Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
predakon
üzenetére
Kábelen megy, nálam 240/20-at is vitte. CAT5E vagy jobb kábel kell, illetve gigabites hálókártya.
Wifi esetében a körülmények sokat számítanak. Ez az adapter csak 1x1:1 képességű vagyis gyakorlatban a 50 Mbps-nél nem igazán várható több tőle, legalább N300-as kellene, hogy több legyen. -
bozig
tag
válasz
predakon
üzenetére
Elmesélem mi történt, felhívtam a T-t, hogy ez az újraindulás a problémám. Természetesen végig kellett futni a köröket, hogy reset-eltem-e, és hasonló kreténségek a kezelőtől, de aztán kérték a türelmemet, majd 24 óra múlva jött egy sms, hogy érzékelték a hibát, az ő általuk biztosított készülékben van, és megkezdték a hibaelhárítást. Újabb 24 óra elteltével kaptam egy újabb sms-t tőlük, miszerint a hibát ekkor és ekkor elhárították, csak éppen ugyanúgy újraindulgat ez a csoda berendezés.
-
Criton
veterán
válasz
predakon
üzenetére
Tavaly a T-nél is ugyan ezt a 3925-öt kaptam, ott nem volt semmi bajom vele, de itt a UPC-nél kapott 3925 borzalmas. A setup alatt ha rámész, hogy Disable WiFi majd Save utána megint az van, hogy WiFi is enabled mikor egyébként meg ténylegesen ki van kapcsolva. Én azóta ha lehet nem használom, és külön egy saját Wifi routert tettem rá. Itt szerintem a upc-nek is kéne lépnie, mert anno a T lépett valamit, kapott is új fw és utána avval nem volt baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Horgász topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Crypto Trade
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest