Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #4936 üzenetére
Köszönöm, akkor a router topikban megkérdezem, melyik a igényeimnek megfelelő. Az összefoglalóban a bőség zavara áll fenn.
-
válasz
stopperos #2801 üzenetére
Az már megvolt a Telekomos topikban: jelerősségek.
A közvetlen kötést meg tudom csinálni, csak bonyolult kicsit, mert valahogy oda kell vinnem az elosztó "elé" a routert. Egy próbát megér, az biztos. Illetve ajánlottak másik elosztót, azt is ha tudok veszek és cserélem.
-
-
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen "csoda" szerkezetem, a T-home-os iptv-kábelnet-telefon kombóhoz kaptam. A tv-t analógon használom, így csak a telefon és a net megy rajta. A problémám, hogy a webes böngészés akadozik. Ha bekapcsolom a gépet, skype egyből van, de a weboldalakat nem tudja betölteni, vagy csak karikázik, vagy kidobja,hogy az oldal nem elérhető. Viszont,ha várok 5-6 percet, megjavul. Rákeresve azt íja,hogy a DNS szerver nem válaszol, de ha megpingelem cmd-ből, ott meg jön válasz. Nem értem a dolgot. Van,hogy minden oldal szépen bejön,de van,hogy csak a fele, vagy nem jön be egyáltalán. A torrent is működik. Ami még érdekes,hogy ha bekapcsolom a torrentet, akkor is meghal a webes böngészés, de úgy,hogy épp semmi adatfogalom nincs a torrenten (tehát nem az van,hogy lefogja a sávszélt). Olyan, mintha ugyanazt a portort használná, amin a pl. firefox "kimegy". Kábelen van összekötve a gép és a Cisco. Wifin is ugyanez van, asszony nem tud az iPad-on rendesen netezni, mert olyan lassan tölti be az oldalakat, hogy mindig azt kérdezi,hogy "torrentezel"?
Van valami ötletetek? Felhivtam a T-t, kaptam sms-t,hogy érzékelték a hibát, felhivott a T-s krapi, ő már azt mondta, minden rendben, nálam a hiba... vagy kijön, leméri, de ha néla jó, fizessem ki a kiszállást, meg a mérést a T-nek...
-
Sziasztok!
Épp most szeretném én is beállítani a Cisco EPC3925 routerem, hogy ne legyen titkosítás, meg ilyenek, hanem csak mac adresst szűrjön. Igen ám, de a gépem és laptopom MAC-je 00-val kezdődik, ez oké. Viszont az iPhone-omé pedig 7C-el és kiírja a router, hogy "The MAC address cannot be the multicast address"... Próbaképp átírtam a 7C-t 00-ra, úgy meg elfogadná
Mit lehet tenni? Pont az iPhone miatt akarom így megoldani, iTunes kölönben nem akar wifi syncelni, mert mihelyt a telefon megjelenik benne, akármit csinálok, eltűnik onnan a telefon, mert elveszti a jelét.
Állítottam már végig wpa wpa2, és az encryptiont is végig TKIP, AES, vagy mindkettő, de akkor is ez a helyzet. Ha a titkosítást leveszem, és a jelszót is, akkor minden szép és jó. Viszont mac-et csak szűrnék, hisz így mindenki rá tud csatlakozni, aki akar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest