- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lesaux
veterán
Nem tudom. Újraidítottam, de ugyanúgy üres a Static IP-k listája, ugyanúgy nem tudok hozzáadni semmit. Már abban is elbizonytalanodtam, hogy mikor kell hozzáadni az IP-t: ha dinamikusként kap valamit, ha statikusként a kértet kapja, ha statikusként mást kap, vagy ha ki van kapcsolva és nincs is IP címe.
De szerintem már mindet próbáltam... -
lesaux
veterán
válasz
Gubek-Einste #4759 üzenetére
Telekom.
(Rosszat sejtek) -
lesaux
veterán
válasz
Intruder2k5 #4757 üzenetére
Szia. Köszi a választ. Rosszul mondtam szerintem, az a baj, hogy itthon van DHCP. A mobileszközöknek, tableteknek ez osztja ki az IP-t, ezt nyilván nem akarom fixre beállítani mindet. A gyerek laptopjának viszont igen. Szerintem ezért nem jó az alternatív konfiguráció. Legalábbis simán kap egy 227-eset a DHCP-től.
Amúgy valóban switch módban használom a wifis routert, de akkor tényleg nem értem, hogy miért nem működik a fix IP beállítása a Cisco routeren. Beírom a MAC addresst, alá a kívánt IP címet, Add static IP, és eltűnik. Ennyi. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Fix IP-t szeretnék beállítani a gyerek laptopjának. Azt hittem, megoldottam, a vezeték nélküli adapternek megadtam a címet, de amikor elment nyaralni, ott nagyon kereste a gép a 192.168.0.102-es címet, és nem volt net.
Most a router admin felületén (a DHCP engedélyezve van), a Pre-assigned DHCP IP Addresses menüpontnál megadnám a MAC addresst, a kívánt 102-es IP címet, majd Add static IP, és semmi nem történik azonkívül, hogy kiürülnek a mezők.
Mit rontok el? Vagy lehet az a baja, hogy van még az EPC3925 és a notebook között egy wifis router? Az mát nem DHCP-s, csak a jelet szórja. Ez bezavarhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest