Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

shotika
őstag
válasz

KaitouP

üzenetére
						"Elég volt az admin kiskirályokból, akik ellen ha túl jó voltál vagy nem úgy viselkedtél ahogy ők elvárták, akkor repültél is."
Annál már csak az volt szebb, amikor adminok támadtak egymásnak - egyik ilyen miatt hagytam ott a kedvenc cod4 szerveremet is...
Vagy a cod2-es időkben, amikor a játékosok szavazhatták ki egymást. A rövid életű United Offensive után a CoD2 volt az első olyan multiplayer játék amivel huzamosabb ideig játszottam, az ismeretségem a játékkal úgy indult, hogy már az első pár tíz órámban kickelve voltam, pedig azt se tudtam, hogy mi az a csalás - nekem akkor az egyet jelentett a Doomban az iddqd-vel.
Mondjuk jól végződött, mert az akkori egyik admin vagy 2 órán át nézett engem titokban, majd egy S&D meccs alatt, amikor kimentem kávét melegíteni, s mire visszaértem csak egyedül maradtam a teamből - tudom, nem volt szép, de kiment a fejemből, hogy indul a meccs
 - szóval utána egyedül lehoztam a meccset a fullos 6 fős enemy ellen. Az volt életem első S&D meccse, és ott nyomban megkaptam életem első klánba hívását is 
Utána éveken keresztül adminkodtam én is (ott voltam a cod4-es ASE, GRrrr vagy S3nS3 klánban is, ha valakinek mond valamit a nevük), őszintén szólva, hiányzik picit, de a sok vitázás, a kvaanyázások felém/felénk, az állandóan elégedetlen játékosok, na azt nem sírom vissza. És azt se, hogy a játékidőm (és szabadidőm) elég jelentős szelete abból állt, hogy másokat nézegetek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - alza vélemények - tapasztalatok
 - PlayStation 5
 - BestBuy topik
 - GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
 - iPhone topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - További aktív témák...

- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
 - Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- szóval utána egyedül lehoztam a meccset a fullos 6 fős enemy ellen. Az volt életem első S&D meccse, és ott nyomban megkaptam életem első klánba hívását is