Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
válasz
Gubek-Einste #4670 üzenetére
Amott a 78841-re kéne még válasz.
-
kovaccss
tag
Hali. A Cisco EPC3925 mekkora letöltési sebességet tud 1 CAT 5E kábelen 1 PC-vel? Ilyenem van.
Ebben a topikban írtam hogy sehogysincs meg a 120 Mb-es sebesség, 70-90 között ingadozik, pedig már kicseréltem a CAT 5-ös kábelt 5E-re a Cisco és a PC között, és a faltól a Ciscoig CAT 6-os kábel megy, az IPTV STB-hoz is. Csak ezek vannak a rendszerben. Amíg 30 és 50 Mb-em volt, mindig megvoltak ezek a sebességek, amikor mértem.Most megmértem 3-szor a speedtest.nettel a pesti Telekom szerverrel, 85-87 Mb/s.
Most, éjjel 1:32-kor nem lehet leterhelt a környék, ilyenkor már alig netezik valaki.
Ha a modem, a lakáson belüli kábelek, és a PC-m is bírja a 120 Mb-et, akkor miért nincs meg ez a sebesség?
A szomszéd házban pár éve volt egy kb. 2 méteres szerver. Ez okozhat ilyet? Ez viszi el a sávszélességet a környéken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Microsoft Excel topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elite: Dangerous
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest