Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
Palkova
üzenetére
Távolról át tudják kapcsolni bridged módba. Csak eszméletlen küzdés, mert 10-ből, ha 1 ügyfélszolgálatos tudja, akkor sokat mondok. Nekem is volt vele küzdelem rendesen, mire a végén egy értelmes technikai munkatársat kifogtam (Ő se tudta, de addig erőszakoskodtam, míg elment a "feletteséhez" megkérdezni.), és megoldotta. Nem egyszerű, de kivitelezhető.
Ja.... és nem szabad hagyni, hogy eszközcserét akarjanak hozzá, mert nem minden Telekomos HGW-t lehet bridged módba rakatni, de ezt pont igen.

-
válasz
Palkova
üzenetére
Ha fent van az adott eszköz a szolgáltató whitelist-jén akkor az előfizetői user/pass párossal be lehet regisztrálni az eszközt, pont emiatt van a linkelt oldal. Pl akik postán kapták meg az ED2.0 -> ED3.0 csere miatt a HGW azok így tudták élesíteni a kapott eszközöket.
-
SteveL
aktív tag
válasz
Palkova
üzenetére
Köszönöm a tippet, de most nem szánnék ennyit rá az albérletben. Végülis van valamennyi jelerősség mindenütt, csak pont az a sarok, ahol használni szoktam a tabletem, elég gyengécske, néha el is dobódik (de azért van valami). Ezért gondoltam, hogy valahogy megkerülném a meglévő routerrel azt a három falat, ami a problémát okozza.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Autós topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest