- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #13825 üzenetére
Most majdnem megkérdeztem, mi az R1. L1, de kézbe vettem a DS2 kontrollert, és leesett.
Én PC -n nyomom (és nyomtam világéletemben), egérrel és billentyűvel, de a minap felhorgadt bennem az érdeklődés, és fellöktem az itthon fellelhető egy darab kontrollert a PC -re (valamilyen megfontolásból még a TV -hez vettem anno). MW2 gyakorló pályáján próbáltam ki, háát, gyalázatosan nem ment Ez az analóg irányítás az egér után halálos elsőre (igaz, ilyen magasítóim meg egyebek nincsenek a karra, csak a pőre DS2 kontroller.)Pedig muszáj lesz megszokni, év végén benevezek egy PS5 -re, annyira elszálltak az alkatrészárak, hogy legutóbb már kb négy konzol árából hoztam ki az aktuális gépet (OK, monitorral, de na...)
Annyi előnyöm van talán, hogy mivel soha nem toltam kontrollerrel, nem kell átszokni - csak jól kell megszokni
(#13832) GhostPetya: Én szerettem azt a gusztustalan disznót
Sniper mellé nagyon jó másodlagos fegyó volt - a sniperrel veszett pontosan kellett lőni, a G18 akimboval pedig közelharcban lehetett darálni (messzebbre nem sokat ért) - átlagban jó volt az[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest