- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #4720 üzenetére
Köszönöm.
A laptopban 10/100as az adapter és b/g/n a wifi modul.
Jelenleg wifin 50mbit jön ki az epc-ből pedig "elvileg" specifikáció szinten az epc képes lenne kitólni a 120mbit/s-et és ezt a laptopomnak is le kellene tudnia kezelni.Milyen beállításokat kellene módosítanam az epcben? Fix csatorna választás?
-
Sziasztok,
A szakmai tanácsotokra lenne szükségem, adott a címben említett router ezt az eszközt a mai napig 20mbites nettel használtam. Ma váltottam 120/10re, wifin 50et mérek kábelen pedig max 90-et.
Az eszköz kitudja erőszakolni magából a 120mbit-et wifin?
Kábelem sem képes a 120ra?A wifi esetében próbálom azt is kiszűrni, hogy a laptopomban lévő wireless adapter e a gyenge láncszem.
Típusa: dell 1705 b/g/nköszönöm!
-
Na hát nálam is ugyan ez történt, ismét bejelentettem a hibát és kijött egy szerelő aki kicserélte a komplett dobozt.
Nem lehet mást tenni mert állandó loop-ba fut az eszköz és nem szűnik meg resettel sem (legalábbis nálam nem szűnt meg).
Szóval kitartás, jelentsd be a hibát. use the force -
Nem tudom, hogy mennyire simán cserélik. 1412 volt a process igen, a kiérkező szerelő mesélte hogy tudnak erről a bugról, csak akkor jelentkezik ha valaki átírja az SSID-t meg a jelszót.
Annyit mondott még hogy a műszakos kollégáknak tűnt fel először a sztori, a cisco azóta sem adott ki 2011nél frissebb firmwaret... ők meg szopnak ezzel a problémával. -
válasz
ufonauta #1251 üzenetére
Erről a szakadék fosról annyit, hogy ha én bármit módosítottam a wifi beállításoknál a dobozka soha véget nem érő restartba kezdett, cserélte a t az egészet egy másik sorozatszámú 3925-re aminél állítólag nem tapasztalták a hibát.
Probléma nem volt a csere óta de nem is variáltam semmit sem a beállításokkal, nem szakad a wifi sem.Tömören az a lényeg, hogy bugos a software és a cisco cseszik 2011-10. hónap óta bugfixet kiadni.
Mit tudsz vele csinálni? Kikapcsolod a wifit és csak modemként használod valamint visszarakod a routert. -
válasz
LorantTus #1248 üzenetére
Mégis mekkora hálózatról beszélsz? Én a cégünknél több 10 millió forintért adok el HP és Cisco eszközök egyaránt, mind a két megoldás nagyon jó.
A HP networking olcsóbb és nagyon nagy előnye a 3 éves következő munkanapi csere garancia, a cisco esetében a garancia eszköz függő de semmilyen esetben sem következő munkanapi a csere. Ilyen supportot csak smartnet vagy SMB SA garancia kiterjesztéssel lehet megnövelni (sőt csak vásárolt smartnet support esetében van lehetőség verzió számon belüli IOS frissítésre is pl.4.3.1,4.3.2 stb... egyéb esetben 4.0, 5.0 stb...).Az az igazság, hogy nem tudok olyat mondani ami miatt mindenképpen Cisco, ez már csak "hitvallás" kérdése.
Munkahelyi körülmények között viszont a D-lik, Zyxel, Huawei vonalat biztos hogy nem erőltetném... ha csak nem baromi kevés a lóvé de akkor meg tök mindegy az is amit eddig írtam.
Ha valóban komolyan a szándékaitok és segítségre van szükségetek írj privát üzenetet. -
Sziasztok! A tanacsotokat szeretnem kerni, mobilrol irok mert az internet nem mukodik.
Kb 4 napja aktivaltattam a korabbi iptv szolgaltatasom melle a t kabeles internetet is, mar az iptv bekotesnel kihoztak a cisco epc3925ot es nem is volt baja.
Az internet aktivalasa ota reggelre sosincs internet, a modem router elso 4 ledje villog majd az onlinet kovetoen ujraindul ez a szar....
Tegnap reggel bejelentettem a hibat es csinaltak is valamit mert megjavult, most reggel viszont ismet ugyan az a helyzet....a hibat ismet bejelentettem. Nem tudom mit csinalnak ejszaka de valamit nagyon szarul....
Talalkoztatok mar ilyen jelenseggel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest