- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Wans
aktív tag
válasz
KaitouP #3606 üzenetére
Én szerintem azzal nincs gond, hogy 2 vagy 3 claymoret le tudsz rakni egy élet alatt. Ez még nem is olyan sok. Lásd MW2-ben scavangerrel minden halottól föl tudtál venni egy újat, amit úgy raktál le, hogy az előző nem szűnt meg addig, amíg az föl nem robbant vagy meg nem haltál. Probléma inkább ott kezdődik vele, hogy a hatósugara a lézerek irányába egy picit túl nagy. A másik problémája meg az, hogy ha nincs FMJ-d a fegyverre, akkor ki sem tudod lőni a falon keresztül, ami azért nevetséges, hogy egy 7,62-es lőszerrel vagy éppen bármilyennel miért nem tudok átlőni egy egyszerű faajtót. Az ajtó mögé berejtett claymore-ral nincs baj sztem. Én pl már úgy merek csak bemenni ajtón, h kinyitom, de már lépek hátra, nehogy meglepetés legyen mögötte
. A claymore ereje. Ügye előfordul pl az, hogy mondjuk egy lépcsősarkon látom, h ott van, rá is tudok lőni egy adott szögből, de csak úgy látok rá, hogy viszonylag közel kell állnom hozzá. Kilövöm, bumm meghaltam. Ilyenkor a fal nem fog semmit a robbanásból? Az oké, hogy valamennyit sérülök, de az, hogy meghalok, az ebben a játékban sok szerintem, és inkább ezzel van a probléma, mert ha belelépsz szemből, akkor így úgy is meghalsz, akkor már tök mind1, hogy mekkorát robban.
-
WaterWave
veterán
válasz
KaitouP #3592 üzenetére
De nem nagyon értem, hisz be lehet állítani, hogy 2 claymore-al induljon a spawn.
Lerakod a kettőt, aztán idő után le lehet rakni a ládát, ami ad utána egyet.
Ezt nem nevezném soknak.Látható, hol így hol ugy, egy golyóval felrobbantható.
Túl gyorsan robban? Ha elmennek előtte felrobban, ha később robbanna akkor semmit nem érne egy épület bevédése. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Csokishurka
őstag
válasz
KaitouP #3402 üzenetére
Jah és igen ezzel sem árt tisztában lenni,:
Ez alapján kb csak az RC-ra rédemes gyúrni. AR-ek esetében.Aiming Stability – Célzáskor a fegyver kilengése
Recoil Stabiliy – Milyen gyorsan áll vissza középre a célkereszt lövés után
Recoil Control – A szokásos kisebb visszarugás -
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP #3366 üzenetére
Lenne min faragjanak. Felmentem délután megcsinálni a napi kihívást, de komolyan agybaj amikor elindítja a HQ-t 2v5-ben és a meccs 2/3-ig fel sem tölti a csapatot. Vagy KC-ben tegnap folyamatosan egy helyre spawnolt az egész csapat, be is szorítottak mire nagy kegyesen ledobott máshova. A rohadt shotisok meg teljesen kicsinálják a gunplayt, HQ-n meghaltam és követtem a csapattársat amíg élt a HQ, neki olyanokat adott be 725-el, hogy csak néztem. A csövet nézve el sem találta volna vagy max a sörétek kis %-ával... Szerintem most pár napig hanyagolom, mert oké hogy nem tudom felvenni már sokakkal a ritmust, de olyan szinten esek-kelek néha ami már-már irreális. 1.1-es KD-m van, bár a mai nap ennek nyoma sem volt.
-
Tomko78
őstag
válasz
KaitouP #2762 üzenetére
De az is zavaró , hogy 6 km hallja hogy megyek és szépen kill campban látom követ végig , tudom a sok kempernek ezzel akartak kedveskedni hogy messziről hallja honnan megyek ,de legalább egy dead silence be lehetett volna tenni , és nem azt hogy 15 mp tudom csak használni , már nagyon kezd zavarni hogy a fél csapat csak bent gubbaszt egy szobába és azt várja ki megy arra S&D megértem de egy TDM-en is szánalom , eddig is volt sok kemper , de legalább nem volt ilyen kedveskedés nekik
-
Csokishurka
őstag
válasz
KaitouP #2762 üzenetére
Hát jah mondhatni PUBG-ról váltva kezdtem el az MW-t, és hát igen ott is kulcsfontosságú a lépések hangja, de itt néha elég átverős.
Mondjuk még mindig az ahhoz beállított equalizer-t használom.
De örömmel látom hogy a clyamore-al is foglalkoznak. Volt hogy kis költői túlzással de 1km volt tőlem és berobbant és kinyírt, de volt olyan hogy az enyémre rászaladt az enemy majdnem telibe, épphogy fel nem bukott benne, majd vígan sétált tovább. -
Maxxy10
addikt
válasz
KaitouP #2604 üzenetére
Azt lehet tudni hány új map fog jönni majd?
---------"Campaign: We’ve seen a TON of people playing through the campaign since the game launched and we’ve been overwhelmed with the amount of positive feedback we’ve read online. From everyone at the studio, thank you for playing and we truly hope you enjoy the experience we’ve created."
Nem csodálom, tényleg jó lett a kampány
A co-op is a kampány része vagy az külön álló történet ív? -
shotika
őstag
válasz
KaitouP #2317 üzenetére
Ahogy látom, ez még nem a nagy patch.
"
As Modern Warfare launches worldwide today, Infinity Ward has released the final day one update for the game bringing the version to 1.04. this update has a final size of roughly 53.2 GB."De nem egyértelmű, mert nekem 1.03-ra frissítette a játék, tehát jön egy 1.04-es is?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #2263 üzenetére
Megvettem én is.PS storeban, digitálisan... úgy sem fogom eladni vagy mikor erre sor kerülne, már a kutyának sem kell majd.
PSN ID: ProEvoFan_hun
Vegyetek fel bátran, egérrel fogom játszani, cross playben.
Még ismerkednem kell az egér+TV párossal - fogalmam nincs milyen lesz így játszani, kicsit tartok tőle - de utána szívesen csatlakozok PH partyhoz. -
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #2188 üzenetére
Az enyémet nem veszi el. Pár órára a várt megjelenés, holnap már tuti tolni fogom, akinek már ma van ehhez szerencséje, élvezze, nem sajnálom tőle
Ez már így maradt, a lényeg, hogy holnaptól a legjobban kiélvezze mindenki a játékot - nagyon bízom benne, hogy olyan jó lesz, amilyennek sokan vártuk. Ez a mondás jelmondatnak is jó lenne egy PH csapatnak, Chill & Play
-
N@idia
őstag
válasz
KaitouP #2188 üzenetére
Igazság szerint én pénzt sem adtam érte, mert a kártya mellé volt ajándék a játék, de konzolra előrendeltem, de aztán igy hogy pc-re megkaptam lemondtam a konzolos változatot. Szóval én abszolút nem panaszkodok, hogy holnapig kell várnom arra, hogy játszani tudjak vele, bár a hajnal 3 is csábitóan hangzik, de a főnököm nem örülne, ha játék miatt nem mennék be dolgozni nem beszélve a csajomról is akivel a hétvégén kéne találkoznom, de hirtelen lázas lettem ez a fránya téli időszak is folyton bekavar, pont a játék megjelenésekor a nők ezt is nehezen értik meg...
-
KRoy19
őstag
válasz
KaitouP #2096 üzenetére
Nem akarok vitázni, sem szét offolni a topikot és igen teljesen jogosan törölted a kommentet. Ami mellett nem tudtam elmenni az a te hozzáfűznivalód volt.
Ugyanis akinek nem volt szerencséje olvasni a kommentet amiről itt szó van, a te megjegyzésed alapján azt gondolhatja, hogy az adott fórumtárs valaki halott édesanyját gyalázta, közben meg közel sem volt annyira súlyos a dolog. -
KRoy19
őstag
válasz
KaitouP #2069 üzenetére
Jólvan azért ne legyünk már ennyire érzékenyek. Persze mindenki egyen értékű bárki bármilyen platformon játszik, mint ember. De mint játékos nem mindenki egyen értékű ez teljesen nyilvánvaló mindenki számára (persze ez platformtól független).
Szóval, ha valakinek beletipor a lelki világába, ha bénának nevezik egy videójátékban, akkor annak komolyabb problémái vannak.
Én is például kurva béna vagyok PUBG-ban és ezt meg is kaptam, de nem fáj az igazság... -
törölt tag
válasz
KaitouP #2037 üzenetére
Elolvastam tudomásul vettem. Kerdesem. Ha játék közben vált valaki Bill és egér kombora vagy a csapatomban van egy aki így játszik vagy ellenfeleben már borul minden. Mindegy lehet én vagyok túl elvakult vagy valakik szerint hülye. Ha ugy ítéled meg hogy a kommentjeim fölöslegesek töröld nyugodtan.
-
törölt tag
válasz
KaitouP #2025 üzenetére
Nem tudom te és ti hogy vagytok vele de én nem rajongok a crossplay játékért. A konzolok arra lettek kitalalva a kanapebol egy kontrollerrel játsz egy jót. De most már a konzolra is lehet Bill és egeret rakni. Aki meg csak néha ül le játszani és csak hobbi színten jatszik annak kész kínszenvedés lesz játszani olyanok ellen akik PC n illetve konzolon Bill egér komboval játszanak illetve a csaló ellen már bocsánat hogy így fogalmazok. Ne értsetek félre tudom kell haladni a korral de ez a crossplay egy f***ság. Én nem vagyok bena játékos de a profitol is nagyon nagyon messze vagyok. De pl ma ww2 Ben én nem tudom kik voltak benn a partiban de az ellenfelek a 10 perces meccsen jatekosonkent 70 és 100 kill között voltak. Legfőképp arra kellene törekedni, hogy a kezdőket és a full profikat külön szedni, mert élvezhetetlen lesz a játék. Elnézést ha baromságnak tűnik amit írok vagy egyet értetek vagy nem. De ennek ellenére én nagyon várom már az új cod játékot, évek óta nem vártam ennyire semmit mint ezt. Lassan péntek.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #2021 üzenetére
Teljesen egyetértek - néhány(millió)an normálisan, nem kis pénzért előrendeltük a játékot, és várunk a sorunkra, míg néhány ügyeskedő más ügyeskedőknek hála már élvezi az áldásait. Fura lesz, ha az Activision semmit nem lép erre, elvégre most ez igen könnyen megfogható: aki jelen idő szerint játszik, az vagy hivatalos tesztelő (akit alighanem ismernek, mert az ő megbízásukból tolja) vagy "feketepéter" - utóbbiaknak kitűnő alkalom lenne leosztani egy pár hónapos bannt (sorry, béketűrő ember vagyok, de a játékokhoz kötődő csalások kiidegelnek
)
(#2023) GhostPetya: Ejj, bizony, fizetnék egy üres, kód nélküli PC -s dobozért is, csak hogy komplett legyen a gyűjtemény - a DLC -k híján eddig mind megvan fizikailag is
(#2025) GhostPetya: Ha jól értem, az Activision account az új játékosoknak szükséges, mivel a bétához ezt már nélkülözhetetlen volt.
Közben: még 19 GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- SzoftverPremium.hu
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged