Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4590 üzenetére
Újra indítottam minden eszközt,megpróbáltam előhozni a hibát,egyenlőre nem jelentkezett.Ha "csak" ennyi volt akkor is köszönöm a segítséged!
Ha mégis előjönne,ide írjak vagy az előbbiekben említett fórumba?ui:ez a beállítás miért oldhatta meg a gondokat?
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4588 üzenetére
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4586 üzenetére
Teljesen el akartam hagyni a ciscot amennyire lehet,ezért van a tp-ben az iptv..Eddig minden jó volt,tehát csak mióta megvan a pi azóta ilyen a helyzet.
Dinamikus a kiosztás,ha tabletről,telefonról etc-van szó csak a számítógépek,laptop kaptak fixet.Én úgy tudtam ez a legjobb.
Nem vagyok szaki,elég sokáig tartott mire össze tudtam lőni őket így.Hol kéne a ciscoban matatni,hogy megvalósítsam amit javasoltál?Huh most látom csak,hogy nem is ide akartam posztolni,hanem az otthoni hálózat és internet megosztás topikba(elnézést).Szerencsémre te mindkettőben ott vagy
-
Armatura
tag
Sziasztok,segítséget kérnék,hogy mi lehet a gond.Eddig jól működő hálózatom teljesen rapszódikussá vált,mióta lett egy RPI 3 is beiktatva.A probléma,hogy nem látják egymást a gépek,de net mindegyiken van ekkor is.Minden gép fix Ip-n van,+egy no.ip hogy kívülről is elérjem.
Így néz ki jelenleg:
Telekomos Cisco EPC3925 ebből jön a net egy TP-Link TL-WDR4300 -ba.A kapcsolat Lan-Wan módon összekötve.Iptv is van,ez a Tp-s ruterből kap jelet.
Beállítások:
TP-Link wan -
Armatura
tag
válasz
Intruder2k5 #3395 üzenetére
-
Armatura
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám összehozni a wol-t,ezen a konfigon?
cisco 3925(t-s) -lan- D-link DI-524.-lan- pc
Már próbáltam csak a ciscoval,de 2 perc után nem működik.
Teljesen laikus vagyok a témában
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged