- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Dave567 #9729 üzenetére
3 wheelson + chopper?! fúúú...igazi nehéz fiú vagy.
Bárki írhat ide, de jobban szeretjük hogyha olyan ír aki érdemben is hozzátud szólni, nem csak 48x leírni ugyan azt a semmilyen problémáját, és hogy milyen fos a játék, de azért ugyan úgy tolja vele.
Szerintem találd meg a fórumon a fika pajtásodat, jelöljétek be egymást és amikor felmentek egy szerverre és elpopsiznak Titeket, akkor csúnyán írjátok le egymásnak hogy milyen fos ez a játék, és mindenki mennyire cheatel-t igaz?! Ja ne is mondd...Soha többet nem játszotok vele, aztán másnap újra és újra...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #9646 üzenetére
Észrevehető az...a büdös életbe nem raksz össze olyan buildet,amit azzal lőnek...de legyen vele boldog.Sokan használnak sokmindent,de általában túl hülyék hozzá/úgyis veszít a csapat
Legyen boldog a 10 másodpercig élő streakjével,mert ha másnál nem is,NÁLAM van rakéta...
Igazából csak az aimbotos az ami bosszantó,meg az a WH-s,aki a leglehetetlenebb helyen talál be halálpontosan,mert elqrja a streakeket...Egyébként hogy lehet élvezni a ground wart? 4 meccset mentem,mind a 4 rape-vesztés volt,öltem ilyen 10-et a többiekkel együtt,az ellenfélnél meg 3 60+killes csávó.Nem akarom elhinni,hogy ez ilyen...
Mindenki sniperel ezerrel,legalább 2-3an kempelik a pontot meg a HQ-t rakétával,esélyem nem volt JOKR-el,mert mire az becsapódik,rég nem volt sehol semmi.Szóval lehet a módszer jó,de kábé esélytelen.Inkább maradok a "hagyományos+ próbáknál,majdcsak összejön az 1db 10 és 15 kill,quad feedet ma is toltam többet is,RPG+gránát elég,de wheelsonnal se volt nagy dolog,az meglesz.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #9271 üzenetére
Azért tegnap amit lefotóztam,hogy valaki az ellenfélből full öngyilkolta a csapatunkat bosszúból,mert szoptak,hát az tényleg durva,túlmutat már holmi aimboton,WH-n...inkább ettől félek,hogy jönnek a valódi hackek ezzel,repkedés,statbanyúlkálás,gombnyomásra killstreak,mint régen...SEMMIT nem tesznek.Még jó,hogy az aimosok nem tolják már fullfejessel,mint annó,így azért ki lehet már ketten is lőni.WH meg...mozogni kell gyorsan,vagy lassan,de okosan,iszonyatos mit le lehet művelni Dead Silence+Tune Up perkkel,gyakorlatilag állandóra lehet tolni,ha van ellenfél.Az extra lőszer+LMG is ilyen,sose fogy ki,még normalon is lehet annyit ölni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dave567 #9204 üzenetére
Nem értem miért játszol akkor még vele. Mióta megvetted csak sírsz, hogy milyen szar. Idén nem kell megvenni az új részt , és akkor megkíméled magad egy csalódástól. Nem tökéletes a játék , de ha téged csak felbax , akkor mi a búbánatért játszol vele??? Tudj rá, hogy bebuktad az árát, és skip-eld a sorozatot!
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #8949 üzenetére
Nekem ma 55 volt a minimum,az is csak amikor a normált játszottuk,németül vartyogtak,biztos osztrák szeró volt...
HC-n nem jutok 60-65 alá.Ezértis operálok erős,pontos builddel,hogy messzebbre is elég legyen 1-2 golyó,ígyis sokszor lesebeznek,de így legalább enyém a kill.
Sajnos a Digi gyengus,vidéken,6000fős kisvárosból meg főleg,optika sincs,csak 100/10 kábel.Cserébe legalább stabil,és tartja hétvégén is.Közben meglett a golden clan tag dolog:A regimentnek be kell állítani clantagot,és akkor a tagok kiválaszthatják azt,és akkor sárga lesz.
-
WaterWave
veterán
válasz
Dave567 #8394 üzenetére
Ha csak ez lenne a legnagyobb gond. De egy shipmentre miért lehet aktiválni az égi csapást azt valaki megmagyarázhatná...
Egyáltalán miért is kell erőltetni bele ezt.
Helikopter, az a buzi nagy Jet és a rakéták.
Vagy legalább ne ilyen formában.
Ugy spawnolsz hogy egyből meghalsz... Esélyt se ad, hogy legalább rácélozz. Nem sok értelme van. -
Deck
titán
válasz
Dave567 #7888 üzenetére
Nálam tegnap a 2 óra alatt 1x-er volt TDM Shipment-en. Amúgy mindig Hardpoint, Domination vagy Kill Confirmed.
Nálam a lobbyba mindig mások vannak, sose ugyanazok.. Nem értem ezt az "ugyanazokat a Kö..ögöket dobálja be" részt és azt se, hogy miért így írtad? Mi bajod velük?
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #7561 üzenetére
Ja az MW 2 óta rohamosan.
Ezt nevelte ki az MW2 óta az új COD részek zöme. Agyatlanul rohangáló marhákat meg fullkempereket. Aztán amikor bedózerolod őket mert ésszel mész és taktikázol jön a kilépegetés meg a fórumokon siránkozás hogy 1 golyótól hal meg miközben ő kitárazott az ellenfélen (közbe az összes ilyen síró videó jószerivel lassítva egyértelművé teszi hogy szimplán szarabbul céloz és lő)...
De itt most szerencsére visszaindultunk a régi MW2 elötti színvonalra már ami a játékot illeti. Ununk, nem kötelező játszani vele, pláne hogy hülyeségeket látsz bele ezt a videóid és az agyoncáfolt tévedéseid csak kínosabbá teszik a sírást. Viszlát!
dombi81: Én 2070superrel (8gb) játszom 4K minden koxon kivéve árnyék mert az felesleg. Nem dobál ki. Ritkán megfagy meccsek után mikor z XP-t számolná. Hetente 1-2 alkalommal előfordul,tök random.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Dave567 #7392 üzenetére
Semmi packet loss / burst , vagy egyéb!
Annyira sok a difi időben néha a killcamben hogy azt nehéz a ping meg egyéb dolgokra ráhúzni, mert konkrétan a karakterem utolsó interakcióit nem látom vissza.
(PL: ez a mikor már előre lövök mert hallom hogy trappol az enemy, beszalad a tűzvonalba, utána rám fordul visszalő meghalok.
Killcamben erre annyi van hogy mikor lelő még csak akkor készülök lőni ...) -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #7301 üzenetére
Távol áll, de van, kb ugyanazt mondjuk. Tudom mikori, de a csalás az csalás, nincs időtávhoz kötve. Véleményem szerint üldözendő bármilyen idősíkon. Szerencsére a mostani játékban 10, vagy inkább 15 az egyhez találkozok ilyesmivel (az MW2 -ben sajnos 2 - 3 az egyhez lehet belefutni, nagy kár, mert igen szerettem azt a játékot)
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #7041 üzenetére
Igen. Bárcsak. Komoly dolog a felvétel a mai világban akár 4k-ban 60fps-el 120mbps minőségben visszafelé az elmúlt 4-5 év videókártya termésével...
A falon átlövésed meg AK nem viszi az ajtót is agyon lett cáfolva... Mit vársz,komolyan? Hogy a sírásod meghallgattatik és mindenki abbahagyja az amúgy valóban nem hibátlan mégis COD4 óta legjobb COD részt?
Még egy olyan videót sem tudtál felmutatni (a gyér minőség mellett is kivehető a lényeg sajna) amiben lenne bármi amire felhúzná az ember a szemöldökét vagy ne lett volna eddig is bármelyik COD részben.... De ide jársz és csak sírsz a játék miatt meg hack, meg nem halnak... Minek?
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #6951 üzenetére
Nem könnyű kérdés, kinek mit. Hivatalosan az a profi, aki ebből él. Nem hivatalosan az, aki s...ggberúg bárkit a pályán, mert az átlagnál jobbak a reflexei (vagy a pingje
), jobban ismeri a pályát, a játékot, stb.
(#6952) k-adi: Ha úgy érted, hogy jelen idő szerint 9000 -el több Kill, mit Death, akkor talán
Csak simán a 9 - 10k killen már többen túl vannak itt. -
válasz
Dave567 #6806 üzenetére
Recoil codban? Pubg-ban egy tár AK 100 méterre lévő célpontra 30 centit húzom le az egeret hogy megfogjam a visszarúgást, itt ugyan ebben a szituációban kb 2 centit ha mozdítok az egéren lefelé és fixen 1 pontba lövök, ráadásul fel lehet szerelni úgy a fegyvert hogy a stabilitásra menjen minden.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #6495 üzenetére
Aham jó. Csak neked mert nincs falon átlövés meg az AK sem viszi át az ajtót.....
Tényleg marha unalmas ez a napiszintű sopánkodás mondtam, ha ennyire nem tetszik ne játsz vele, de valótlant ne állíts... És még csak FMJ vagy Stopping power skulók. Szimpla AK47 és FAL.... Rengeteg felület van amit át lehet lőni, és még ezen belül sem mindegy mit lősz át a videóban látható péel hogy a vastagabb falakon át több skuló kell az emberbe az ajtón át szinte ugyan annyi mint alapesetben. Nyilván nem találtad el az embert, bug volt vagy fene tudja de milliószor mondtam ha ennyire drámai nálad a helyzet ugyan csinálj már róla egy videót nekünk, napjaink videókártyáival laza ügy... -
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Dave567 #6234 üzenetére
Volt egy HQ Shoothouse-on ahol én szedtem le az összes HQ-t egyedül, mondanom sem kell milyen lassan szedi ha 1 ember van ott. Meghaltam vagy 50-szer, vagy még többször de legalább nyertünk. Nekem a TDM, KC unalmasak, mert csak az ablakban, sarokban ücsörgés megy bennük.
-
Xaels
félisten
válasz
Dave567 #6234 üzenetére
Ezek mentek most nálam a dXP miatt, hogy meg legyenek a cuccok hozzájuk, meg MP7. Eddig szenvedtem, de MP5 meg MP7 nagyon adja, Cyberen 22kill, SD-n 13kill, Picadilly DOM 4,4 KD. Persze lehet aztán az új kontroller is hozzáad a teljesítményemhez a hosszított analóggal.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #6002 üzenetére
Azért amiért a többi részben is ha nem HC-zel,pláne a Cod4 (és tréács féle 5) utáni p2p szarokban ahol a netkód mellett a hitreg is katasztrófa volt?... Egyre inkább igazolódik hogy sok közöd nem volt a régiekhez csak az mw2 és az utáni p2p szarokhoz...De ahogy nézem a netes dolgokhoz sem.
Milyen pinged van egyáltalán a játékban? Framerate nem ingadozik? Szolgáltatódnál egy sebességteszten a pinged? Stbstb...
Ahogy írtam 60-70 körüli ping a plafon amit eddig láttam általában 40-60 között az átlag, amik kifejezetten jobbak mint az eddigi dedikált szerver mentes részek pingjei, alig rosszabbak mint amit Cod4-ben mikor bérelt szerverre mentél.
Hányan írjuk még le neked...Ha ennyire fáj hogy végre nem szemét a COD mint az előző részek a Cod4 után, hagyd a fenébe. De próbálkozni meggyőzni hogy ez szar miközben nem véletlenül brutális siker és a népek java elégedett vele kivéve azokat a gyerkőcöket akik eddig a rohangálós 5 méterről lekéselős agyrémet imádták...Nos enyhén szólva is nevetséges. Nem tetszik?Skip. De butaságokat ne terjesszünk róla... -
adakiller
senior tag
válasz
Dave567 #6002 üzenetére
attól hogy nem érted amit írok még nincs igazad... ha méred a netet akkor mérd meg azt is mennyi adatot tölt fel másodpercenként... kbyte-okról beszélünk. szerinted van értelme több száz megás uploadnak játék esetén? meg a cat7 kábelnek?
nem marad más neked, csak az egyéb más játék. hidd el mindenkinek jobb lesz
-
RazoR
veterán
válasz
Dave567 #6002 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy ha ennyire szar szerinted a játék akkor minek játszol vele????
Minek jársz ide fikázni és próbálni meggyőzni mindenkit, hogy márpedig szar a játék mert szerinted az és aki nem így gondolja az hülye? Komolyan nem értem, hogy ez mire jó, mi értelme van....
3 napja csak a sírókáról szól a topik meg a lúzerezésedről, rohadt unalmas már! -
adakiller
senior tag
válasz
Dave567 #5986 üzenetére
a netsebességnek 98%-ban semmi köze nincs a pinghez, hacsak nem analóg modemes netről van szó... lehet neked, 500-as mobilneted is ha magas a pinged, és lehet neked 5/5-ös bérelt vonalad a bixre... játék szempontból nem az 500-as net fog nyerni. de mindegy részemről lezárva.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5990 üzenetére
Pc. Tőlem csinálhatsz, a hiba nálad leledzik. Már akkor el kellett volna engednem amikor a full p2p MW2-t jobbnak találtad mikor a sorozat legalja volt multi terén. Őrjöng ettől biztos jobb lesz.
shotika: Nálam és a haveroknál nulla fagyás volt eddig több órás gameplay etapokban, a hiba nálad van.
-
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5973 üzenetére
Ja 20-as 30-as ping helyett olyan 60-70 körüli a plafon amiket látok, komoly. Ezzel szemben az általad jónak ítélt MW2 150-es pinget is teli zölddel díjazott és olyan is volt (akárcsak azóta a legtöbb rész, a kamu pingkiírásokról amikhez egy százast hozzá lehetett tenni nem is beszélve). A hitreggel semmi baj nincs, az eddigieknél jóval jobb, MW 2 óta állandóan beadta azt is fejesnek amit mellé fölé lősz, itt baromi ritka. Látványosan az a fajta player vagy aki az MW2 óta eltelt idétlen gyenge multit hiányolja közben a COD4-hez és elődeihez vajmi kevés közöd volt, különben nem hőbörögnél hanem mosolyogva fogyasztanád ezt a részt ami mint mondtam bár nem hozza ugyan azt, mégis a COD4 óta a legközelebb áll az egykori nagy részhez multiban. Ehhez képest amik eddig voltak MW2 óta csupa csupa fosadék volt, ennél jóval szarabb hitreggel,jóval szarabb netkóddal és pingekkel, de itt most hirtelen baj lett...
De mondom ha neked ettől jobb akkor rinyálj minden nap itt hogy ez nem jó,az nem jó, ha ennyire nem jó minek játszod. Nincs ezzel sem baj csak mikor már a sokadik valótlanságot olvassa az ember.....Persze lehet erőlködni a metacritic user értékelésének linkelgetésével is a baj csak az hogy ott (is) ruszki meg ruszkibarát userek döngölik porba a játékot a single miatt amiben az oroszokat nem gyengén negatív színben festik le - nem hiába a sony nem is jelentette meg a játékot az orosz store-ban...
adakiller : Nem tudom, lehet ki kell lépni és újra elindítani a companion appot és akkor frissít,ismerőst is akkor láttam hogy belépett addig nem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5960 üzenetére
Hála a jó istennek szinte semmi. Pontosan annyi mint a COD-4-ben a minimal felületeken (vékonyabb falak,ajtók,stb) átlőhetsz fegyverfüggően (plusz itt van rá egy ideiglenesen aktiválható perk ami ad X időnként 1 tár vicces töltényt) és ennyi. Ez a falon meg mindenen átlövöldözés is az újabb COD részek "csodálatos" vívmánya, a COD4-nél még volt benne értelem és nem tudtál minden szarral másfél méteres falakat átlőni....
És egytől egyig az összes COD-al, MW2-ig aktívan klánozva, utána csak bele bele nézve mindbe az egyre rohadó multi miatt.
De ha neked ettől jobb rinyálj mindenért, mondtam a tényen nem változtat. A játék tarol, nem véletlenül. Csak a dedikált szerver lehetősége hiányzik hogy a régi COD 4 fényében vigyorogjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged