülék önállóan nem. Azért, mert a tablet érintője kimúlt, és még mindig a neten "garázdálkodik", amúgy sem szokott folyamatosan online lenni, csak szükség esetén. Most viszont a szokásos módon nem lehet kikapcsolni rajta a wifit. -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4865 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Most tudtam meg, hogy a programot más néven fejlesztik tovább, ezért nem találtam frissítést hozzá. Megpróbálom a legfrissebb verzióval, meglátom, mire jutok. (De ez csak a hét második felében jön majd össze.)
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4863 üzenetére
Azt nem merem megtenni. Szerinted semmit nem kell a modemen állítani? Mert akkor csakis a CIS lehet!
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
PC-ről szeretnék PS3 Media Serverrel streamelni egy WD TV Play-re. A lejátszó wifin csatlakozik a nethez, úgy néz ki, eddig a pontig minden rendben, mert frissíti az időjárásjelentést. A PC-n (W8.1, x64) CIS van, engedélyeztem a PS3 Media Servert, elvileg el tud jutni a modemig. (Természetesen Cisco EPC3925)
A probléma az, hogy a PS3 Media Server nem látja a lejátszót, így az sem őt. Arra gondoltam, hogy a modemen kell valamit beállítani, hogy működjön a dolog. Tudna valaki segíteni? Évekkel ezelőtt már használva volt így a rendszer, ezért most is mennie kellene, hacsak valamelyik Win frissítés nem tett keresztbe neki. Annyi változás történt még, hogy régen nem CIS volt a gépen.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4790 üzenetére
Köszi szépen!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4788 üzenetére
Köszi szépen! Egy kicsit megzavart a PSK, de közben rákerestem, és rájöttem, hogy az csak a másik neve.
Régi eszköz alatt mit értesz? Van egy kb. 5 éves tablet (Asus ME173X) a láthatáron. Elboldogul a WPA2-vel? -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4786 üzenetére
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ha a MAC-szűrőben engedélyezem a mobilomat, akkor elvileg semmi más nem használhatja a wifit. Jól gondolom? Ha így van, az növeli a biztonságot is. A MAC-szám állandó vagy minden bekapcsoláskor újat kapok és állítgatni kell?
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4783 üzenetére
1000000000 köszönet a segítségért és a türelmedért!
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4781 üzenetére
Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Csak még valami... Megnéztem a Wireless/Wireless Security menüpontot, de ott "password" nincs. Esetleg ez a "Pre-Shared Key" volna a jelszó? Csak simán átírom, és kész?
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4778 üzenetére
A Wi-Fi jelszavát a Setup/Quick setup menüben találom? Nézegetem már egy ideje, de mást nem találtam.
És nevet hogyan lehet megadni a jelszó mellett? Most azt nem kér, elég neki a jelszó.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4778 üzenetére
Köszi szépen a választ!
(Ne haragudj a nyakatekert megfogalmazás miatt, de az ide vonatkozó szókincsem és szakmai ismeretem kb. nulla.) Úgy értem, hogy ha kikapcsolom a Wi-Fi-t, akkor ugye nem lehet a tudtomon kívül úgy visszakapcsolni, ha az illető nincs a modemhez kábellel kapcsolódó számítógép előtt, illetve a lépcsőházban található Telekomos "doboz" megbuherálásával vagy bármi más módon. Azaz egy általam kikapcsolt Wi-Fi-hez egy trükkös ember képes-e kapcsolódni bármilyen ügyeskedésnek köszönhetően?
A csatlakozott eszközök csak annyi ideig láthatóak a listán, amíg csatlakozva vannak vagy valami naplóban alaposan megnézhetem?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Úgy érzem, pácban vagyok. Egy "kedves" ismerős azzal poénkodott, hogy rákapcsolódik a Wi-Fi-mre. Azt szeretném tudni, miként védhetem ki az ilyesmit, illetve hogyan tudom ellenőrizni, hogy rá van-e kapcsolódva valaki. A modem Cisco epc3925. És egy pótkérdés: ha kikapcsolom a Wi-Fi-t, kívülről ugye nem lehet bekapcsolni?
(Bár ez nem a kedvenc megoldásom.)
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4711 üzenetére
Ha jól emlékszem, 3-4 éves.
stopperos:
Köszönöm, az is meglehet, hogy ez történt.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4708 üzenetére
Milyen tünetei vannak, ha a modem kimúlni készül? (Természetesen egy Cisco EPC3925-ről van szó.)
Azért kérdezem, mert az nemrég kínomban reseteltem, és csak sokára (20-30 perc) lett net és IP-TV, közben az analóg tévé ment rendesen. Elképzelhető, hogy ez már a közelgő vég jele azzal együtt, hogy nem akart beengedni? Persze az mástól is lehet. Az erre vonatkozó kérdéseim még állnak. -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4708 üzenetére
Köszi szépen!
Valami mást is megenged, csak már nem emlékszem, hogy mi volt az. Szeretnék resetelés nélkül bejutni a modembe, de kezd elszállni a remény.Íme a dolog háttere:
Sajnos a jelszóval és névvel, amire emlékszem, nem enged be. Hónapokkal ezelőtt megváltoztattam, mert az egyik ismerős félig viccesen célzott rá, hogy mekkora poén volna, ha a távolból megpiszkálhatná a modemet. Ezért eltökéltem, hogy megváltoztatom a nevet és a jelszót, de csak az egyiket engedte, és már nem emlékszem, melyik volt az és melyik maradt a régi. Ráadásul nem is engedélyezett mindenféle karaktert, talán a csillagot vagy a szóközt, de már arra sem emlékszem. A lényeg, hogy vagy nem korrigáltam megfelelően a papíron ezeket a változásokat vagy sikerült neki, így most nem tudok belépni. Szeretnék resetelés nélkül boldogulni, mert korábban nagyon megszenvedtem azzal, hogy átengedje az egyik programot.
Ezért kérdeztem azt a 2 dolgot, hátha rájöhetek.
Ha valahogy bejutott, hogyan gátolhatom meg legközelebb? Megbizonyosodhatom róla valahogyan, hogy ez történt-e vagy én hibáztam?Szerk.:
Azóta volt egy csomagváltás is a T-nél, "nagyobb" internet van, bővebb IP-TV. Nem tudom, a váltás valahogy bezavarhat-e. (Nem hinném.) -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Cisco EPC392 a nevet vagy a jelszót nem engedi megváltoztatni? És hogy milyen karakterek vannak tiltva?
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #3778 üzenetére
Szia!
Hurrrrrrráááá! A reset után teljesen oké! Már nem szürke az a beállítás, sőt, magától az enable-re állt. Köszi szépen a segítséget!
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #3780 üzenetére
Köszi!
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #3778 üzenetére
Szia!
Azt hittem, már reseteltem korábban, de most kiderült, hogy a szerelő másképp mondta. Őszerinte az a resetelés, ha a kikapcsológombbal kikapcsolom egy pillanatra, majd vissza. Erre most mögénéztem, és kiderült, hogy van rajta egy ilyen nevű gomb. Majd megcsinálom, csak most tévézik a család és lázadnának. (IP-tévénk van
)
Mi az a HGW?
WPS: Úgy emlékszem, az régen fekete volt és állítható, akkor sikerült használnom a wifit, amikor ott (is) engedélyeztem.
Kíváncsi vagyok, mi lesz egy normális resetelés vége! Remélem, tetszeni fog, amit látok!
Köszönöm! Majd beszámolok.
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #3776 üzenetére
Sajnos nem működik, a tab nem tudott rákapcsolódni, ezért néztem meg a modem beállításait. Akkor lepődtem meg, hogy az említett 3 helyből 1 helyen "disable"-en áll és szürke a beállítási lehetőség. A tab listájában ott volt, mert korábban használtam már a wifit, és ezért a nevére emlékezett, de jelet nem kapott tőle. Próbából töröltem, mert úgyse működött, gondoltam megpróbálom beállítani újra, de abszolút semmi. Valami olyat ír ki kereséskor a tablet, hogy nem észlel jelet. Más eszközöm nincs, amivel kipróbálhatnám, de hát láthatóan ki van kapcsolva (a 2. képen), nem hiszem, hogy bármivel működhetne így.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Kb. 1 éve vettem észre, hogy a wifi nem működik, de nem volt rá szükségem, közben el is felejtettem, most viszont nagyon kellene. A Quick Setupban engedélyezve van, a Wireless --> Radio Settings-ben szintén, de a Wireless --> WPS-ben ki van szürkülve, le van "tiltódva" (magától, nem én voltam az elkövető) és nem lehet visszakapcsolni. T-s vagyok, ha ez számít. Mit tehetnék? Van valakinek ötlete? Azelőtt nyáron rendszeresen használtam, semmi gond nem volt vele. Azt se tudom, mikor kapcsolta ki magát. Csak este leszek megint fórumközelben. (Késő este.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest