- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4563 üzenetére
Nekem is voltak wifi gondok is az EPC-vel. Amibol igazán elegem lett az az, hogy pár nap után már DHCP se ment normálisan. Második kiszállásra kaptam ezt az AC-s Sagemcom-ot, az szépen megy azóta is.
-
bupemko
senior tag
Na elegem lett az EPC3925 bukdácsolásából T-nél, kértem új modemet, Sagemcom-ot kaptam. Masszív darab, meg ebben már van 5GHz-es rádió is, ami AC-t is tud
Remélem stabilabb lesz, mint az EPC volt (az már szinte napi rendszerességgel kergült meg, először nem osztott IP címet DHCP-n, utána meg már net/IPTV se volt, mindig kellett újraindítani...).
-
bupemko
senior tag
Nekem is hasonló, de kicsit jobbak a dB értékek (45 közeli). Én azt vettem észre, hogy VoIP hívásoknál csak az egyik irányban dob el csomagokat, ezért van, hogy engem nem hallanak (én végig tisztán hallom a másik oldalt). Nagy vihar után áramszünet hatására volt, hogy nem volt probléma pár napig, utána mindig visszajött. Én átszoktam LTE/visszahívós VoIP-ra, T párszor volt kinn, próbálták javítani, de nem sikerült.
-
bupemko
senior tag
válasz
conexke #4414 üzenetére
Elég fapados az állítási lehetőség az én Telekomos egységemnél, de nem volt nehéz beállítani. Meg tudod adni a kezdő számot (én ezt módosítottam .10-ről .100-ra), meg hogy meddig ossza, én ezt levettem 50-re).
Statikus IP-ket én így 2-99-ig használok (.1-en van a kábelmodem/router), illetve .150-254-ig.Nekem most olyan bajom volt, hogy DHCP egyáltalán nem működött, aztán meg pár restart meg mókolás után már a switch portok se mentek, csak wifi-n tudtam csatlakozni.
Factory reset lett a megoldás, ez visszahozta a switch-et. Szerelő szerint kiszáradnak benne a kondik ha nem szellőzik megfelelően (fektetve van vagy zsúfolt helyen). Mostanában Telekom valami Surecom kábelmodemet ad cserébe, annyival talán jobb, hogy ez már nem csak 2,4-es wifi-t tud, hanem 5-öset is. Egyelőre nem kértem a cserét, factory r es visszahozta, azóta jól működik (kopp-kopp). Ha megint elkezd szórakozni, akkor kérek cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- TV antenna és jelerősítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest