- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
Sziasztok,
7 év után elbúcsúztam e nagyszerű készüléktől, mert hoztak egy Sagem dobozt. Szerintem érdemes kérni a cserét, mert a szerelő is azt mondta, hogy a Cisco már elavult; nálunk nem tudott stabil sebességet biztosítani, a Sagem pedig simán hozza a 120mbs-t. -
turorudi
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4607 üzenetére
Beraktam a Cisco mögé egy sima routert, ahogy az ügyfélszolga mondta: wan portot a lan portba. Semmi dmz és egyéb bűvészkedés, simán működik.
-
turorudi
aktív tag
50-ről 120-ra váltottam a T-nél, viszont ez a modemrouter ugye nem tud 120-t wifin. Raknám be a gyorsabb saját routert mögé, ehhez viszont a T nem ad bridge mode-ot. Ellenben azt mondja, hogy csak simán kössem a saját router wan portját a Cisco egyik lanjára, hagyjak mindent dhcp-n mindkét routerben és kész. Ez tényleg csak ennyi? Az új router még nincs itt, de fel akarok készülni, hogy ne őrüljek meg az első két percben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest