- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4559 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint tényleg a router lesz a szűk keresztmetszet?..., mert amit mértem, az kb 30mbit wifin..
Saját eszköznek mit javasolsz? pl ilyesmi?: tp-link ac750
vagy várjam meg, hogy a t kicserélja? (ha akarja....)
-
muranyig
tag
Cisco epc3925 routert lehet vhogy tunigolni, hogy a wifit a 120-as net közelébe tudja hozni? Vagy felejtős és be kell rakni mellé pl. egy ac-s routert? - IPTV-m van felvétel opcióval. (netán a Telekom rendelkezik ilyen eszközzel, ami a kedves üf.-nek oda is adna?)
Köszi az infókat. -
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4428 üzenetére
Szia, Macbook Air a típus, wifi: AirPort 802.11ac Wi-Fi,kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal.
Az SSID csak angol ABC betűi.
Wifi csatorna: 2
saját drivert használok. (Van más is?)
A tablet, Mobilok simán mennek gond nélkül...
Köszi a segítséget. (ha kell szívesen csatolok router beállításokat is!) -
muranyig
tag
Sziasztok,
Cisco EPC3925 routerem van (Telekom adta), minden rendesen ment vele, egészen addig, míg a laptomat le nem cseréltem egy újra. (Ugyanaz a típus, de új hw, gari stb...). Innentől kezdve, úgy, hogy a router beállításokat nem változtattam meg, néha (2perc, 5 perc...) ledob a wifiről. A laptopon kikapcsolom a wifit, és egyből be is kapcsolom, utána megint megy.... Ez nagyon idegesítő. Laptopot elvittem szervízbe, de azt mondták, hogy semmi baja....
Segítsetek, hogy szerintetek mi lehet a gond, mert konkrétan fogalmam sincs....
Köszi!!!! -
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4128 üzenetére
szia, a tv-m a dlna-t támogatja. a Beépített lg smartshare médialejátszóval. UHD-hez vmi spécit kéne beállítani? ...mert ugye a FHD simán megy így....
köszi -
muranyig
tag
Sziasztok. Van egy Lg 43uf680v uhd tv-m, és nasról (Synology ds213j) a beépített médialejátszója nem játsza le az uhd tartalmakat sem wifin, sem lanon. (Valami olyasmit ír ki, hogy ismeretlen fájlformátum, DE akkor miért játsza le ugyanazt a fájlt pendriveról hibátlanul?) Fhd-t lejátszik. Pendriveról lejátsza...
Tudtok segíteni, hogy mi lehet a megoldás? T- Cisco 3925 routerem van.Köszi előre is!
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #3549 üzenetére
Köszi!
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #3547 üzenetére
Köszi, az 1-es volt ahonnan indultunk az elején, akkor most megnézem 11-en. Az RSSI értékből látszik, hogy milyen erős? (csak kiváncsi vagyok
) Egyébként olyan csatorna nem játszik, ami nincs a listában? köszi!
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #3541 üzenetére
a 11 annak ellenére, hogy van 3db 11-es?
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #3530 üzenetére
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #3530 üzenetére
köszi, ránézek este, és csatolom.
-
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #3528 üzenetére
köszi, találtam 3db wifit is ami szintén az 1-est használja. átállítom pl 2-esre, olyan még nincs...
Ez szerintetek megoldja a dolgot?
-
muranyig
tag
Miért van az, hogy a jófajta Cisco 3925 (t-home), ad-hoc jelleggel egyszer csak nem szór WiFi-t? Azaz a WiFi-t használó eszközök nem tudnak rá fellépni, amíg a hátulján található bekapcsoló gombbal újra nem indítom?
Köszi a tippeket, mert ez így roppant idegesítő tud lenni. -
muranyig
tag
A T-home-os Cisco EPC3925 routerre cat5e kábellal narancssárgán villog azon a proton, ahol az IPTV van be dugva. Ezek szerint az IPTV 100M-n megy?
-
muranyig
tag
Eszembe volt kipróbálni, ki is próbáltam vagy másik 3 verzióval együtt, (hajnali 1-2-kor, és már azt sem tudtam mizu
) azért írtam ide, mert pont te mondtad, hogy van egy hivatalos Cisco fórum és ez a téma oda való. Nyilván az eredetei "igényemet" bemásoltam ide, hogy ha valaki ránéz, és megtenné, hogy válaszol is, este amikor hazaérek ki tudjam próbálni...már vagy 1 hete ezzel szenvedek, reméltem lesz 1 jó megoldás...
Ma este megtudom nézni amikor hazaérek, de mivel nem értek a témához annyira (ez gondolom látszik is a hozzászólásaimból, ezért kértem, hogy valaki aki vágja leírhatná részletesen mit hova írjak - így könnyebb lesz. -
muranyig
tag
Sziasztok, kéne egy kis help a szakiktól. T-home Cisco EPC3925 router volt idáig a központ, IPTV, nas (synology ds213j, gépek, wifi, stb, sok gondom volt vele (remélem legalábbis, hogy tényleg vele
: DLNA, port forwarding, általános sebesség, stb...)
Gyári resetet csináltam a cisco-n. Innentől nem tudom hogy fogjak hozzá, mert amit szeretnék az a következő:
1. Cisco lenne az alap, innen menne az IPTV, telefon.
2. Rákötném a TP-link 1043ND routeremet (ugye a tplink wan portjára?), és innen menne a wifi, rá lenne kötve a nas, a pc (kábelen), és az LG DLNA képes házimozi szintén kábelen.
3. Mit állítsak be a két routeren, hogy minden jól menjen: pl: DLNA lejátszás a házimozin, IPAD, Iphone, MAC (WIFI szinkronizálás, stb), NAS-t elérni kívülről/belülről egyaránt, torrentek a nason...
Ennél kicsit elveszve érzem magam, na jó nagyon
Azt szeretném, hogy minden jól, stabilan működjön!
Köszi a segítségeket előre is!(napok óta ezzel küzdök, olvastam fórumokat, stb, ha esetleg valaki leírna mit hova állítsak be azt nagyon megköszönném
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest