- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #14560 üzenetére
Upsz, ez valahogy elkerülte a figyelmem, pedig olvasom a híreket, főleg, ha Ghost a téma.
Mindenesetre várom, biztosan benevezek rá, ha megérkezik. Az MW2R elővétele óta a classic Ghost operátorral tolom, de szó mi szó, a guminaci tényleg kicsit fura ezen a karakteren.
Nincs lábfétisem, de amikor a Lobbyban gyalogol velem szemben, nehéz levenni a szemem róla(Mara -nak alighanem jobban állna egy ilyen cucc
)
(#14544) Laraxior: Igen, annak is kell hely. De az MW2 Remastered külön játék, ne számold bele a 2019 méretébeA tegnapi kisebb frissítés után egyébként most először fordult elő, hogy több alkalommal is hibaüzenet érkezett, a játékok végén kirakott az asztalra. De gép újraindítás nálam megoldotta, utána már hajnalig csapattam hiba nélkül.
Három új arany az eddigiek mellé: AUG, P90, EBR-14.Marksmanból átálltam az MK2 -re, remekül lehet vele haladni, eddig tetszik. SMG fronton az MP5 -el még barátkozok, de jó lesz az is.
-
csƵ
addikt
válasz
KaitouP #14379 üzenetére
Aki sír a konzolos aim assist miatt, az egyszerűen rohadtul béna játékos. Nem kell ezen szépíteni semmit, akárhányszor játszottam "aim assistos csalók" ellen egérrel (konzolon!!! és nem is 144Hz-es monitoron 900 fps-sel), mindig úgy éreztem magam, mintha easy botok lennének az ellenfelek.
-
AAntii
őstag
válasz
KaitouP #14379 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk:
"Mindenkinek lehet véleménye, ne menjen az egymásra mutogatás és a hangulatkeltés a topikban. Itt minden játékos egyenlő, játsszon bárhol, mindenkit megillet a tisztelet, a fair hozzáállás, és a megfelelő support. Ez nem a konzol vs. PC topik. Köszi hogy elolvastad!"
-
AAntii
őstag
válasz
KaitouP #14366 üzenetére
Medium beállításokon van kb. 60 fps-em. Milyen technikai előnyöm van? Légyszíves segíts!
@csƵ: azzal kezdtem, hogy nincs értelme belemenni a pc-konzol vitába, mert egyik felet sem fogod tudni meggyőzni a másik álláspontjáról, mindenki úgy érzi, hogy ebben a crossplatformos döntésben ő húzta a rövidebbet. Erre írtam le két tipikus érvet, egyet-egyet mindkét oldalról. Én NEM TUDOK kontrollerrel játszani, emiatt fogalmam sincs mennyire van előnyben az, aki már profi benne, ha egyáltalán.
-
AAntii
őstag
válasz
KaitouP #14358 üzenetére
Nem mindenki tolja 144hz-en a játékot és ő ugyanúgy beszívja az aim assistot. De felőlem mindenki áltathatja magát azzal, hogy azért nem megy neki a játék, mert a pc-s 144hz-en 144 fps-sel játszik (hány konzol árából?) a konzolos meg az aim assist miatt gyakorlatilag aimbotozik.
-
AAntii
őstag
válasz
KaitouP #14297 üzenetére
Hogy lehet ezt fordítva megcsinálni úgy, hogy a végeredmény ne ugyanaz legyen?
A 8 armorplate kb. arra jó, hogy messziről végképp ne legyen értelme egymásra lövöldözni, ha az ellenfél nem egy puszta kellős közepén "nórdikwókingol", de biztos a communitynek nagyon kellett még az a három a felméréseik alapján.
-
BullKoxa
őstag
válasz
KaitouP #14282 üzenetére
Na végre ,a sok Rpg-s nyomi megkapja ami jár nekik.
GhostPetya : Arról van valami hír, hogy a PC játékosokat leválasztják a Consol játékosoktól?? Én és sok Pc- s örülne.
-
pulffy
őstag
válasz
KaitouP #14196 üzenetére
Hát , szerintem ez úgymond kényes dolog, mert ugye aki nem játszott a season 1el annak most meglehet a Mara op. és ugye ez az operátor ez csak a season 1ben volt elérhető only BPvel, és azért azokkal játékosokkal egy kicsit kicseszés. Számomra ez egy kicsit furcsa mert más gamekben a BP jutalmak azok csak akkori kifarmolhatók jutalmak szoknak lenni.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #14198 üzenetére
Még cheaterrel nem találkoztam max olyannal aki jobb nálam, de azzal a hányadék SBMM-el nem akarnak kezdeni valamit?!
Rohadt jó hogy egy "rendszer" csak fogja magát gondol egyet és kirak szopóágra ha nyer pár meccsett az ember.
Ilyenkor komolyan azt érzem h válogatott idiótákat kapok csak hogy esélyem sem legyen pl.:
Ez csak egy az ezerből:Csak a kill, semmi foglalás vagy védés... beszédes a DEF stat a két csapatnál.
-
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #14149 üzenetére
Amúgy néha, amikor egy-egy SD kör végén éppen syd-et ölik meg a killcamban, olyan szintű "nigg*r girl"-özés megy a voice chatben, hogy csak úgy pislogok
De ha valaki más fekete operátorral van és őt ölik meg, akkor is megy a nigg*rezés ezerrel.
Egyébként az a gyanúm ( a voice chates élményeim alapján), hogy rengetegen beszívva tolják a játékot.
-
Laby
őstag
válasz
KaitouP #14132 üzenetére
Ez elég pofás kis frissítés lesz.
Az új megszerezhető fegyó mindig jól jön, a Warzone új challenge elég faszán hangzik, azt sűrűn használom majd, legalább nem nekünk kell keresni mindig az ellenfelet.
Shoot the Ship meg a legjobbkor jön, rámegyek gyorsan a Damascus-ra én is. -
omfgk
veterán
válasz
KaitouP #14132 üzenetére
(Az új Krueger skin a Firestarter bundle-ben)
Az ilyen skineket lehet kiszúrni még 200 méterről is, hiába vannak egy sötétebb sarokban...Lehet én régimódi vagyok de a skineknél azt nézem ,hogy mennyire homogén a színezete és mennyire sötét az egész.
Ezért használom most a CTSFO II-őt például.Mostanában sokat használom a snipereket Ground War-ban, és az árnyékos/bokros részeken lapító Yegorokat (vagy mi a neve), nagyon könnyű kiszúrni.
-
válasz
KaitouP #14134 üzenetére
Jah, most nézegettem, de kép még nincs , csak ez az infó az Activision Games Blog-on :
"Show off your skills by earning the Obsidian camo – a true sign of mastery. This prized camo will be a challenge to earn but equip it in battle and your enemies will know an elite Tier One Operator is fighting on the other side. Get the details and tips on how to earn Obsidian for all your weapons this week on the Games Blog."
-
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
KaitouP #13993 üzenetére
"Az Infinity Ward saját blogján, Community Update keretében közölte a játékot érintő nemrég bekövetkezett, és soron következő újdonságokat. Ilyen például a jövő héten visszatérő Shoot the Ship (24/7) közönségkedvenc playlist, melyben ezúttal Cranked és Grind játékmód is lesz."
Na ezaz, jó hír köszi
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #13825 üzenetére
Most majdnem megkérdeztem, mi az R1. L1, de kézbe vettem a DS2 kontrollert, és leesett.
Én PC -n nyomom (és nyomtam világéletemben), egérrel és billentyűvel, de a minap felhorgadt bennem az érdeklődés, és fellöktem az itthon fellelhető egy darab kontrollert a PC -re (valamilyen megfontolásból még a TV -hez vettem anno). MW2 gyakorló pályáján próbáltam ki, háát, gyalázatosan nem mentEz az analóg irányítás az egér után halálos elsőre (igaz, ilyen magasítóim meg egyebek nincsenek a karra, csak a pőre DS2 kontroller.)Pedig muszáj lesz megszokni, év végén benevezek egy PS5 -re, annyira elszálltak az alkatrészárak, hogy legutóbb már kb négy konzol árából hoztam ki az aktuális gépet (OK, monitorral, de na...)
Annyi előnyöm van talán, hogy mivel soha nem toltam kontrollerrel, nem kell átszokni - csak jól kell megszokni
(#13832) GhostPetya: Én szerettem azt a gusztustalan disznót
Sniper mellé nagyon jó másodlagos fegyó volt - a sniperrel veszett pontosan kellett lőni, a G18 akimboval pedig közelharcban lehetett darálni (messzebbre nem sokat ért) - átlagban jó volt az -
ThySoul
senior tag
válasz
KaitouP #13825 üzenetére
Mennyire volt nehéz megszokni? Múltkor kipróbáltam hogy az L1/R1 gombokat cseréltem a ravaszokkal, de mindig mikro célozni szerettem volna elővettem a Sensort :D
Pár meccs után feladtam, pedig érezhető volt hogy tényleg gyorsabban lehet reagálni mint a ravaszokkal, de talán túlságosan is nehezen szoknám meg. -
Wans
aktív tag
válasz
KaitouP #13745 üzenetére
Elméletileg jött egy update a csalók jobb kiszűrésére is. (Vagy csak jönni fog?)
"Updated matchmaking to match suspected cheaters together."
Tehát, ha most az embernek egy nap alatt van több jó menete, ahol pl. + 3-4 k/d aránya van, rámondja az enemy, hogy cheater holott nem is az, dobnak rá egy reportot (egy nap alatt többen többször), akkor azt a szerencsétlent, aki viszonylag jól játszik azt be fogja dobálni csalókhoz? Nem hiszem ez egy hatalmas ötlet lenne...
-
omfgk
veterán
válasz
KaitouP #13742 üzenetére
Volt valamilyen performance-t is érintő javítás/változás?
Újra elkezdett fagyogatni a játék. Méghozzá megint a körök végén amikor a Scoreboard-ot látom. Amúgy ilyenkor minden elúszik. Még a Kill-Death se adódik hozzá a statisztikához.
Négyből három Ground War most így végződött. Az előző héten volt vagy 100, minden hiba nélkül. Legutóbb az új NV driver megoldotta, de most a friss van fent és ezzel is ilyen.
-
-
Xanax88
tag
válasz
KaitouP #13205 üzenetére
1500ft egy win kulcs... van még olyan aki törttel szarakodik?
Ha úgy lenne, nyílván az lenne az első amire gondolok és nem másokat fárasztok a hülyeségemmel.
Tény, volt teljesen csupaszra debloatolt winem, persze az is aktivált... de azzal voltak is gondok, vissza is álltam teljesen gyárira hónapokkal ezelőtt.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #13054 üzenetére
Valami baki csak becsúszott, úgy tűnik, én kétszer is megkaptam a 10 tiert.
A múlt szezonban sajnos erősen megcsúsztam, így nem értem a végére, de az akcióban megkaptam a 10 + tiert, hozzá is íródott az akkori 40 -hez.
Tegnap letöltöttem az új szezont és esete újra megjött 10 plusz tier.
Most vagy volt ismét egy 10 tier -es akció, vagy újra megkaptam a legutóbbit.
(#13076) shotika: Eddig mindig 1000 CP volt a BP, vagy a Bundle -t vehetted meg 2400 -ért, az első 20 Tiert azonnal feloldva. -
-
Komi28
senior tag
válasz
KaitouP #12996 üzenetére
LorenzoHUN-nak is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest