- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
válasz
Gubek-Einste #4832 üzenetére
Köszönom a választ!
-
Gabes13
tag
Szevasztok! Teljesen amator vagyok a modem-router temaban, szoval ne nagyon csodalkozzatok a kerdesemen. Szoval en irorszagban elek es nekem is ez a cisco modem van(epc3925). Ahogy olvasgattam a topikot nalam is van olyan problema hogy 1 rakas szar a wifi jel, eldobja megszakad es csak az ujrainditas segit. Szoftver frissitessel orvosolnam ha segit rajt, de itt jon a problemam, nem tudom honnan szedjem le vagy van-e lehetoseg ezt valahonnan leszedni,ugy ertem mint egy telefon szoftvert. Valaki felrakja felhobe onnan letolteni. Esetleg ez regio fuggo?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged