- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
predakon #4719 üzenetére
Kábelen megy, nálam 240/20-at is vitte. CAT5E vagy jobb kábel kell, illetve gigabites hálókártya.
Wifi esetében a körülmények sokat számítanak. Ez az adapter csak 1x1:1 képességű vagyis gyakorlatban a 50 Mbps-nél nem igazán várható több tőle, legalább N300-as kellene, hogy több legyen. -
bozig
tag
válasz
predakon #1291 üzenetére
Elmesélem mi történt, felhívtam a T-t, hogy ez az újraindulás a problémám. Természetesen végig kellett futni a köröket, hogy reset-eltem-e, és hasonló kreténségek a kezelőtől, de aztán kérték a türelmemet, majd 24 óra múlva jött egy sms, hogy érzékelték a hibát, az ő általuk biztosított készülékben van, és megkezdték a hibaelhárítást. Újabb 24 óra elteltével kaptam egy újabb sms-t tőlük, miszerint a hibát ekkor és ekkor elhárították, csak éppen ugyanúgy újraindulgat ez a csoda berendezés.
-
Criton
veterán
válasz
predakon #1253 üzenetére
Tavaly a T-nél is ugyan ezt a 3925-öt kaptam, ott nem volt semmi bajom vele, de itt a UPC-nél kapott 3925 borzalmas. A setup alatt ha rámész, hogy Disable WiFi majd Save utána megint az van, hogy WiFi is enabled mikor egyébként meg ténylegesen ki van kapcsolva. Én azóta ha lehet nem használom, és külön egy saját Wifi routert tettem rá. Itt szerintem a upc-nek is kéne lépnie, mert anno a T lépett valamit, kapott is új fw és utána avval nem volt baj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest