- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
kalozhun100 #4805 üzenetére
nyáron váltottunk felfele a T-mobilnál, most kb 100/ valami és nem cseréltek modemet. Nyáron hűteni kell, mert a melegben megbolondul. Valaki kérdezte egyszer mire jó az USB, hát erre egy USB ventire..
-
válasz
kalozhun100 #4803 üzenetére
Ha váltasz felfelé akkor biztosan cserélik de csak 250-es esetén, kisebbnél nem biztos.
-
válasz
kalozhun100 #4801 üzenetére
Sagemcom F@st 3686AC-t adnak a 250-es net mellé.
-
válasz
kalozhun100 #4739 üzenetére
Majd azért nézd meg, hogy tényleg jó lett-e
-
válasz
kalozhun100 #4334 üzenetére
ezek rendben vannak.
-
kobraCode
csendes tag
válasz
kalozhun100 #4259 üzenetére
Ezt a hibát szintén megerősítem.
T-home, délután óta nem megy se a Face, se Ncore torrent kilens, se TeamViewer. A több oldalt behozza. -
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #4259 üzenetére
Valami komolyabb országos gond lehet, T hálózatával minden felől lehet panaszt olvasni ma délután óta.
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #4257 üzenetére
Igen, annyi hogy az 50-51 kicsit magas.
-
válasz
kalozhun100 #3854 üzenetére
router ajánlós téma itt; link, de az rt-n12 d1 vagy a tl-wr841n(d) fér bele újonnan adott keretbe, amik ajánlottak.
-
válasz
kalozhun100 #3816 üzenetére
Ez semmiképpen sem jelent jót, bár nem vagyok elektronikai szaki, de valamely alkatrész fáradásának a jele, ami ettől már csak rosszabb lesz, az biztos. Ha nagyon zavaró, akkor jelentsd be hibára, és kicserélik.
-
válasz
kalozhun100 #3640 üzenetére
Ez szerintem nem eszközhiba, jelentsd be a szolgáltatónak, had tudjanak róla minél előbb! De lehet ha telefonálsz, már fogja is mondani az automata, hogy hiba van adott körzetben, dolgoznak rajta, stb...
-
válasz
kalozhun100 #3638 üzenetére
Valami miatt nem tud az eszköz csatornákra kapni, ha van tévé előfizetésed akkor az megy?
-
Alteran-IT
őstag
válasz
kalozhun100 #3623 üzenetére
Rámértél az adapterre, főleg hogy folyamatosan hozza azt a feszt és áramerősséget ami kell neki? Amúgy sajnos az se "gyári", az adaptereket másik cégtől rendelik hozzá, de végül is ilyen alapon nevezhetjük gyárinak.
A firmware az eleve pocsék, legalább is amit művelnek vele, de ennek ellenére stabil a modem, tehát nem hinném, hogy az lenne a hibás, max ha a memória nem sérült amin a szoftver van.
A beállításokat meg ha nem változtattad meg és úgy lett hirtelen rossz, akkor nem hinném, hogy a beállítások okoznák ezt. Esetleg egy reset-et megpróbálhatsz rajta, viszont akkor lehet, hogy egyes funkciók eltűnnek (már ha megvannak), mint amiket itt említettünk és akkor nem is valószínű, hogy megoldódik a probléma.
Másik adapterrel is meg kellene próbálni, biztos ami biztos, ha úgy se jó, akkor szólni kell a szolgáltatónak, mert vagy a modem, vagy a hálózat hibás arra felé, minden esetre ők látják hogy újraindul, hiszen mindig le kell kérni a CMTS-től a konfigurációs fájlt és el kell végezni a regisztrációt, az pedig feljegyzésre kerül.geogabcsi: Mindjárt lemérem neked egy ilyen router 2 LAN portja közötti sebességet.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
kalozhun100 #3616 üzenetére
Én is tápegységre gondoltam, főleg hogy egyes szolgáltatók nem is adják meg hozzá a normális 15V 1.5A-os adaptert, csak egy 1 A-ost, így ha az kicsit is instabil lesz, akkor produkálhat ilyet.
A cserével kapcsolatban pedig, hogy ha a szolgáltató nem cseréli be, akkor neten lehet pár száz forintért rendelni, persze használtan, bár valahol újonnan is láttam, mikor múltkor kerestem.Amúgy az is lehet, hogy karbantartás van, vagy csatornákat visznek be a hálózatba, vagy pedig szórakozik valaki a modemmel és folyton újraindítja a webes felületről, vagy egy parancsot küld neki és úgy. Érdemes lenne utánanézni.
-
válasz
kalozhun100 #3616 üzenetére
Szia!
Ennek a típusnak is jellemzően a tápegysége szokott elfáradni, lehet nálad is ennek az első jelei tapasztalhatók. Nem tudom Telekom-nál hogy működik ez, de UPC-nél kézbe lehet fogni a tápegységet, bevinni a legközelebbi ügyfélszolgálatra, és kicserélik. Ha gondolod kérdezz rá a T-nél...
-
stopperos
senior tag
válasz
kalozhun100 #3510 üzenetére
1500 -on van nekem.
-
válasz
kalozhun100 #3506 üzenetére
Ha uTorrent-et használsz akkor ÍGY.
-
stopperos
senior tag
válasz
kalozhun100 #3057 üzenetére
Közben úgy tűnik megoldódott.
Amúgy arra gondoltam, hogy távoli asztal, ssh vagy vpn kapcolatot akar kiépíteni. De ezek nem kellettek.
-
válasz
kalozhun100 #3051 üzenetére
Pontosan milyen beállítások érdektelenének?
-
XaraX
addikt
válasz
kalozhun100 #3031 üzenetére
-
válasz
kalozhun100 #3028 üzenetére
Lefelé a régi, felfelé az újabb.
-
válasz
kalozhun100 #3028 üzenetére
Igen, nem véletlenül volt benne a tap, most túl erős a jel, ha kicsit lehűl még az időjárás, akkor tovább fog erősödni, és gerjedni fog! Valahogyan csak vissza kellene azt tenni!
-
Sasos
senior tag
válasz
kalozhun100 #3019 üzenetére
Nálam az emeletet szórja (hiba nélkül), a földszinten már esély sincs a vételre, de ezt eddig egyetlen router sem tudta megoldani, pedig volt már 1-2 üzemben. Mondjuk eddig csak Linksyseket használtam, de még az extra (nem a gyári) külső antenna sem segített. (a dupla vasbeton födém elnyel mindent).
-
fPApi
őstag
válasz
Attól függ, mire akarod használni. Szerintem ha nincs beállítva másik router és csak egy szintre kell, akkor azért megfelelő.
-
törölt tag
válasz
Gyenge. Thomsont nem ismerem. TP-Link egyértelműen erősebb.
-
wmati
addikt
válasz
Szerintem biztos nem erősebb egy külső antennás routernél.
-
Sonja
nagyúr
válasz
kalozhun100 #2902 üzenetére
Ezeket az adatokat hogy lehet előcsalni a Cisco-ból?
Kíváncsi lennék az értékekre.
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2928 üzenetére
Ha állítva van és úgy is és nem megoldható pl egy ventilátor akkor kuka a eszköz.
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2904 üzenetére
Lehet hirtelen jelszint ingás, modem hiba vagy hálózati hiba.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Miért van az, hogy a 30Mbites netem egyszer gondol egyet és alig megy 5 Mbittel, amikor 20Mbit a garantált, és csak akko rhajlandó újra 30Mbit körüli értékkel menni, ha ki-be kapcsolom vagy resetelem a hgw-t. Amúgy nekem csak az internet megy a dobozról( értem itt, hogy nincs tv+telefon mellette). Miért csinálhatja ezt?
-
válasz
Megfelelőek az értékek.
-
club1
veterán
válasz
kalozhun100 #2869 üzenetére
Persze. Előfordulhat olyan wifi üzemmód, amit egyes wlan eszközök nem bírnak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kalozhun100 #2166 üzenetére
föntebb írtam kettőt is, ami nekem tökéletesen teszi a dolgát.
-
válasz
kalozhun100 #2166 üzenetére
Bármilyen külső antennás típus jó lesz, csak AP módba kell bekötni?
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2089 üzenetére
Egy darabig rend lesz
bár ki tudja mi lesz ha befejezik a fw tesztet és terítik a véglegest
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2056 üzenetére
Teljesen mindegy mit csinálsz ha ki küldik a hibás FW az meg fog érkezni illetve rendszer néha újra szinkronizálja a kapcsolatot szóval sajnos nem lehet kivédeni sehogy
-
sagesz93
addikt
válasz
kalozhun100 #2047 üzenetére
Ez gáz. Szuper szerviz kene, mi? Kiváncsi lennék mit butykolnenek.
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2043 üzenetére
Sajnos új FW nem működik jól ezek szerint a meglévő hálózattal vagy nagyon gyorsan terítenie kéne a Telekomnak egy új fw vagy CMTS ben megoldani ezt a gondot
Ui: Valaki próbálta azt hogy lead hiba jegyet és ha érdemben nem történik semmi akkor vezetőségi vissza hívást kér
-
stopperos
senior tag
válasz
kalozhun100 #2040 üzenetére
Nálunk szakadozott a net egy 2 hete. De most okés. Szeged amúgy.
-
sagesz93
addikt
válasz
kalozhun100 #2037 üzenetére
Akkor üdvözöllek szomszéd, innen a budai utca 22/A-ból.
elég vicces ez. -
sagesz93
addikt
válasz
kalozhun100 #2030 üzenetére
most ez komoly? Győrben konkrétabban merrefele laksz? A végén még egy egész hadsereggel bemehetünk a t-hez.
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2034 üzenetére
1422, nem tudom ingyenes e
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2032 üzenetére
Tess
"A Szuperszerviz diszpécserei éjjel-nappal (0-tól 24 óráig) várják hívását. Szakértőink távoli online és helyszíni szolgáltatások keretében munkanapokon 08-tól 22 óráig, hétvégén 10-től 18 óráig állnak rendelkezésére."
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2030 üzenetére
Én sem tudom mert már nincs ilyen csomag, amúgy próbáld meg nyugodtan a szuperszerviz ha nem oldják meg nem kell fizetned
Ahogy nézem mindenki Győri akinél van ez a hiba
-
sagesz93
addikt
válasz
kalozhun100 #2027 üzenetére
mindenképp tájékoztass ha jutottál valamire ezzel a problémával...
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2027 üzenetére
Mi van itt ?
egyre több ilyen hibáról olvasok, nem vagytok szomszédok vagy ilyesmi ?
Test FW elméletileg lehetnek hibák, halottam olyat is test fw nem szereti a CMTSSzuperszerviz megér egy próbát azzal hirdetik magukat hogy csak akkor kell fizetned hogy ha sikerült megoldani a hibát illetve ha megfelelő internet csomagod van akkor egy kiszállás ingyenes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest